Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Valakinek nincs véletlenül elfekvőbe egy hátsó ülést tartó rugó (Mikor felvan nyitva) ? Eltört :P
Ha szétnézek a garázsban, szerintem van ilyen csavarom.
Motor bontókba érdeklődj! ajánlom Ricsi Bontót!
A 94-eshez a helyi Honda márkakereskedésben rendeltem. Nem olcsó, de máshol nem találtam.
sziasztok nem tudja valaki hogy idom gyors zár csavart honnan tudnék rendelni venni 92, 900 rr hez válaszotok előre is köszi
Egy kép rola.
sziasztok!
eladóvá vált cbr919 mocim.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Valaki dobjon mar fel kepeket az exup bowdenek elvezeteserol!
Elég sok van belőle a piacon most. Nem lesz egyszerű eladnod, de sok sikert!
Te mennyit adnal erte ha most vennéd? Helyette? semmi.egyenlore. ezzel se mentem mar egy éve. most beinditottam gyari dobbal. villanymotor hang a bloknak. hiaba no csak Honda!
Eddig Kawáim voltak ahhoz képest visszalépés
Köszi kérdésed... élek... Szerintem meg külön még nehezebb lesz eladni, inkább felárért adnád a motorral, de Te tudod.
Ám mi lesz helyette? 1000RR?
csá Te még élsz? :) olvasod még mindig?
azert mert egy 3kg os full titan versenyrendszert nem fog nekem senki megfizetni ami raadasul 12-14Le rátesz.
Foto az jo lenne.
Kettő megy az exuphoz ami oda vissza mozgatja a szelepet. egy pedig a levegőszűrő házba megy ami egy lapátot mozgat. Exup nyitásakor az is nyit úgy kell kötni elvileg ha jól tudom:) De egy fotót küldhetek róla mi hova megy.
Minek arra gyári? Mi van vele, hogy szét kellett szedni?
Sziasztok!
Valaki tudja hogy hol lehet venni sc33 -hoz főfúvókát,mert nem egyformák amik benne vannak!
köszi
Megint kérdés :)
A gyári 929 kipufogóban a szelepek bovdenjét hova kell tenni valamint van valami 3. bowden az hova megy?

Nem volt még rajta gyári rendszer soha igy nem tudom hogy volt.
Igen ismérős a gép Jó gyorsan cserélgeti a gazdáját, Pedig én szerettem!
Festés után..... Már majdnem kész,csak a dupla bubis plexire várok
A 98-99 megegyezik úgyhogy használhatod a 98-ast.
Sziasztok. cbr 919 sc33 1999-es gépem van.sajnos nem találok a neten letölthető manualt hozzá.98-ig az megvan.tud valaki linkelni ilyet?köszi
Cbr-929 2001-es eladó . Érdeklődni adatlapon!
Sziasztok!

2001-es 929-es CBR-em van. Mostanában azt játssza hogy indulás utáni 5 percben (sebességtől teljesen független) a km óra egyszer csak fogja magát és lenullázódik. Szóval bármennyivel megyek 0-t ír ki. Meg kell állni, levenni a gyújtást, újra beindítani és utána már jó folyamatosan, a következő leállításig. Általában a napi első beindítás után játsza ezt el, később már nem. De van hogy napi többször is. Valakinek van ötlete mitől lehet?

Másik kérdésem hogy jó bele Castrol Power 1 10w40 vagy inkább Castrol Power 1 Racing 10w50 lenne az ideális?
Hello!

2001 es cbr-nél a vízhűtő kiegyenlitő tartályának túlfolyó csöve merre van téve?Nem emlékszem már merre volt fűzve mikor lekerült róla. Valaki esetleg tudna képet csinálni róla?