Ki tudja, hogy kell állítani a fényszóró dölésszögét? Nagyon felfelé visz a tompítottam, este folyamatosan dudálnak meg villognak rám...de hát na, igaz ami igaz, tényleg nagyon felfelé visz. Köszi!
Hello! nekem is volt ilyen bajom,ha még megvan a probléma ki kell cserélni a sebbességérzékelő jeladót,blokk tetejénjobb oldalt hátul találod,két hatos csavar rögzízi a blokkhoz,bele van dugva ..egy "O" gyűrű tömíti,célszerű azt is kicserélni.
Olajból Én a Repsol 10W-50-et használom,sztem jobb mint a Castrol
Mindent lehet, csak akarni kell én gyártottam egy másik segédvázat az új farokidomhoz, mert nem volt szívem megvágni a gyári vázat. Így bármikor visszarakható...
Igen a gyárit vágtam el, alul a segédváz alatt közvetlenül, esély nincs rá hogy olyan legyen mint az új gépeké, csak akkor ha a segédvázat megvágja az ember.
Kinek mi tetszik!Nekem bejön, főleg a festése!Ha nagyon őszinte akarok lenni sosem lettem "szerelmes" az enyém külalakjába.... a 954 vagy az 1000RR idomstílusú motorok tetszenek, csak akkor nem volt rá keret. A "hiányt" talán a megbízhatósága pótolja!
(lehet 1 hét múlva meg előjön valami, így szokott lenni )
Az autómmal is így volt.... úúúú de f@sza, sosem kellett hozzányúlni, csak a kötelező szervizek.... aztán egyik napról a másikra kellett egy motorcsere....
Ettől tartok a motornál is.... szívem szerint el is adnám meg nem is....de az újabb motoroktól sem lehet jobbat remélni, sőt azok még eddig sem tartanak...
R17.hu-n vannak és lehet válogatni megfelelőt http://www.r17.hu/190-superspo...
Sajnos nekem tárgytalan az első kerék, megtörtem a motort úgy hogy azt kell rendbe raknom.
Azért kösz.
Szia +3670 317-90-83 Palinak hivják a srácot pesten találod meg 35000-ért adja a 17-es kereket vagy +3630-976-13-41 ezt a srácot pedig Ricsinek de úgy tudom az ár hasonló.Viszont én is hasonló gondal küzdök de én most költöttem el 3kg a gépre vettem új gumikat is de az első nem jó 130/80 és beleér a sárvédőbe 200KM/h felett kitágul annyira,szóval cserélnem kell viszont nem találok megfelelő sebességindexű gumit küldj pár linket vagy telefonszámot ahol esetleg tudok ilyen gumit venni mármint gyári méretűt 120/70r/16 előre is köszi és remélem én is tudtam segíteni.Itt egy pár kép az átalakított szekérről.
Üdv mindenkinek. Cimborám keres sc28-asához 93-as, termosztátot ,esetleg tudnátok segíteni e nagy problémája magoldására. Segítségeteket előre is köszönjük.
Meg van az a kis holtjáték, nincs állandó feszítés alatt a bowden.
Az a baj, hogy már mintha túl nagy is lenne, mert a karnál lévő feszítővel már nem is tudok tovább feszíteni mert már így is ki van tekerve ill, lent a blokknál sem.... lehet már el van nyúlva a bowdenem..... nem tudom a gyári hosszméretet....
Egyszer kaptam egy olyan tanácsot, hogy vágjam be 6.-ba és lassan induljak el vele, ha elindul akkor a lamella kopott ha lefullad akkor OK..... megnézem!
Ki tudja, hogy kell állítani a fényszóró dölésszögét? Nagyon felfelé visz a tompítottam, este folyamatosan dudálnak meg villognak rám...de hát na, igaz ami igaz, tényleg nagyon felfelé visz. Köszi!