üdv!egy tanács!ne így keresd a relét hogy hondához kell!
nekem is besz..t tavaly.néztem,érdeklődtem a boltokban.ha jól emlékszem kb 9-10 ezer forint volt.majd villamossági szerelő barátom ránézett,és rendelt bele autóba való relét,a paramétereit figyelembe véve.és végűl még jobb is kerűlt bele mint kellett volna.ja és csak 1200ft volt!
Megnéztem a videókat, fasza lett , szerintem ne hagyd abba, ha bármit szerelsz videózd és tedd fel, hasznos!
Nekem is meg kell ejtenem már egy karbi tisztítást, érzek néha egy kis torpanást (gondolkodik, aztán megindul) lent amikor hirtelen gázt rántok,de lehet nem is a karbi miatt van, csak nem megfelelő a fordulat, sebességfokozat.
Erre azóta figyeltem fel amióta nyáron motoroztam egy K6-os 1000 GSXR-rel és annak mindegy hol, mikor verted oda a gázt, az rögtön reagált nem gondolkodik 1 s-t se.... de tudom, hogy a kettőt még véletlenül sem szabad összehasonlítani.
Keresek megvételre üzemanyag szivattyú relét!
cbr900rr sc28-hoz 92-93-94-95 évjáraton volt ilyen!
Akinek ez az évjárat van,és már nincs fent a benzin szivattyú,az szóljon és kicsi pénzért megszabadítom a relétől
Ez az önindítórelére menő csati a jobb ülésidom mögött, nagyjából az ülés alatt. Nekem is elégett pár éve, mert különösen indításkor nagy áramok folynak ott és összeolvadt minden mindennel. A biztosíték is beleolvadt a házba, mivel alattomosan nőtt meg a kontakt ellenállása és nem hirtelen történt az eset, amire ezek az olvadóbiztik fel vannak készítve. Le kell vágni azt a csatit és egyenként szépen/megbízhatóan kivitelezve összedugdosni. Rendes csatikkal, erősen összenyomva, elötte a vezetéket is beónozva és a csatit is beónozva, összeforrasztva, rá zsugorcső...
A gyári csatit nem tudtam megszerezni mert az a tyúkbél része és azzal egy egységet alkot.
Az olvadásos eset óta minden télen széthúzgálok minden csatit, megpucolok, befújok, stb., mert egy öreg kontakt simán tud melegedni és egy moci ugyebár nem az a zárt dolog, kap nedvességet, mindent.
Sziasztoook! Elégett ez a csatim, amint a képen is látszik. Ha valaki tud ilyet, van neki, vagy tudja hol lehet kapni, és mi a pontos neve, jelezze! :) köszönöm! (CBR900RR 1995)
Keresek megvételre üzemanyag szivattyú relét!
cbr900rr sc28-hoz 92-93-94-95 évjáraton volt ilyen!
Akinek ez az évjárat van,és már nincs fent a benzin szivattyú,az szóljon és kicsi pénzért megszabadítom a relétől
Heló Agó
Írtam mailt a Dyno kittel kapcsolatban,csak azért írok ide is mert itt hamarabb észreveszed ,na a lényeg az ,hogy a mai napon utalom a pénzt,csak azt mond már meg hogy utalásnál a megjegyzéshez írjak-e valamit?
Bocs,hogy megint zaklatlak de te képbe vagy a dolgokkal kapcsolatban
kérdés:
nekem a 900RR-re 1995-ös,lehet tenni gyorsváltót?,
milyen dolgok kellenek hozzá?
Köszi.
Dyno Kit-az rendelős gondolom nincs raktáron?
K&N szűrőhöz és nyitott kipufogórendszerhez(leömlő 4-2-1 akra vagy isten tudja mi :D,a dob meg karbon trioval nyitott)
Stage1-es Dyno Kit kell? vagy Stage3
Jövőhónapban leadom nálad a rendelést a DynoJet Kit-re
Én én RR-em (1999)-es 156LE volt tuningolva.. aztán rákerült egy síktolattyús karbi is.... de od amár benzinpumpa, stb kellett volna és abba hagytam...
Amúgy ilyen gyári karbival meg Dynojet Jet Kit-tel:
nekem is besz..t tavaly.néztem,érdeklődtem a boltokban.ha jól emlékszem kb 9-10 ezer forint volt.majd villamossági szerelő barátom ránézett,és rendelt bele autóba való relét,a paramétereit figyelembe véve.és végűl még jobb is kerűlt bele mint kellett volna.ja és csak 1200ft volt!