Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja telszámom: 70-38-48-679
Üdv!

Eladó lett az RR. Ha valakit érdekel hívjon. Lehet velem beszélni az árról is 1999-es 2000es üzembe helyezésű. A kotli matt fekete lánc első gumi kell rá. Egyéb tekintetben hibátlan. szinkron jó...blabla
Van rajta egy egyedi tankbőr meg egyedi ülés amúgy gyári mindene ja a tükör nem.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. 929-en nagyon leesett az alapjárat, kicsit utána tekertem így nem áll le, de ingadozik. Fogyasztás megnőtt az eddigiekhez képest kb. 2 literrel. Légszűrő rendben, gyertyákban 10e km van. Lehet hogy a lambda szonda adta meg magát, vagy mi lehet a gond?
Köszönettel.
Bagóért eladó egy vadonatúj, fényezetlen 900RR (2000-01) üléspúp.. (Mintakép). Info: lucifer0820@freemail.hu
Sziasztok !

Van egy komplett blokkom SC28 hoz, 2000km-es vezérléssel, karbisor, kábelköteg stb...

06204235003
Nekem azért kellett felújítani mert elfosta az olajat(XR600R),ezért vettem a Hondánál hozzá felújító készletet,meg autómataváltó oloajat(ezt írta a szervízkönyv) és megcsináltam magamnak,de mivel a környezetemben nem állt rendelkezésre 16bár nyomású Nitrogén,így fujtam bele 8bár levegőt,de így legalább csillapított és nem fosta az olajat.
Mondjuk az RR telója kicsit finomabb szerkezet!
Ha van szelep a kis tartályon(én nem is néztem még az enyémen) akkor ott lehet nyomást mérni,csak tudné kéne mennyi is a gyári!
Kösz a választ!

És magadnak töltötted fel vagy valahol külön foglalkoznak ilyennel?
Mi utal arra, ha már nem megfelelő a nyomása benne?
A kis tartályban Nitrogén gáz van,amit az olajtól egy membrán választ el ,nekem Honda XR600R-nél 16bar nitrogén kellett bele,az RR nem tudom mennyi kell de szerintem kb ott is annyi!
Üdv!

Sc28-nak a központi rúgóstagja gázos vagy olajas vagy mindkettő?
Azt a kis gáztartályt lehet tölteni? (ha lehet gondolom nem ilyen töltsd magad otthon dolog)
Ha már tölteni kellene, annak milyen utaló jelei vannak?
Nekem is Nissin betétek vannak benne,de ContiAttack gumikkal!Kb 6000 km-t mentem vele,de úgy érzem jól van beállítva!Gyenge fékezéseknél,kereszteződésekben megfogja a motort,szépen finoman tudok vele lassítani,de ha erősebben taposom a pedált,blokkol a hátsó kerék!Kopottas már mondjuk a gumi,de új korában is ezt produkálta!Ezek a tapasztalataim!

Mivel nem vagyok motorszerelő és nem is nagyon értek a motorokhoz,így amit most írok inkább egyeztesd le valakivel mielőtt kipróbálnád de láttam olyan megoldást már,hogy alátétekkel volt rásegítve a betéteknél,hogy a dugattyú útja rövidebb legyen,mert gyenge volt a fékerő és nem egyenletesen koptak a betétek!Én inkább a légtelenítésre gondolnék ilyenkor,de láttam ilyen dolgot is SC33-ason,ami működött!
Na mar hozta is a posta csak nem tudtam atvenni,holnap ujra kihozzak.
Köszi megoldódott.
Heló kollégák!
Kinek,hogy fog az RR-en(SC28-SC33) a hátsó fék?

Mert én gyengének érzem,pedig télen kapott a hátulja új olajat(faszán lelégtelenítve)dot5.1,Nissin gyári betétet(ami már be kellett hogy kopjon 2000km-er alatt!),a dugó könnyen mozgott(a féknyeregben),a csúszkák lezsírozva!

És nem bír megcsúszni a Pirelli Diablo Corsa(melegen)
a Pilot Power 2CT az stuzott!
ilyen gyenge ez a hátsó fék,pedig nyomom rendesen!
Írjátok már meg azt ,hogy TI ,tisztelt kollégák ezt ,hogy élitek meg?
Mostanában láttam - ha jól emlékszem - az eladó gumik közt egy szettet használtba. Írta is, hogy 900 RR-re.
Halli!

Nincs valakinek elado 130 70zr16 hasznaltgumija?

powerz@vipmail.hu
Sziasztok!

Eladóvá vált szeretett motorom nagyobbra váltás miatt de csak HONDA jöhet szóba! Érdekelne engem 1000RR 2004-2005 évjárat ráfizetéssel is esetleg meg 954RR vagy még 929RR!
Itt a link az enyémről:
http://www.kepesmotor.hu/honda...

De itt az adatlapom találtok róla rengeteg videót és képet hogy mik és hogyan került fel rá és miket kapott!

Aki esetleg érdekel jelezze!

köszönöm!

üdv.
Köszönöm szépen!
Sokat segített
Nem tud valaki egy meghajtólánc tesztet belinkel?
mert nem találtam, és érdekelne ,hogy melyik márkájú lánc a legjobb?
CBR900RR 530-as
D.I.D vagy RK vagy tudja a tököm csak japán lánc legyen
Ám legyen nekem nincs haragom feléd, de próbálok a magam igazáért kiállni és jobb ha tőlem tudod a cbr600f3-as és vfr750 93-tól félnije plug&play pont olyan a kinézete is és még csak a távtartókat sem kell bántani. Az hogy nekem nem volt fasza az másra is visszavezethető lehet már szar volt a kormánycsapágyam, de nekem a 16-os jobban tetszett.
milyen hangnemet?ne kezdj egózni ovis módon. írtál v.kinek v.mit,ami úgy nem lehet jó.
mit nem lehet azon érteni nekem elsőre,hogy ha 3 centit emelsz a seggén akkor csapkodni fogja a kormányt?
az enyém nem csapkod 17 elsővel.a 16os első gumikkal nagyon szépen lehet menni egyenesen.
járd körbe egy másik úton is a témát.ha elmész az illatos úton az öhlins szervízbe és segíteni fognak.
de fel is hívhatod:30 957 47 03. Lacit keresd.
Mielőtt ilyen hangnemet engedsz meg magadnak, jàrj el értő olvasás korepetálásra. Tudom mit beszélek, és képben vagyok a témában, építő jellegű hozzáfűzésem volt, de lehet itt fesztiválozni nyugodtan.