Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt játszottam kb 2honapja egy hondával én is sc 28 kábelkötegem van ha érdekel meg elektronika is ...de nem.... cdi....
Szevasztok! Nem régiben vásároltam egy CBR 929 RR-t. Na már most érdeklődnék,h az olaj vissza jelző miért villan fel ha behúzom a kuplungot és miért alszik el a mint 2 ezres fordulatot eléri?! Mellette még egy F1 is felvillan az indításnál. Olaj szint rendben van a blokban! A hátsó fék olaj min-t éri az első megfelelő! Köszi a segítséget előre is
Nekem, is volt anno 1 ilyen gondom, hogy a 99-es sc33-asomnál a 4 ből 2 hengernél nem volt gyújtás, szerelőről szerelőre járt, kiderült, hogy gyújtás elektronika, vettem bele ugyan olyan motorból, nem lett, jó csak , csak sc28-aséval és első generációs sc33-aséval, persze addigra sikerült összevásárolnom +ba 2 db elektronikát is, úgyhogy ha kell, van nálam 2 ilyen elektronika, apró pénzért megválnék tőlük....
Most,kapcsolok,hogy tőled vettem a múltkor a hátsó kis sárvédőt sc28ra,még nem volt időm felrakni,kb passzolni fog,lehet kell kicsit faragni de jónak tűnik.
Aha,azt tudom,hogy tps nélkül is megy.
de az sc33 cdi bitos igényt tart a tps jelre,hogy frankó legyen,de szikrának lenni kéne
Köszönöm mindkettotoknek. Kapcsolasi rajzom van mindegyikhez.
Az is igaz hogy az SC 33 -on van TPS szenzor.De .
ha lekotod attol meg megy a motor
Csak arra voltam kivancsi hogy az SC 28 -as csatlakozojaban a kabelek
megegyeznek e az SC 33 - as kabelkiosztassal. A TPS kabeleit leszamitva.
Ezt sikerult mar kideritenem . A TPS kivetelevel ugyanaz a ketto. Tehat elvileg az SC28-ra ra lehet tenni az SC 33 elektronikat.
Illetve a 98-99 SC 33 -ban van meg egy plusz kabel egy Rozsaszin ami a gyujtaskapcsolohoz megy.
Megegyszer koszobom a kepet meg mindent.
Egyebkent a problemam az higy vsn nalam egy oszver. Amin nincs szikra.Sc28 kabelezessel egy SC33 blokk
1.kép Sc28 kapcsolási rajz részlet cdi
2.kép Sc33 kapcsolási rajz részlet cdi.
Nekem SC 33 van csináltam gyors egy képet a minőségért bocsi a lényeg szerintem pont látszik meg a színek. de ha kell jobb minőségű kép holnap csinálok.
Valami eltérés 100% hogy van az sc28 és az sc33 között,mert az sc33-on már5 van "gáz állás érzékelő szenzor" thortle position sensor,de a többi dolog egyezhet,én csinálnék szivesen neked képet a CDI-ről,de nekem is SC28 van
Nem tudja valaki véletlenül hogy az sc 28 és az sc 33 gyújtás elektronika egyezik e? A csatlakozo ugyan az. Esetleg ha valaki tenne fel egy képet SC33 elektronika csatlakozórol hogy hová milyen színű kábelek vannak kötve. Azt megköszönném:!
Valami hasonló képet kérnék csak ez SC28 as.
Üdv!

954 RR-hez keresek injektorokat!
Akinek van ne tartsa magába!
06Voda5harminc52huszon6

Köszi!
Honda cbr929-hez pályafarokidom-hoz idombetét/aksitartó,anyaga műszál.1000ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
afams006,

Csak LED-esnben látezik és külön lehet venni hozzá ellenállást. Van ettől függetlenül relé is, és van csatlakozó a gyári és az univerzális index közé, hogy ne kelljen levágni és forrasztani a gyárit, stb...
Szóval van sok minden...

Hátra általában sima LED-es indexet szoktak rakni a sportmotorokra is. Ebből elég nagy a választék és lehet, ami nekem tetszik, az neked nem.
Van olyan index is, amiben még van plusz hátsó lámpa vagy pótféklámpa.

Van indexek 5600HUF/pár-tól egészen 130EUR/db árig...
Pont ilyesmire gondoltam :) Csak nem ledesre, de ellenállás is van hozzá a gyári relé miatt? Esetleg hátra is tudsz ajánlani ami ehhez illik. ? Még a színét azt eldöntöm
Nem pont erre gondoltam :) Csak az alakjára, egy kicsi modernizálás nem csúnyit szerintem.
Üdv

Lenne egy eladó Honda CBR900RR Service and Repair Manual könyvem 96-99 évjáratig használható , használt állapotban , már nincs meg a motor így feleslegessé vált!

Ár: 3500ft

majd hívj akkor ha nálad van és mondok címet hová kérném ha úgy megfelel 06305648620
Szerintem nem csúnya, és nem gagyi, nekem is ilyen van a gépsárkányon.
De már meg van a ledes süllyesztett, és azt fogja a téli szépítésnél megkapni.
Káosz XR6,

Remélem holnap.... ha érted..
adams006,

Nálunk van nem ilyen, hanem ami az eredeti helyére való süllyesztett, de LED-es. 11.000HUF
Kár lenne ilyen csúnya gagyi indexekkel elbaszni a gépet!
Nekem ugyan ilyen indexek voltak fent,és hálistennek kb egy hónapja már ledobtam őket,és kapott normálisakat!
Üdv. Télére szeretném tovább pofásítani kicsit a mocit és az indexekkel kezdeném. Valaki tud segíteni benne hol lehet jó árban kapni a 2. képen látható süllyesztett irányjelzőt előre lehetőleg ne ledeset, és ennek formájához illőt hátra is. Előre is köszönöm.
üdv!nem kell hozzá szétbarmolni!egy az egybe ugyanaz.mindegy te tudod.de ha fanatikus vagy akkor megérdemel a motorod egy gyári ujjat,nem?
Köszi a segitséget.
lesz bontott gyári relé csak még nem hívtam a srácot.
tudom,hogy lehet helyettesiteni,de én ilyen fanatikus vagyok ,gyári belevaló relé kell!
nincs szívem a csatlakozót szétbarmilni
Az a vicc,hogy megy a motor szivattyú nélkül is, de mint mondtam fanatikus vagyok,és nekem olyan legyen mint a gyári
tényleg még egyszer köszi
SZÉLES UTAT