Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van 954 rr serult tankom keress fel
06703696737
Szép napot mindenkinek !
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok nem e tudja valaki,
hogy HONDA CBR 954 rr ben 2002-es merre találom az index relét
vagy tényleg integrálva van a műszerfalba ? Köszi!

Sziasztok.
Valakinek van egy fejidom tartója a H alakú kellene amire a visszapillantó van csavarozva.
Sc28 as-ra
Eddig bírta.
Sziasztok Pár dolog felhalmozodòdott az évek során. Ha valakinek megtetszik valami, bátran keressen meg. Szerintem Egyiket sem egy Lò áráért adom, ezért nagyon alkudni se ér. Kecskemét
Javìtott első sárvédő 96-97-es rr-hez 4000ft.
98-99-es egy üléses üvegszálas farokidom 8000ft kis törődést igényel
93-97-es hátsò lámpa 4500ft
954-es RR integrált hátsò lámpa vadonat ùj füst szìnű 7000ft
Gyári Honda nyerskulcs 2000ft
Lehetséges,de ki bírt volna 74000km-ert?
mennyit kérsz érte?
Lehet, már akkor törött volt amikor a helyére nyomatták.
Megoldom én,ehhez más nem nyúl
akkor ez hátrányban
bukógomba 954-ről eladó.
A kupakos erősítés megoldása:
Cseréltesd ki!
Meg kell érdeklődni fémkereskedésben, illetve csavarboltban, ahol belsőmenetes hatszöget is lehet kapni pl.
"Egyszerűbben is meg lehetne oldani."
Nekem egyre bonyolultabbnak tűnik....
( Már említettem, hogy a vasas témához igen kuka vagyok )
Egyszerűbben is meg lehetne oldani.

Hatszög vasból ki lehet esztergálni. A hatszög vas méretének a legmegfelelőbb a 17-es kulcsnyílás mérete. Ez ugyanis belemegy abba a furatba a váz nyúlványban, amibe az eredeti blokkcsavar feje is belesüllyed.

Az egyik végére egy (megfelelő hosszúságú) M10x1,25 menetet kell esztergálni. Ezen menet után kifelé haladva marad a hatszög vas eredeti állapotában. A hatszög rész olyan hosszú legyen, hogy érjen ki egészen az oldal idom belső feléig, vagy közel addig. Ennek egyik előnye, hogy amikor ki akarod csavarni belőle a nyomatékkal meghúzott gombatartó csavart, akkor ellen lehet tartani egy rá helyezett 17-es kulccsal. Így a hatszöges blokkcsavar nyomatékkal meghúzva biztosan a helyén marad. Másik előnye, hogy a behelyezett gombatartó csavart hosszan tartja.

A hatszög külső felébe meg a megfelelő méretű (esetemben M10x1,5) menetet kell furatni.

A probléma a legyártandó alkatrész anyaga. Lágyvas (szerintem) nem jó hozzá és csavar keménységű azaz 8.8 - 9.8-as hatszög vas nem biztos, hogy beszerezhető.
Keresd Kawaszekist a ZX9R topicban!
Üdv!

Keresek 954 tankot. Sérűlt előnyben!
Úgy gondolom, hogy akkor lesz jó és látja el megfelelően a feladatát, ha a gomba tartó csavart is meg lehet húzni nyomatékkal.
Az egyszerűbb az lenne, ha a crovafejbe helyezett anyát rá lehetne hegeszteni a blokkba menő csavar fejére, de a varratoknak a crovafejben nem lenne helye.

A másik, hogy blokkba menő 10x1.25-ös csavarra belülről-kifelé ráhúzni egy kupakot úgy hogy az a crovafejre is rámenjen. Utána ezt a kupakot kellene rendesen ráhegeszteni a crovafejre. Így már a gombatartó csavar nyomatékkal meghúzva sem tudná kinyomni a blokkcsavart a crovajfejből. Illetve eséskor is tartana.
Figyelek ám! A fejlesztés eredményeit is megoszthatnád velünk, mert ha nem szupertitkosak, átvennénk. Átvenném.
Mégsem eladó.

Az ötlet jó, de a crova fej belső felén a hegesztés leesztergálásával annyira elgyengítették a 10x1,25 csavar kapcsolatát a fejjel, hogy érdemben nem használható. Ezt a részét tovább kell fejleszteni.