Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy Nissin Radiális fõfékhenger + alkatrészekkel és 5.1-es fékolajjal. Esetleg érdekel érdeklődjél.
Sziasztok!
A klasszikus sc33-ba 97' belemegy előre a 17-es kerék (pl929esé)?
Úgy értem tárcsafékek nyergek sárhányó helyzetén kell valamit változtatni ?
Megéri a csere? Azért gondolkodtam el ezen, mert a 16 kerékre nagyon gyér a gumiválaszték...
Sziasztok!
Tud valaki segiteni sc33 termasztátházba ami van höfok mérö hol tudnék venni vagy az is elég lenne ha valaki megtudná mondani a csavar adatait mekorra méret stb..
Nincs jelentosege.
Az egyik a tanksapka mellol vezeti le a benzint ami melle folyik amikor tankolsz a masik a tank szellozoje. Mindketton lennie kell egy csonek ami a foldre vezet le (lengovilla blokk hatulja kornyeken). Ha ez nincs akkor a benzin a blokkra folyhat ra es nem kell reszleteznem mi tortenhet ha kigyullad a motorod.
Másik kérdésem hogy ilyen időben mennyire áll be a hőfok nektek? Nekem negyedig dől meg a jelző. Kösziii
Hali! A tankból jön ki 2 cső, a benzincsaptól visszább(egy kisebb, meg egy nagyobb átmérőjű). Azoknak mi a szerepe? Tudja valaki? Az enyémen nincs bekötve, de nyílván van valami jelentősége, nem dísznek tették oda.
Köszönöm!
Szerintem azt az 1 fog különbséget észre sem fogom venni.... még ha elől lenne, talán.... (ha jól tudom elől 1 fog csökkentése, olyan mintha hátul 3 foggal növeltem volna).
De nekem oly mindegy, nem egykerekezek, nem gyorsulok, csak a lánchossz miatt aggódtam, de így akkor ok!
Kösz!
Én az 1. kép szerint hagytam, hogy "szabad" legyen a furat (de akkor mindegy).... nem nagyon értem a működését, jó lenne egyszer szétszedve látni, tanulmányozni , de én ebbe nem vágnék bele.... se specko célszerszám, se tapasztalat (nagy lenne a bukó )
Nincs jelentősége!
Igen,és mellesleg olyan kemény hogy az üvegesek négyes üveget is tuttak vele vágni
láncot magatoknak rakjátok fel vagy vmi szerviz?
( engem csak a nittelés állít meg, hogy magamnak felpakoljam a szettet.... de ezért az 1 alkalom miatt nem veszek nittelő szerszámot az tuti)
Nekem is 43 került fel, no probl.
Ha valaki ért a teleszkópokhoz, attól kérdezném, hogy melyik a helyes állása a furatnak? 1. vagy 2. kép szerint? (vagy nincs is jelentősége?)
na akkor OK!
Simán elfér, mert a 16-42 lánckerekekkel, és a 108 csapszemes láncal pont középen van a spanoló. Jobban fog harapni !
Láncot cserélek és a hátsó lánckerék gyárilag 42, de 43-t küldtek kérdésem, az lenne, hogy a lánchossznál befolyásol-e valamit az az 1 szem, vagy így is megfelelő a 108 szemű lánc?
( engem nem zavarna az az 1 fog ha jól tudom, akkor valamivel lassabb lesz, de "erősebb"..... inkább a lánchossz az ami aggaszt )
Kösz a választ!
regen, regen, nagyon regen donald ragot ragott Reagan
Hehe! Látom Te se vagy már egy mai csirke!
Sztem már nem is lehet kapni. De jó is volt az gyerekkoromban. Kis képregénnyel, és tök jó illata volt.
Donald rágó,legjobb !
Van amelyik gyártó használ, van amelyik nem. Én kéket teszek rá. (közepes, medium)
Féknyereg, féktárcsa egyéb csavarok rögzítésénél kell/szoktatok menetrögzítő pasztát használni?