Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali !

Nekem van 2db is, ami 28-ashoz jó, a szívlámpás plexije nem jó rá !

Átépítettem a gépet fighterre, és már nemkellenek.

MRA bubis, 1 szezont futott, "karcmentes" 12e

F.FABBRI,ez is bubis, a tükörnél a jobb sarkából letört 3-4 centi ! 5e

Mindkettő fekete !
0620/4235003 hívj ha érdekel !
Épp ez az,van egy lyuk 5500-6000 között,gondolom mert k&n szűrőm van,meg Akra rendszer,egy nyitott trioval dobbal.
Vagy akkkor érdemes venni egy ilyen Dyno Jet kittet?
Megismétlem a kérdést , valaki használt e már prolongot vagy duralubot olajba ?
Nem jó.
Kedves Káosz!
Én is bővítettem 115ről 120ra de ha nagyobbat teszel bele hidd el óriási lukak lesznek a fordulattartományodban és nem javul sportlégszűrőre sem! alul is meg 6-8e között is. A membránokon is kell változtatni furatokat kell rajta bővíteni de nem összevissza ! Én végigjártam és kínszenvedés!
sziasztok nincs valakinek eladó bubis plexije sc28 hoz , ˙(vagy jo hozzá a sc 33 is? )ha a tökőrfelfogatásnál sérült az sem baj mert erre kellene
Még mindig van 1-2 eladó alkatrészem 900RR-hez:
kormánycsutkák, egyik enyhén görbe másik jó 3000Ft a kettő
39es ÚJ hátsó lánckerék 4000Ft
42es (gyári?) kb 1500km-es hátsó lánckerék 3000Ft
16-os új vagy ez is 1500km-es már nem emlékszem első lánckerék 2000Ft
Minden alkatrészt odadok egybe egy 10esér.
Hali srácok 95-ös RR-be hol tudnék venni 4db főfuvókát?
Most gyári 115-ös van benne,de 117-vagy 120-as kellene.
Hali , prolongot vagz duralubot használt e már valaki olajadalékként ?
15 ezer!

900 rr-re felső villahíd,kormánymagasításhoz ,fighterkedéshez,kinek mire....

czako20@freemail.hu
Nézd meg itt a láncot, feszítőt nem találtam.

http://motoroswebaruhaz.hu/spl...
Sziasztok!

Tudna valaki abban segíteni, hogy hol lehet beszerezni SC28-hoz vezérműláncot és feszítőt?

Üdv
Köszi
Itt látod mibe milyen olaj kell. Ez MOTUL olaj.

http://ew5.earlweb.com/recomme...
Sziasztok.
919 -esbe milyen márkájú teleszkóp olajat ajánlanátok, illetve szimeringből milyet érdemes vásárolni, Athena-t szabad vagy inkább japán gyártmányt érdemes.
130-as helyett 120/70-es gumit lehet tenni 919-esen előre?Mennyire befolyásolja ez a motor futását?
Az első gumim nagyon gatya,de lenne egy ilyen méretű 2010-es 70-80%-os gumim,amit fel tudnék rá rakatni!
Az a jó,ha van vákuum a tankban,nem? Vagy nem olvastam eléggé vissza,hogy tudjam mi a probléma?
Ha holnapig ráér,lefényképezem neked,hogy az enyém hogy van,mert így fejből nem emlékszem,de az szinte biztos hogy az a 15 centis vastagabb cső a csapra megy rá,ami szemben van a karbival!Mellette emlékeim szerint csak egy sokkal vékonyabb van,így nem lehet összekeverni ezeket!De inkább megnézem holnapra ha még nem raktad össze!
Valaki mondja meg nekem, hogy 954-be kormánycsapágyból nem golyós csapágynak mi a mérete vagy a cikkszáma?
enné
Attól is függ mi a gond, hogy milyen színű a füst, ha fekete akkor egy karbipucolás, karbiszinkron helyre hozza és csak a véletlen műve, hogy olajcsere után kezdett el füstölni ha kéket füstöl akkor eszi az olajat és lehet sok KM-er van a gépbe kicsit kopottabbak az alkatrészek és a 10W40-es olaj hígnak bizonyul és eszegeti, talán egy kicsit sűrűb, vagy vastagabb olaj mondjuk 15W40-el nem ennék.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, vásároltam egy CBR919-et és lecseréltem az olajat motul5100 10W40-est öntöttem bele és magas fordulaton elkezdett füstölni az előző olajjal semmi ilyen probléma nem volt szerintetek mi a teendőm ilyenkor?
Előre is köszönöm a segítséget.
Megnéztem uncsim 919-ét, és neki gyárilag a jobbszélső karbi aljába van dugva. Ma megcsináltam, és még mindig vákum van a tankba, meg a cső aljába van pár csepp benzin.

Köszi a választ!
Szia !

Gyöngyösi István: 06204700294

Debrecenbe szerel, kb 7 évig volt 900RR-je

Hívd fel, hátha Ő tud segíteni. Éncsak ennyit tudtam.