Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Káosz XR6,

Nálunk mindig is ennyi volt.
Lehet, hogy a szerelési díjat is kalkuláltad már...
oké,de én 51 pénzre emlékezem régebbről
KáoszXR6,

Mindig is ennyi volt... de mondjuk addig, míg nem lesz 240-250 az USD
Heló Ago
Meddig lesz még AKCIÓS(38e Huf)nálad, a 900RR Dyno kit?
Köszi
hali én 250-es cbr-be használok repsol olajat és szerintem jó semmi baj vele :) több mint 6 ezer km van az olajba már
sziasztok...
nincs valakinek felesleges hűtője SC28-SC33-hoz ?
Üdv cbr929rr-ből megmaradt üvegszálas gyárival teljesen egyező első sárvédő és egy aksi tartó idom eladó egyben 6e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Fazer9999,

Abban nem Dynojet kit van, hanem Factory kit.
A Dynojetben általában kisebb, mint 120-as fúvókák vannak.
A 138-at kicsit nagyon sok(k)-nak találom.

Ilyen egy megfelelően beállított Dynojet Jet-Kit-es motor elötte/utána:
még annyi hogy most olvastam egy jogi fórumon,hogy csak akkor gáz a műszaki ha teljesen uj motort épít az ember.Ha csak ilyen fejidom cserés dolog van akkor annyira nem..Ez igaz lehet?

Üdv: Peti
Sziasztok.

Nagy gondom lenne.Műszakit tud valaki intézni street fighter-re?Csupa rossz hírt hallok.Hogy fényképezik,meg hogy gyári kinézet legyen meg ilyenek.... Valaki tud erről valamit?Kinél érdemes lehet e,vagy bérbe egy műszaki erejéig egy fejidomot km órával egyebekkel?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Peti
Jo a repsol is de en inkabb a motulnal dontottem! meg ami nagyon jo az az igol! De kicsit huzos az ara!
Sztem jo valasztas nekem 7100 van benne de sztem az 5100 is megtette volna! Jo a motul sztem nyugodtan tedd bele!
Sziasztok! Mivel épp olajcsere előtt állok, elkezdtem nézelődni és találtam egy ilyen lehetőséget: link
Eddig Motul 5100-at használtam, szerintetek ez is van olyan minőségű? Mehet a motorba? Jó árban van és pont kifogytam a láncspray-ből is..
Ja igy van. En nagyon nem szeretem azt a kittet.
Köszönöm a segítséget! Spec én erről még sosem hallottam :-) érdekes.
Akkor abban nem Dyno Jet kit van hanem Factory Jet kit.
Így keress rá a Gugliban .
Egy barátomnak segítek a CBR-jét helyrehozni az előző gazdája kókányolását. Elméletileg Dynojet kit van beépítve. A tűk és a rudók rendben vannak. a főfúvókára azonban ez van írva : "Factory138"
És a membrán alján nem történt meg a furatbővítés.
Membrán Ez csupán 1mm.
A motor fullad gyorsulni nem akar csak légszűrő nélkül csinál valamit.
2, 25mm kb bk. Miben ketelkedsz mar megint?
Üdv!

Milyen arányban lehet E85-t tenni a motorba, mindenféle átalakítás nélkül? Próbálta már valaki az etanolt?
Igen ezeket ismerem. Akkor inkább úgy kérdezem, hogy a Slide Drill DD#44 mekkora átmérőjű ?
Nézd meg ezeket!
1.
2.
3.
4.
5.
Van valakinek DYNOJET KIT a mocijában?
Mekkora a főfúvóka mérete?
Mekkora fúrót adnak a membránhoz?

Van egy kit-em és csak ellenőrizni akarom mert kicsit kételkedek...
Köszönöm megpróbálom. Egyébként a szondába menő egyik kábel ki volt dörzsölődve, azt javítottam. Ettől várom a javulást, de ha mégsem akkor tovább kell lépnem.
könyen meg tudod nézni hogy jó e a lambda szonda.Járó motornál szét húzod a kábelét.Ha változik az alapjárat akkor az jó ha nem változik semmi akkor kuka.Mondjuk én ezt autónál próbáltam mocin még nem,de valószínű azon is ki lehet deríteni így...
Szép napot!

954-es cbr-re keresnék karbon ovál akrapovic kipufogót jó és szép állapotban!
ha kell alu yoshimura van cserébe, vagy kp-ba kifizetem!

email:honda900rr@freemail.hu