Szevasztok! Nem régiben vásároltam egy CBR 929 RR-t. Na már most érdeklődnék,h az olaj vissza jelző miért villan fel ha behúzom a kuplungot és miért alszik el a mint 2 ezres fordulatot eléri?! Mellette még egy F1 is felvillan az indításnál. Olaj szint rendben van a blokban! A hátsó fék olaj min-t éri az első megfelelő! Köszi a segítséget előre is
Nekem, is volt anno 1 ilyen gondom, hogy a 99-es sc33-asomnál a 4 ből 2 hengernél nem volt gyújtás, szerelőről szerelőre járt, kiderült, hogy gyújtás elektronika, vettem bele ugyan olyan motorból, nem lett, jó csak , csak sc28-aséval és első generációs sc33-aséval, persze addigra sikerült összevásárolnom +ba 2 db elektronikát is, úgyhogy ha kell, van nálam 2 ilyen elektronika, apró pénzért megválnék tőlük....
Most,kapcsolok,hogy tőled vettem a múltkor a hátsó kis sárvédőt sc28ra,még nem volt időm felrakni,kb passzolni fog,lehet kell kicsit faragni de jónak tűnik.
Köszönöm mindkettotoknek. Kapcsolasi rajzom van mindegyikhez.
Az is igaz hogy az SC 33 -on van TPS szenzor.De .
ha lekotod attol meg megy a motor
Csak arra voltam kivancsi hogy az SC 28 -as csatlakozojaban a kabelek
megegyeznek e az SC 33 - as kabelkiosztassal. A TPS kabeleit leszamitva.
Ezt sikerult mar kideritenem . A TPS kivetelevel ugyanaz a ketto. Tehat elvileg az SC28-ra ra lehet tenni az SC 33 elektronikat.
Illetve a 98-99 SC 33 -ban van meg egy plusz kabel egy Rozsaszin ami a gyujtaskapcsolohoz megy.
Megegyszer koszobom a kepet meg mindent.
Egyebkent a problemam az higy vsn nalam egy oszver. Amin nincs szikra.Sc28 kabelezessel egy SC33 blokk
Nekem SC 33 van csináltam gyors egy képet a minőségért bocsi a lényeg szerintem pont látszik meg a színek. de ha kell jobb minőségű kép holnap csinálok.
Valami eltérés 100% hogy van az sc28 és az sc33 között,mert az sc33-on már5 van "gáz állás érzékelő szenzor" thortle position sensor,de a többi dolog egyezhet,én csinálnék szivesen neked képet a CDI-ről,de nekem is SC28 van
Nem tudja valaki véletlenül hogy az sc 28 és az sc 33 gyújtás elektronika egyezik e? A csatlakozo ugyan az. Esetleg ha valaki tenne fel egy képet SC33 elektronika csatlakozórol hogy hová milyen színű kábelek vannak kötve. Azt megköszönném:!
Valami hasonló képet kérnék csak ez SC28 as.
Csak LED-esnben látezik és külön lehet venni hozzá ellenállást. Van ettől függetlenül relé is, és van csatlakozó a gyári és az univerzális index közé, hogy ne kelljen levágni és forrasztani a gyárit, stb...
Szóval van sok minden...
Hátra általában sima LED-es indexet szoktak rakni a sportmotorokra is. Ebből elég nagy a választék és lehet, ami nekem tetszik, az neked nem.
Van olyan index is, amiben még van plusz hátsó lámpa vagy pótféklámpa.
Van indexek 5600HUF/pár-tól egészen 130EUR/db árig...
Pont ilyesmire gondoltam :) Csak nem ledesre, de ellenállás is van hozzá a gyári relé miatt? Esetleg hátra is tudsz ajánlani ami ehhez illik. ? Még a színét azt eldöntöm
Lenne egy eladó Honda CBR900RR Service and Repair Manual könyvem 96-99 évjáratig használható , használt állapotban , már nincs meg a motor így feleslegessé vált!
