még annyi hogy most olvastam egy jogi fórumon,hogy csak akkor gáz a műszaki ha teljesen uj motort épít az ember.Ha csak ilyen fejidom cserés dolog van akkor annyira nem..Ez igaz lehet?
Nagy gondom lenne.Műszakit tud valaki intézni street fighter-re?Csupa rossz hírt hallok.Hogy fényképezik,meg hogy gyári kinézet legyen meg ilyenek.... Valaki tud erről valamit?Kinél érdemes lehet e,vagy bérbe egy műszaki erejéig egy fejidomot km órával egyebekkel?
Sziasztok! Mivel épp olajcsere előtt állok, elkezdtem nézelődni és találtam egy ilyen lehetőséget: link
Eddig Motul 5100-at használtam, szerintetek ez is van olyan minőségű? Mehet a motorba? Jó árban van és pont kifogytam a láncspray-ből is..
Egy barátomnak segítek a CBR-jét helyrehozni az előző gazdája kókányolását. Elméletileg Dynojet kit van beépítve. A tűk és a rudók rendben vannak. a főfúvókára azonban ez van írva : "Factory138"
És a membrán alján nem történt meg a furatbővítés. Membrán Ez csupán 1mm.
A motor fullad gyorsulni nem akar csak légszűrő nélkül csinál valamit.
Köszönöm megpróbálom. Egyébként a szondába menő egyik kábel ki volt dörzsölődve, azt javítottam. Ettől várom a javulást, de ha mégsem akkor tovább kell lépnem.
könyen meg tudod nézni hogy jó e a lambda szonda.Járó motornál szét húzod a kábelét.Ha változik az alapjárat akkor az jó ha nem változik semmi akkor kuka.Mondjuk én ezt autónál próbáltam mocin még nem,de valószínű azon is ki lehet deríteni így...
Nálunk mindig is ennyi volt.
Lehet, hogy a szerelési díjat is kalkuláltad már...