Sziasztok!
A klasszikus sc33-ba 97' belemegy előre a 17-es kerék (pl929esé)?
Úgy értem tárcsafékek nyergek sárhányó helyzetén kell valamit változtatni ?
Megéri a csere? Azért gondolkodtam el ezen, mert a 16 kerékre nagyon gyér a gumiválaszték...
Sziasztok!
Tud valaki segiteni sc33 termasztátházba ami van höfok mérö hol tudnék venni vagy az is elég lenne ha valaki megtudná mondani a csavar adatait mekorra méret stb..
Az egyik a tanksapka mellol vezeti le a benzint ami melle folyik amikor tankolsz a masik a tank szellozoje. Mindketton lennie kell egy csonek ami a foldre vezet le (lengovilla blokk hatulja kornyeken). Ha ez nincs akkor a benzin a blokkra folyhat ra es nem kell reszleteznem mi tortenhet ha kigyullad a motorod.
Hali! A tankból jön ki 2 cső, a benzincsaptól visszább(egy kisebb, meg egy nagyobb átmérőjű). Azoknak mi a szerepe? Tudja valaki? Az enyémen nincs bekötve, de nyílván van valami jelentősége, nem dísznek tették oda.
Szerintem azt az 1 fog különbséget észre sem fogom venni.... még ha elől lenne, talán.... (ha jól tudom elől 1 fog csökkentése, olyan mintha hátul 3 foggal növeltem volna).
De nekem oly mindegy, nem egykerekezek, nem gyorsulok, csak a lánchossz miatt aggódtam, de így akkor ok!
Kösz!
Én az 1. kép szerint hagytam, hogy "szabad" legyen a furat (de akkor mindegy).... nem nagyon értem a működését, jó lenne egyszer szétszedve látni, tanulmányozni , de én ebbe nem vágnék bele.... se specko célszerszám, se tapasztalat (nagy lenne a bukó )
láncot magatoknak rakjátok fel vagy vmi szerviz?
( engem csak a nittelés állít meg, hogy magamnak felpakoljam a szettet.... de ezért az 1 alkalom miatt nem veszek nittelő szerszámot az tuti)
Láncot cserélek és a hátsó lánckerék gyárilag 42, de 43-t küldtek kérdésem, az lenne, hogy a lánchossznál befolyásol-e valamit az az 1 szem, vagy így is megfelelő a 108 szemű lánc?
( engem nem zavarna az az 1 fog ha jól tudom, akkor valamivel lassabb lesz, de "erősebb"..... inkább a lánchossz az ami aggaszt )
A klasszikus sc33-ba 97' belemegy előre a 17-es kerék (pl929esé)?
Úgy értem tárcsafékek nyergek sárhányó helyzetén kell valamit változtatni ?
Megéri a csere? Azért gondolkodtam el ezen, mert a 16 kerékre nagyon gyér a gumiválaszték...
Tud valaki segiteni sc33 termasztátházba ami van höfok mérö hol tudnék venni vagy az is elég lenne ha valaki megtudná mondani a csavar adatait mekorra méret stb..
De nekem oly mindegy, nem egykerekezek, nem gyorsulok, csak a lánchossz miatt aggódtam, de így akkor ok!
Én az 1. kép szerint hagytam, hogy "szabad" legyen a furat (de akkor mindegy).... nem nagyon értem a működését, jó lenne egyszer szétszedve látni, tanulmányozni , de én ebbe nem vágnék bele.... se specko célszerszám, se tapasztalat (nagy lenne a bukó )
( engem csak a nittelés állít meg, hogy magamnak felpakoljam a szettet.... de ezért az 1 alkalom miatt nem veszek nittelő szerszámot az tuti)
( engem nem zavarna az az 1 fog ha jól tudom, akkor valamivel lassabb lesz, de "erősebb"..... inkább a lánchossz az ami aggaszt )