Más
Alakított már át valaki faridomot?
Az a bajom hogy eléggé csúnyácska ezzel a sárvédővel itt hátul amire a rendszám is fel van fogatva.
Valami jó átalakítást csinált már itt valaki?
Van egy komplett hátsó idomszettem úgy hogy bármire képes lennék
kösz
Valakinek esetleg egy jó használható első gumija nem lenne eladó?
16" persze. Vagy esetleg egy 17" kereke normális áron. Tudja valaki melyik típusú kereket lehet beszerelni egy sc28 as ba 1995-ös
értem,meg tisztában vagyok vele amit írsz,de a 12L -es fogyi attól nem lehet szerintem,de majd kiderül,az is lehet hogy a vákumos benzincsapod membránja ereszt át és azért zabál annyit.
Azért tekertem beljebb mert a könyv szerint a 98-99es modellnél nem 2egészet kell kitekerve lennie.Sokalltam.Gondoltam megnézem hoz e valami változást.
Szerintem a pilot csavar miatt,nem ehet 12l-et(az az alpjárati benzin-levegő keverékállító csavar),gondolom nem alapjáraton ill,nagyon kis fordulaton közlekedel,ahol még van jelentősége a pilot rendszernek
Nekem 75 fokos van benne gondolom gyári, az általad leírt használati mód mellett kb. 5-6 fok minuszban vagyok a leírt értékekhez képest, néha keveslem is ezeket. Azt mondjuk érdekesnek találom hogy 75 fok van ráírva a termosztátra a szerviz könyvben meg az van írva hogy 80-84 foknál kezd nyitni.
Köszönöm a válaszotokat.Ma kész lett össze raktam 20kmt mentem vele városban illetve városon kívül .82fokos ment bele valamelyik suzuki 4kerekűé.Új O gyűrűket is raktam be a régiek eléggé halottak voltak.Szerencsémre itt a környéken van egy ilyen O gyűrűket gyártó cég. Két gyűrűt meg úsztam 400Ftból.Termosztát 2200Ft volt.
Városban mászkálva közepes forgalomnál tartja a 79fokot ha megállok lámpánál akkor felmegy 81ig de vissza is hűl.Városon kívül 110es temponál ami olyan 4-5000es fordulatra beállva szintén tartja ezt a 79 fokot.200as tempóra való hirtelen gyorsításnál se hűlt vissza 79 alá.Ha már leszedtem a karbi sort meg néztem az úszóház alján a pilot csavart ,2egész kört volt kitekerve(gondolom ezért volt 12literes fogyasztásom.Betekertem mindegyiket 3/4fordulattal.Össze raktam erőben ugyan az, meg felelően gyorsít ,nem venni észre különbséget.
Ugyan olyan legyen. Max 80-ig elmehetsz ha csak olyat kapsz. Legjobb lenne a gyari honda de ahogy mondtam sokan a lenyegesen olcsobbat veszik egy autos boltbol.
Az a termosztat rossz, ki kell cserelned. Egy termosztat van minden motorba. A termosztat a megadott homersekletnel nyit tehat alaphelyzetben zart. A motor karakterisztikahoz fontos a megadott homerseklet, azaz hideg motorral elvileg nem volna szabad menni plane kover gazokat huzogatni.
Masik dolog hogy sokan hasznalnak autoba valo termosztatot, ha talalsz autosboltba ugyanolyan meretut akkor figyeld a homersekletet hogy az is ugyan az legyen.
Sziasztok.Boldog új évet mindenkinek.Mai nap szét szedtem a 919RR-em termosztát részét és nem ott volt a termosztát ahol a könyve írta.Azért estem neki hogy kicserélem mert álló helyben bemelegítem 60-70fokra elindulunk és városon kívül képes akár 48fokra vissza hűlni.919nél a termosztát a karbi sor alatt ha rajta ülsz jobb oldalt található ahova megy a hőgomba is.Leszedtem és hoppá nincs termosztát alatta. Nagy cső rámegy egy hengeres elosztóra szét szedtem ezt is ebben meg volt egy termosztát szerű valami ami nyitva van(képen direkt látszik is)vagy ennek állandóan így kell lenni-e vagy hőfokra zár?.Az első képen látszik hogy jobb oldalt lenne a helye de középen abban a hengeres részben találtam ezt a termosztátot.Nem tudom hogy ez volt e rossz helyen vagy a másikat vette ki a kedves előző tulaj.Előre is köszönöm a válaszokat.
Alakított már át valaki faridomot?
Az a bajom hogy eléggé csúnyácska ezzel a sárvédővel itt hátul amire a rendszám is fel van fogatva.
Valami jó átalakítást csinált már itt valaki?
Van egy komplett hátsó idomszettem úgy hogy bármire képes lennék
kösz
Februárig áll a dolog.
de nekem ilyen van elöl http://www.r17.hu/380-130/70-1... teljesen megvagyok elégedve vele szerintem nagon jó
itt egy másik is, picit olcsóbb tapasztalatom nincs vele http://www.r17.hu/1052-metzele...
Valakinek esetleg egy jó használható első gumija nem lenne eladó?
16" persze. Vagy esetleg egy 17" kereke normális áron. Tudja valaki melyik típusú kereket lehet beszerelni egy sc28 as ba 1995-ös
954-re keresek kormány lengéscsillapítot, adapterrel!
Aki tud kérem jelezze!
Városban mászkálva közepes forgalomnál tartja a 79fokot ha megállok lámpánál akkor felmegy 81ig de vissza is hűl.Városon kívül 110es temponál ami olyan 4-5000es fordulatra beállva szintén tartja ezt a 79 fokot.200as tempóra való hirtelen gyorsításnál se hűlt vissza 79 alá.Ha már leszedtem a karbi sort meg néztem az úszóház alján a pilot csavart ,2egész kört volt kitekerve(gondolom ezért volt 12literes fogyasztásom.Betekertem mindegyiket 3/4fordulattal.Össze raktam erőben ugyan az, meg felelően gyorsít ,nem venni észre különbséget.
Masik dolog hogy sokan hasznalnak autoba valo termosztatot, ha talalsz autosboltba ugyanolyan meretut akkor figyeld a homersekletet hogy az is ugyan az legyen.
Kevés km és sürgős, ezért van ár alatt!
Csak rá kell ülni és menni vele(olajat kell cserélni, most esedékes)