Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez még 1 komponensű,mert régi gyártású sima Diablo Corsa
Arra hibátlan! A füled is leér kanyarban, és mivel 2K (vagy 3 hátul?) elég tartós is. Én nagyon szerettem, csak az Euroringen kétszer elmelegedett az eleje - perec - ezért már nem használom. Viszont mondjuk ha Horvátország vagy a Dolomitok a cél, vagy akár itthoni tempózás, akkor ez a nyerő.
Pont arra kell amit először írtál
Pályára nem járok
OKé
Hat az jo volna ha egyforma sulyu. Egy esztergalyos szaki pillanatok alatt megcsinalja es akkor mar erdemes 2-ot gyartatni. Akkor tuti egyforma lesz. Par gramm nem lenyeg.
Hi,ha nem működik az indexed és a relé jó akkor szedd szét a kormányon az indexkpcsolót,tisztítsd ki WD 40-el fújd be gazdagon,talán segít..nekem bejött
Sportosan túrázni, alkalmanként csapatni hibátlan, pályán elmelegedhet.
Lehet radírozni!
Aztán csak óvatosan azzal az ördögvillával.
Gratulálok!Szép az a második hely egy "gyárival"
Teljesítményt nem mérettél?
Egyébként még részemről is áll a "gyorsulásos" téma,csak időt kell majd rá szakítanom!Jelenleg dolgozom éjjel-nappal hétközben,hogy hétvégenként elverjem a pénzt a motoros találkozókon és hogy a szezonban tele legyen mindig a tank!

Elhagytam az egyik kormányvégem valahogy Lemértem a másikat és 141-2-3 gramm a súlya!Ebay-en a legnehezebb amit találtam hozzá 90 grammos!Befolyásolhat ez a kis súlykülönbözet valamit?Vagy vegyek gyárit hozzá?
Felkerült az új hátsó gurigám(Diablo Corsa),mert a Pilot Power kapott egy szeget és már úgyis megbaszott volna érte a rendőr.
Első pár km-en bebizonyosodott,hogy a Pirelli nagyon jól tapad,a PilotPower 2ct vel ellentétben.
Az első guminak mennyi az ára?
Sziasztok!
Bocs a pofátlanságért
Van egy új füst plexim 929-re, nem dupla, de hátha éppen kell vkinek.? Eléggé olcsón adom, mindenki jól jàrna
8000Ft-tól, az egyik új német a másik csehszlovák.
te mennyiért adod egyébként? és milyen tartományú?
A fél colosból is hosszút vegyél, azzal lehet lazítani is!
ennek a kis tartományúnak elég ez a " méret, majd a nagyobb tartományúból veszek 1/2 "-sat
929-954 első kereke továbbra sincs eladó senkinek,
fél colost vegyél, ne ilyen játékszert!
100-as jó lesz. Van nálam új és egy használt is eladó.
Köszönöm a segítséget,hát valszeg gumicsere következik,mondjuk a conti road-ban nem is nagyon bízok tapadásügyileg.Mégiscsak túragumi.Azér' tényleg nem gyenge hogy min múlik 1 emberélet.Tényleg majdnem perec lett a vége.Még 1x köszi.
Nem ismerem a gyartot de ugy nez ki okes. En mondjuk feltem kicsit a nem ismert markatol igy a snap-on digitalis 3/8-ost vettem meg ami sipol meg vibral a nyomatek eleresekol. De a klik tipusu is tokeletes.
10 nm alatti csavarokat nyugodtan kézzel ézésfe le lehet húzni, többnyire nincs nagy jelentősége ezeknek, hoyg most 6-8 esetleg 15-el van lehúzva. jó az a 10-210ig cucc, mondjuk én is vettem egy 1/4-es kulcsot ami 26nyútonig tud, azzal ilyen 10-25 közötti csavarokat (mint pl veztengely lefogató csavarok) azrét pontosabban lehet lehúzni mint a naggyal, bár sokszor húztam le ilyeneket is kézzel és soha nem lett belőle baj.
Ha most cserélted a gumit és azóta csinálja, akkor szar a gumi. Kormánycsapágy is lehetne akár, de nekem pont ez volt nemrég a gixxerrel. gumit ceréltem és 200felett egyre jobban csapkodta a kormányt, életveszélyes volt valóban. Hátsó gumit lecseréltem másikra és lám, megszűnt. Igaz nálam ilyen használt szlikkekről van szó, de a szitu ugyan ez volt, gumicsere, szar motor, újra csere, hibátlan motor.
Nagyon jó volt a Tököli gyorsulás! Igaz rajtolni még nem mindig sikerül és az ellenfelek mind pöckölt vagy áttételesek voltak, de nem vallottunk szégyent :-) a gyári vassal :-)
A jutalom: 2. helyezés