Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Cbr 600 f3? rr? Melyik évjárat?
Kösz.
Utana néztem a dolgoknak.
Mások a féktarcsa felfogatási pontok és az átmérő.

'94-'97 vfr400, vfr750, cbr f3
'98-'99 vfr800 (kell átalakítás)
http://www.fireblades.org/foru...
Ha tévedek javítsatok ki.
Helo !
Nekem '96os 919 van most cseréltem benne első kereket 17 re és a cbr 600 tökéletesen passzol bele a régi féktárcsákat is feltudod tenni rá minden passzol távtartók is.
Nem értelek
Amit belinkeltél az mindegyik motorra jó
Utána nézve googleban 3 fajta van. Ird csak be nyugodtan. Bár tapaszalatom nincs ezekről nekem nincs szerviz csatim pl mert azt csak rá kell dugni.
Szóval a belinkeltett lehet kipróbálom azt mèg a etz re is rá lehet tenni.

Na jó cbr re
Bocsi néha mellé ütöm a mobilon a betüket
Igen de nem száz% az egyik cbr es kollega ebayrol vett vfr800-as kereket. Bár kétlem hogy az lett volna mert akkor a fékrárcsáit nem tudta volna felszerelni.
Ha megnézed másxa lyukkör és a belső átmérő. Mindehy neki pl a féktárcsa felfogatásnál 0,5-0,5 mm kellet azt hiszem le esztrgálni hogy jól fussanak a teleszkóp szárakban / féknyergekben a tárcsak. Szóval nem egyszerű. Vfr kerék van eladó itt a apróban Miskolc mellet bontódik. Csak karambolosva motor nekem 20 ért adta volna na most még a centir meg lehet más baja is kb 30-40 ben lett volna + neked a posta)a legrosszabb esetben. Na ezért egy sérülés mentestvis vehetsz
Itt az én gépsárkányom,egy éve az enyém,első motorom
Sebesség fokozat kijelzőre esetleg senki nem tud semmit mondani? Kérdés lentebb van.
Köszi.
Hézagolás alatt mit értesz? Másik távtartók?
Vfr 750. Azonos évjárat. Cbr600 f azonos évjárat.vtr1000 azonos évjárat. De szerintem hézagolni - beállitani kell mindegyiket. Bontókban ill itt apróban keress.
Keress rá a féktárcsád tipusára ami a tiédben van az a tipusú féktárcsákkal szeret motoré jó a tiédbe is a kereke elvileg.
Sziasztok!
Keresek 17-es felnit ami passzol a '98-'99 -es modellbe. Melyik VFR ill. CBR évjáraté lenne jó bele tökéletesen (tavtartók, féktarcsa felfogatás)? Ha valaki tud kérem jelezze, nem aranyárban.
Vagy hasznalt 16-os gumit olcson.
Üdv.: Jani
Sziasztok.
Van itt valakinek Sc33-on sebességfokozat kijelzője?
Milyet érdemes venni? Egyáltalán melyik fog jól működni?
Köszi.
Na akkor mondom neki tisztítsa meg a karbikat mint hogy 20ért a szervizben csinálják megint Max majd én megcsinálom köszi a segítséget
sokat állt a motor és a karburátorokban"megromlott" a benzin,ennek következtében a benzinben található adalékok kicsapódtak,és eltömítettek minden fontos dolgot! mindenesetre egy karbitísztitás amúgy se árt évente a szezon előtt!
de ha nincs kedvetek ,akkor azt próbáljátok meg hogy a karbikból leengeditek a benzint,meg a tankból is és friss benyával megpróbáljátok,de szerintem tisztítsátok ki a karbikat!
Egy karbitisztítás....nekem is ez volt első éven, aztán lehet most is ez lesz, mert nem indítottam
Szaisztok !

Adot egy 919es 96os Bébléd ami a téli pihi uttán durrog es nem indul be !
Tavaly volt szinkron eredeti gyari ngk-katt kapot. Most is cserelve lett gyertya de hiába tavaly volt szervizben megcsinalták en nem voltam ott nem az enyem a motor egy barátè nemtudom elvileg mit csinaltak. Na szerintetek mi a franc lehet ?
olvastam meg jo par eve h masoknak ks csinalta már
Köszi, igen a hármasra. Ennyiért rendben van, sokkal többre gondoltam. Halason is van egy Honda motor márkakereskedés, de majd bemegyek személyesen érdeklődni, mert emailt nem olvasnak a drágák.
Erre gondolsz?
http://www.cmsnl.com/honda-cbr...

Hondához bemész és vagy 2000 pénzért hozzádvágják,annyit megér és nem lesz vele gond
Visszarakom a gyári dobot. Miből lehet kialakítani hozzá a dob és a leömlő közé tömítést? Gyárit sehol nem találtam, de ha találnék gondolom akkor egy vagyonba kerülne. Inkább valami alternatív megoldás érdekel.
Én mentem vele eddig 4 ezret, egyszer - felrakás után valamikor - kellett kicsit feszíteni rajta, utána nem.
Kíváncsi vagyok mennyit fog kibírni
Az enyém is így van. Azt mondták, teljesen normális.
Sziasztok.
Ki lett cserélve a lánc és a fogaskerekek,108 szemű lánc,16 és 42-es fogaskerekek.
Motor szerelő cserélte,nem én.
Én teljesen azt hittem hogy a hátsó tengely teljesen előre kerül,de most a ZÖLD mezőben van,tudjátok ahol állítani kell a tengelytávot ott van a zöld mező és a két felirat "NEW" és "Change",én laikusan azt hittem hogy a "New" mezőbe kerül de azt mondta hogy így van jó,áttételtől függően,és elvileg így ki fog bírni 15-20 ezer km-et.
Rendben van ez szerintetek?
Akartam képet szúrni de nem sikerült :D na mindegy. szóval egy sc28ason töltöm az idei szezont. Eddig nagyon tetszik.
Üdw itten. Gondoltam beköszönök.