Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek nincs véletlenül ilyen karbisor az RRen

http://m.ebay.com/itm/18100410...
El van írva a forgalmi.
Tudja valaki miért van az, hogy az én 900RR-em 122 le,de van olyan RR ami 125-128le mitől van ez?
Tudom,hogy a piacok(amcsi,német,stb..) van eltérés de micsoda? Az enyém olasz piacra készült.
Nem tudtok olyan valakit aki RR tuningban otthol van?aki nagy szakértője a FireBladenek?
mert nem bánnám ha pár le-vel erősebb lenne.
Keresünk teszteléshez 929RR vagy 945RR-t, aminek a kipufogó rendszer miatt nincs benne a kipufogó szelep, de az exup motorja benne van még:
Öhöm mi kellene ? Nálam van a facsi idom. Keress meg bbzz@citromail.hu
Hello.
Elkelt ne haragudj!

Üdv: Peti
Helló! Érdekel a farokidom ülésekkel,lámpával mindennel együtt.Mennyit kérsz érte? Várom mielőbbi válaszod.
Üdv! Eladó a motorom...70-38-48-679
Hello!Nem tudja valaki hogy mi lehet a baja a motoromnak,üresbe pörög rendesen,de sebessègbe nem akar húzni csak 6000 felett addig csak dadog.köszi a vàlaszokat
Hello.

Elkelt már,ne haragudj..
Minden jót.

Üdv: Peti
megvan még az aksi érdekelne
Volna egy eladó 929-954 es működőképes szabadonfutóm olcsó pénzért eladó csupán 5000 ft-ot kérek érte ha érdekel valakit. 0620 3498275
Hali.
Véletlenül tud valaki olyan helyet ahol váltó alkatrészt lehet venni- rendelni.
Külföldi beszerzés is érdekel. Esetleg bontott váltó. 2 fokozat fogaskerékpár kellene.
Köszönöm előre is
én is
Szerintem ebben megegyezik az sc28 az sc33-al.De itt a kép az aljáról.
Üdv!

sc28-ra is jó lenne az első ülés?
Üdv 919rr újrahúzott vezető ülés vékonyabb szivaccsal 3e ft,929rr utángyártott első sárvédő és farokbetétidom 5e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia.írtam a mailodra .üdv
Pont van itthon egy ilyen 3 fázisú toroid trafóm..
Hátha segítek valakinek a videóval fesszabályozó témában.
Fesszabályozó ellenőrzés
Üdv
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy van köztetek olyan aki már találkozott olyan CBR-el amin tönkre ment a szabadonfutó?
Eladó egy vadállatul kinéző Joe Rocket "CBR" textildzseki. A márkát talán nem kell bemutatni... Amerikai L-es, de inkább XL itthon, nekem is ez a bajom vele, sajnos nagy. Egyszer viselt,szinte új.

Kb. ez az egy van az országban....

Protik:könyök, váll, puha gerinc. +thermo mellény.

30+posta. pirosvillam81 kukac gmail.com vagy facebook link adatlapon...
Egy farokidomom van hozzá, ha érdekel... vfrviktor@gmail.com
Lassan ráférne a karbira egy tisztítás.... van valami "trükkös" dolog benne, amire oda kell figyelni (szétugrik, ne cserélődjön fel ....stb.)?
Megnézettem fúvóka kaliberrel és a 120 csak 115ös volt. 120as kipucolták.Be raktam de még nem volt időm próba kört menni.