Te mennyit adnal erte ha most vennéd? Helyette? semmi.egyenlore. ezzel se mentem mar egy éve. most beinditottam gyari dobbal. villanymotor hang a bloknak. hiaba no csak Honda!
Kettő megy az exuphoz ami oda vissza mozgatja a szelepet. egy pedig a levegőszűrő házba megy ami egy lapátot mozgat. Exup nyitásakor az is nyit úgy kell kötni elvileg ha jól tudom:) De egy fotót küldhetek róla mi hova megy.
2001-es 929-es CBR-em van. Mostanában azt játssza hogy indulás utáni 5 percben (sebességtől teljesen független) a km óra egyszer csak fogja magát és lenullázódik. Szóval bármennyivel megyek 0-t ír ki. Meg kell állni, levenni a gyújtást, újra beindítani és utána már jó folyamatosan, a következő leállításig. Általában a napi első beindítás után játsza ezt el, később már nem. De van hogy napi többször is. Valakinek van ötlete mitől lehet?
Másik kérdésem hogy jó bele Castrol Power 1 10w40 vagy inkább Castrol Power 1 Racing 10w50 lenne az ideális?
2001 es cbr-nél a vízhűtő kiegyenlitő tartályának túlfolyó csöve merre van téve?Nem emlékszem már merre volt fűzve mikor lekerült róla. Valaki esetleg tudna képet csinálni róla?
eladóvá vált cbr919 mocim.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ám mi lesz helyette? 1000RR?
azert mert egy 3kg os full titan versenyrendszert nem fog nekem senki megfizetni ami raadasul 12-14Le rátesz.
Valaki tudja hogy hol lehet venni sc33 -hoz főfúvókát,mert nem egyformák amik benne vannak!
köszi
A gyári 929 kipufogóban a szelepek bovdenjét hova kell tenni valamint van valami 3. bowden az hova megy?
Nem volt még rajta gyári rendszer soha igy nem tudom hogy volt.
2001-es 929-es CBR-em van. Mostanában azt játssza hogy indulás utáni 5 percben (sebességtől teljesen független) a km óra egyszer csak fogja magát és lenullázódik. Szóval bármennyivel megyek 0-t ír ki. Meg kell állni, levenni a gyújtást, újra beindítani és utána már jó folyamatosan, a következő leállításig. Általában a napi első beindítás után játsza ezt el, később már nem. De van hogy napi többször is. Valakinek van ötlete mitől lehet?
Másik kérdésem hogy jó bele Castrol Power 1 10w40 vagy inkább Castrol Power 1 Racing 10w50 lenne az ideális?
2001 es cbr-nél a vízhűtő kiegyenlitő tartályának túlfolyó csöve merre van téve?Nem emlékszem már merre volt fűzve mikor lekerült róla. Valaki esetleg tudna képet csinálni róla?