Sziasztok. Segítség kellene. 1998-as Cbr Hinda 900rr motort vetem és leengedtem a hűtő folyadékát. A hűtő tetején feltöltöttem kb 2lfolyadékal a kiegyenlítő tartályba is raktam egy keveset . Légtelenítő csavart viszont nem találom. Járattam álló helyzetben,fel melegszik 104 fokig és akkor kapcsol be a hűtő ventilátorja ez még oké? Járó motornál nem kellene forgatnia a hűtő folyadékot mert így szinte,állandóan 100fok kőrül van és csak a ventilátor hűti. Vagy menni is kellene vele? Ha meg csak az a gond,hogy levegős a rendszer mit csináljak? A kiegyenlítő tartályon keresztül eddig nem tudott légteleníteni! És ez nagyon zavar!
Amit találtam hozzá műszaki leírást,azon meg én nem megyek el!
Nem akarom tönkre vágni,de ebben a fagyos időben nem tudom szerelőhöz vinni. Körbenéztem a hűtőt de semmi légtelenítőt eddig nem találtam rajta!
Vagy ez normális?
Nem tudom most mit tegyek, Légy szí segítsetek.
Köszönőm ha valaki válaszol!
Remélem nem sokáig lesz ilyen gyatra az idő !
929-eshez szeretnénk tankot vásárolni (sérült is játszik), ha van esetleg valakinek otthon elfekvőben vagy csak információval tud a segítségemre lenne, azt nagyon megköszönném.
A másik kérdésem még az lenne, hogy a 900-919-esek tankja az a 929-eshez passzol?
Köszi előre is!
Hali. Szép sárga
Hát szebb állapotban van mint az enyém(volt) 95-ős sc28as blokk van benne és a váz is egyforma. Ezért 92-95ig a leömlő megegyezik. 96-97-ig már sc33-as jött Más a blokk (egy kicsit ) Más a váz (egy kicsit ) Ha jól tudom
Kérdésem, hogy a Honda CBR 1992-95 és az 1996-97-es évjárat leömlője csereszabatos. Egyes internetes források szeriont igen, de gyári cikkszámok vége nem egyezik. Valószínű hogy az eltérés a felszerelést és működést nem befolyásolja, de jó lenne konkrétan tudni.
Gyári dobot teszek rá vissza, de mostani gyári leömlőmről ehhez hiányzik a három furatos rögzítő karika.
"Január 2-án hoztam haza lábon. Nem ez volt az eredeti szándék, sőt nem is sportmotor. Aztán elmentem, kipróbáltam és ezt választottam. Azóta barátkozunk egymással. Akkor sem bántam, de most már kifejezetten örülök, hogy a CBR mellett döntöttem."
Igen..929-re még áll az ajánlat.
Csak annyit lenne, hogy kapsz egy EXUP motor kiiktatót szereléssel 5KHUF-ért és használnod kell.
És egy idő után vissza kell szólnod, hoyg minden rendben van-e (nincs FI hiba)
Ha rendbe van, ki is veheted a motort!
Kb ennyi..
Ez az a sárga, amivel egyszer taknyoltál a depóban?!
Hello. 929 es.gyorsulásiról ismered. sárga :) nekem nincs szelep a rendszerben. csak a motor van fent. ami mozog igy nincs semmi hiba üzenet. mit tesztelnél rajta ?
Amit találtam hozzá műszaki leírást,azon meg én nem megyek el!
Nem akarom tönkre vágni,de ebben a fagyos időben nem tudom szerelőhöz vinni. Körbenéztem a hűtőt de semmi légtelenítőt eddig nem találtam rajta!
Vagy ez normális?
Nem tudom most mit tegyek, Légy szí segítsetek.
Köszönőm ha valaki válaszol!
Remélem nem sokáig lesz ilyen gyatra az idő !