Ma sikerült megoldani a vizsgát.Meg csinálták itt helyben.
Műszerfal az nem volt rajta,de szereztem rá a egy fénykép erejéig és a többi meg nem volt gond.
Én most vittem az enyémet a képen látható állapotban műszakira...
Nem nagyon kötöttek bele semmibe, egyedül a dob kinézete és hangja baszta a csőrüket. (emiatt haza is zavartak, gyártanom kellett bele egy killert, mert kicsit hangos) A lényeg, hogy ne NKH-s vizsgára menj, mert ott biztosan mindenben megnézik az E betűt, ami nem gyárinak tűnik. Valami maszek vizsgahelyet nézz, kérdezz körbe ismerősöket, hogy hol lehet kicsi hátszéllel vizsgáztatni. Biztosan van ilyen hely a környékeden
Érdeklődni: a.raczszekely@gmail.com címen vagy a 0620-9209922 számon lehet.Feladó adatainév:András
megye/város:Pestmegye
mobil:06-20-920-9922
Én itt vettem azonnal tudja postázni. Korekt.
Szervízkönyved van?
9- IAT szenzor
34-35 EGCV Air intake valve servo motor
Erre a hibakódra tud vki vmit mondani?
Gloss Black - NH1Z
Olyan kérdésem lenne h tudja-e valaki a cbr 954 rr nek a pirosszin-szin ódját ?
Válaszokat elöre is köszönöm
Üdv
Üdv
Nekem van üdv B°
a többi használható
Egy kérdésem lenne, motort szeretnék venni nincs túl sok pénzem rá ezért ezeket néztem ki ami még belefér a keretbe.http://www.kepesmotor.hu/honda...
http://www.kepesmotor.hu/hon
da...
A kérdés az lenne hogy megéri e ilyen öregebb vasakat venni vagy inkább spóroljak még egy fiatalabb gépre? Első komolyabb gépem lenne.
954-hez hol tudok feszítőket szerezni?
Ma sikerült megoldani a vizsgát.Meg csinálták itt helyben.
Műszerfal az nem volt rajta,de szereztem rá a egy fénykép erejéig és a többi meg nem volt gond.
Köszönöm szépen!
Üdv: Peti
Nem nagyon kötöttek bele semmibe, egyedül a dob kinézete és hangja baszta a csőrüket. (emiatt haza is zavartak, gyártanom kellett bele egy killert, mert kicsit hangos) A lényeg, hogy ne NKH-s vizsgára menj, mert ott biztosan mindenben megnézik az E betűt, ami nem gyárinak tűnik. Valami maszek vizsgahelyet nézz, kérdezz körbe ismerősöket, hogy hol lehet kicsi hátszéllel vizsgáztatni. Biztosan van ilyen hely a környékeden
megye/város:Pestmegye
mobil:06-20-920-9922
Én itt vettem azonnal tudja postázni. Korekt.
Nincs valakinek véletlenül eladó új feszültségszabályozója? Nagyon sürgös lenne...
Üdv