Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretnék venni 4 új irídiumos gyertyát a motoromba (cbr 929rr) De nem tudom mi a pontos tipusa NGK-ból. Mindenhol mást találok.
Kettőt találtam nem tudom melyik belevaló:
NGK CR9EHI-9
NGK IMR9C-9H

Tudna valaki segíteni melyiket válasszam?
Köszönöm
Hali.keresek gyújtáskapcsolót 93'-as RR-hez.csak hétvégén vagyok.üdv
Szia.Nekem van egy 954 RR első felnim,ha aktuális még...
üdv. eladó honda cbr 900 rr 98-99 évjárathoz gyári plexi. ár 7 eft. 0620/992-4528 aszód.
Köszi a generátor üzemmelegen kimérve egy elég komoly műszerrel teljesen szimetrikus a 3 tekercs.Test zárlat sincs ugy hogy az is jó. Amit most visszatettem sh 535 fesszabályzó viszont nem melegszik ugy?!?!
Mindenesetre egy ventillátort teszek rá.
Nem is értem gyárilag miért nem hűtőbordásra csinálták, azért az is sokat számítana.... ami nekem most van fent az hűtőbordás, vmi hasonló évjáratú vfr-é vagy ilyesmi.... ha azokat hűtőbordásra csinálták, nem tudom a cbr-ét miért nem bírták
De az XT-en is sima van, most raktam rá hűtőbordát.... megpróbálhatod te is esetleg, valami rossz videókártyáról lepattintod és ráteszed, esetleg még egy kis ventit is rakhatsz rá!
Még ha normális dolog is, hogy melegszik, de ha segítesz neki hűteni, biztos javít az élettartamon, ártani tuti nem árt!
A melegedés ezeknél a szabiknál az elvéből adódik. A felesleges villanyt ami nem kell sem az akkunak sem a fogyasztóknak el kell hogy "tüntesse" Viszont a túlzott melegedést okozhatja a generátor tekercselésének testzárlata! Ezt lehetőleg üzemmeleg motornál ki kell zárni különben bármilyen szabi diódahídja szét fog égni.
A generátor tekercselése szigetelt a testtől. A 3 kivezetésén szimmetrikus villamos mennyiségeket kell tudni mérni.
Köszi. Segítettél . Az van hogy igy bekőtve a hs 603 fesszabályzó amit újonan vettem nagyon melegszik. Ez természetes? Majdnem a műgyanta is kiolvad. Tűz forró. Igaz nem volt a helyére fogatva szerintem az hüti valamien szinten vagy nem?
Vettem 1 dupla bubis plexit a gépsárkányra.
Úgy van, én is azt használom, vagy racetec-et.
kukk az albumomban:
bekötés
detto.
anno szlovakiai tura elott rakattam fel meg szoros regi corsakat a vasra pilot power utan. vac fele a 2-es uton asszonnyal a hatam mogott fulon fordultunk.
euroringen nekem is csuszkalt a hatulja, mert tul melege volt, de nekem szerencsere nem lett perec.
Eladó CBR 919-hez pár ezer KM-ert használt szinte új levegőszűrő és 4 db irídiumos gyertya és 97-es évjáratig fékpedál. Pici pénzekért vagy cserélhető 98-as fékpedálra.
Hali. Segitsetek. Tudja valaki hogy melyik vezetéket hová kell kötni a hs 603 fesszabályzóba? A sárgákat tudom a másik két szállal vagyok gondba.
Köszi.
Új HifloFiltro légszűrő CBR 900 RR SC28-SC33-ba. A motor el lett adva és sose került beszerelésre. 5 darab magyar ezerforintosért vihetitek.
Jelentkezni itt: 06307171239
légszűrő még zacsiba van
eladó 5e új
Üdv. Valakinek nincs 929 bal első féktárcsája? v 954
Akkor még nem volt jó gumid!
Én a Corsa-t dobtam le gyorsan az RR-ről,mondjuk én Sportsmart-D211GP-t használok-na az mindkettő tuti!
Pár maradék alkatrész 2000/2001 es CBR 900 RR-hez eladó.
K&N sportlégszűrő 8000 Ft
LED-es hátsólámpa E jelzéssel 8000 Ft
SCOTT kormánylengéscsillapító 28000 Ft
Természetesen nem két különböző súlyú kormányvéget akartam felrakni a motorra,hanem rendelek mondjuk egy párat a 90 grammosból!Ez is 50-60 grammal lenne könnyebb mint a gyári/darab!Körbe nézek,talán hirdet valaki gyári kormányvégeket és ha nem találok,marad a 90 grammos!
Évjárat szerint mióta van Corsa 3?
De nekem ez az "ős" Corsa is ezerszer jobban tapad mint a 2éves gyártású Michelin PilotPower 2CT nagyot csalódtam benne
Azt hittem III.
Bocsi de nem írtam 929-ről van szó .
Hali mindenkinek.Ma végre volt egy kis időm és húztam egy kövéret , de hazafelé tartva lett egy kis gubanc.Ki villant a piros visszajelző gyors megállás és újra indítás,probléma meg oldódott .Majd egy később nem mérte az óra sebességet .Vagyis 10-20 mp és újra mért és ez így ment 5-10 km-két . Én a töltésre gyanakszom megint de még nem ellenőriztük , ha valakinek van valami más ötlete ne habozzon ossza meg velem . A segítséget előre is köszi .