Helo !
Nekem '96os 919 van most cseréltem benne első kereket 17 re és a cbr 600 tökéletesen passzol bele a régi féktárcsákat is feltudod tenni rá minden passzol távtartók is.
Nem értelek
Amit belinkeltél az mindegyik motorra jó
Utána nézve googleban 3 fajta van. Ird csak be nyugodtan. Bár tapaszalatom nincs ezekről nekem nincs szerviz csatim pl mert azt csak rá kell dugni.
Szóval a belinkeltett lehet kipróbálom azt mèg a etz re is rá lehet tenni.
Igen de nem száz% az egyik cbr es kollega ebayrol vett vfr800-as kereket. Bár kétlem hogy az lett volna mert akkor a fékrárcsáit nem tudta volna felszerelni.
Ha megnézed másxa lyukkör és a belső átmérő. Mindehy neki pl a féktárcsa felfogatásnál 0,5-0,5 mm kellet azt hiszem le esztrgálni hogy jól fussanak a teleszkóp szárakban / féknyergekben a tárcsak. Szóval nem egyszerű. Vfr kerék van eladó itt a apróban Miskolc mellet bontódik. Csak karambolosva motor nekem 20 ért adta volna na most még a centir meg lehet más baja is kb 30-40 ben lett volna + neked a posta)a legrosszabb esetben. Na ezért egy sérülés mentestvis vehetsz
Vfr 750. Azonos évjárat. Cbr600 f azonos évjárat.vtr1000 azonos évjárat. De szerintem hézagolni - beállitani kell mindegyiket. Bontókban ill itt apróban keress.
Keress rá a féktárcsád tipusára ami a tiédben van az a tipusú féktárcsákkal szeret motoré jó a tiédbe is a kereke elvileg.
Sziasztok!
Keresek 17-es felnit ami passzol a '98-'99 -es modellbe. Melyik VFR ill. CBR évjáraté lenne jó bele tökéletesen (tavtartók, féktarcsa felfogatás)? Ha valaki tud kérem jelezze, nem aranyárban.
Vagy hasznalt 16-os gumit olcson.
Üdv.: Jani
sokat állt a motor és a karburátorokban"megromlott" a benzin,ennek következtében a benzinben található adalékok kicsapódtak,és eltömítettek minden fontos dolgot! mindenesetre egy karbitísztitás amúgy se árt évente a szezon előtt!
de ha nincs kedvetek ,akkor azt próbáljátok meg hogy a karbikból leengeditek a benzint,meg a tankból is és friss benyával megpróbáljátok,de szerintem tisztítsátok ki a karbikat!
Adot egy 919es 96os Bébléd ami a téli pihi uttán durrog es nem indul be !
Tavaly volt szinkron eredeti gyari ngk-katt kapot. Most is cserelve lett gyertya de hiába tavaly volt szervizben megcsinalták en nem voltam ott nem az enyem a motor egy barátè nemtudom elvileg mit csinaltak. Na szerintetek mi a franc lehet ?
olvastam meg jo par eve h masoknak ks csinalta már
Köszi, igen a hármasra. Ennyiért rendben van, sokkal többre gondoltam. Halason is van egy Honda motor márkakereskedés, de majd bemegyek személyesen érdeklődni, mert emailt nem olvasnak a drágák.
Visszarakom a gyári dobot. Miből lehet kialakítani hozzá a dob és a leömlő közé tömítést? Gyárit sehol nem találtam, de ha találnék gondolom akkor egy vagyonba kerülne. Inkább valami alternatív megoldás érdekel.
Sziasztok.
Ki lett cserélve a lánc és a fogaskerekek,108 szemű lánc,16 és 42-es fogaskerekek.
Motor szerelő cserélte,nem én.
Én teljesen azt hittem hogy a hátsó tengely teljesen előre kerül,de most a ZÖLD mezőben van,tudjátok ahol állítani kell a tengelytávot ott van a zöld mező és a két felirat "NEW" és "Change",én laikusan azt hittem hogy a "New" mezőbe kerül de azt mondta hogy így van jó,áttételtől függően,és elvileg így ki fog bírni 15-20 ezer km-et.
Rendben van ez szerintetek?
Kösz.