Kár lenne ilyen csúnya gagyi indexekkel elbaszni a gépet!
Nekem ugyan ilyen indexek voltak fent,és hálistennek kb egy hónapja már ledobtam őket,és kapott normálisakat!
Üdv. Télére szeretném tovább pofásítani kicsit a mocit és az indexekkel kezdeném. Valaki tud segíteni benne hol lehet jó árban kapni a 2. képen látható süllyesztett irányjelzőt előre lehetőleg ne ledeset, és ennek formájához illőt hátra is. Előre is köszönöm.
Köszi a segitséget.
lesz bontott gyári relé csak még nem hívtam a srácot.
tudom,hogy lehet helyettesiteni,de én ilyen fanatikus vagyok ,gyári belevaló relé kell!
nincs szívem a csatlakozót szétbarmilni
Az a vicc,hogy megy a motor szivattyú nélkül is, de mint mondtam fanatikus vagyok,és nekem olyan legyen mint a gyári
tényleg még egyszer köszi
SZÉLES UTAT
de az sc33 cdi bitos igényt tart a tps jelre,hogy frankó legyen,de szikrának lenni kéne
Az is igaz hogy az SC 33 -on van TPS szenzor.De .
ha lekotod attol meg megy a motor
Csak arra voltam kivancsi hogy az SC 28 -as csatlakozojaban a kabelek
megegyeznek e az SC 33 - as kabelkiosztassal. A TPS kabeleit leszamitva.
Ezt sikerult mar kideritenem . A TPS kivetelevel ugyanaz a ketto. Tehat elvileg az SC28-ra ra lehet tenni az SC 33 elektronikat.
Illetve a 98-99 SC 33 -ban van meg egy plusz kabel egy Rozsaszin ami a gyujtaskapcsolohoz megy.
Megegyszer koszobom a kepet meg mindent.
Egyebkent a problemam az higy vsn nalam egy oszver. Amin nincs szikra.Sc28 kabelezessel egy SC33 blokk
2.kép Sc33 kapcsolási rajz részlet cdi.
Valami hasonló képet kérnék csak ez SC28 as.
954 RR-hez keresek injektorokat!
Akinek van ne tartsa magába!
06Voda5harminc52huszon6
Köszi!
Csak LED-esnben látezik és külön lehet venni hozzá ellenállást. Van ettől függetlenül relé is, és van csatlakozó a gyári és az univerzális index közé, hogy ne kelljen levágni és forrasztani a gyárit, stb...
Szóval van sok minden...
Hátra általában sima LED-es indexet szoktak rakni a sportmotorokra is. Ebből elég nagy a választék és lehet, ami nekem tetszik, az neked nem.
Van olyan index is, amiben még van plusz hátsó lámpa vagy pótféklámpa.
Van indexek 5600HUF/pár-tól egészen 130EUR/db árig...
Lenne egy eladó Honda CBR900RR Service and Repair Manual könyvem 96-99 évjáratig használható , használt állapotban , már nincs meg a motor így feleslegessé vált!
Ár: 3500ft
majd hívj akkor ha nálad van és mondok címet hová kérném ha úgy megfelel 06305648620
http://www.agomotors.hu/websho...
De már meg van a ledes süllyesztett, és azt fogja a téli szépítésnél megkapni.
Remélem holnap.... ha érted..
Nálunk van nem ilyen, hanem ami az eredeti helyére való süllyesztett, de LED-es. 11.000HUF
Nekem ugyan ilyen indexek voltak fent,és hálistennek kb egy hónapja már ledobtam őket,és kapott normálisakat!
lesz bontott gyári relé csak még nem hívtam a srácot.
tudom,hogy lehet helyettesiteni,de én ilyen fanatikus vagyok ,gyári belevaló relé kell!
nincs szívem a csatlakozót szétbarmilni
Az a vicc,hogy megy a motor szivattyú nélkül is, de mint mondtam fanatikus vagyok,és nekem olyan legyen mint a gyári
tényleg még egyszer köszi
SZÉLES UTAT