Azért az F3 szerintem,azért jóval gyengébb!
Főleg a nyomaték terén
Szerintem bátran vehetsz 900RR-t bármilyen évjáratot,nekem is az utolsó kiadású SC28 van 1995-ből,és nagyon szeretem!
Szép legyen a motorhang,ne lógjon semmije,ne taknyoljon(kormány ,telók,lengőkar,hátsó teló,)
ne dobálja a sabességet és nem lesz ott gond!
Le akarom szedni az első féktárcsákat, van valami amire figyelni kell?
(hogy ugyanoda menjen vissza a furat vagy a tárcsa arra az oldalra ahonnan lejött stb. ilyenekre gondolok)
Sziasztok!
954-re keresek kormánystabilizátort.Ha valaki tud eladót,írjon.
Nézegetem az ebay-t,ésmég sok más oldalt,de nemigazán tudom honnan rendeljek,ami tuti jó lenne rá konzolostól.
Egész nyugodtan beleöntheted, olyan magas a teljesítményszintje, hogy semmi baja nem lesz tőle a motornak. És még egy kicsit halkabb is lesz a mechanika.
Ha pár millivel magasabban van, az egyáltalán nem baj, én mindig picit max fölé töltöm évek óta. De ez csak az én véleményem.
Ez érdekel engem is
No van különbség 16 vagy 17 között?
Ha van, szerintem csak minimális lehet... gyári méret 130/70-16, ha beteszed a 17est, akkor arra meg 120/60ast teszel fel. tehát amennyivel kissebb a 16os felni, annyival magasabb gumi megy rá, nem?
Főleg a nyomaték terén
Szerintem bátran vehetsz 900RR-t bármilyen évjáratot,nekem is az utolsó kiadású SC28 van 1995-ből,és nagyon szeretem!
Szép legyen a motorhang,ne lógjon semmije,ne taknyoljon(kormány ,telók,lengőkar,hátsó teló,)
ne dobálja a sabességet és nem lesz ott gond!
Le akarom szedni az első féktárcsákat, van valami amire figyelni kell?
(hogy ugyanoda menjen vissza a furat vagy a tárcsa arra az oldalra ahonnan lejött stb. ilyenekre gondolok)
Hyper-pro konzolokkal egy ötvenes.
954-re keresek kormánystabilizátort.Ha valaki tud eladót,írjon.
Nézegetem az ebay-t,ésmég sok más oldalt,de nemigazán tudom honnan rendeljek,ami tuti jó lenne rá konzolostól.
Újszerű állapotban van,kivehető thermo bélés,protektoros!
Csere is érdekelhet!
czako20@freemail.hu vagy 70 5761477
92-99-es RR-ekre jó!
czako20@freemail.hu vagy 70 5761477
Érdeklődnék a Honda CBR900RR milyen jó és rossz tulajdonságai vannak? Motort nézek, és érdekel a típus. Még a 600CBR F3 is, ahogy nézem hasonló lóerő
Érdemes venni jó állapotú de korosodó motort? CBR900rr valamikor nagy szám volt.
Ha pár millivel magasabban van, az egyáltalán nem baj, én mindig picit max fölé töltöm évek óta. De ez csak az én véleményem.
Szerintem az olajszint elmegy, de nem sokáig tart egy csővel lecsapolni 1-2 decivel.
No van különbség 16 vagy 17 között?
Ha van, szerintem csak minimális lehet... gyári méret 130/70-16, ha beteszed a 17est, akkor arra meg 120/60ast teszel fel. tehát amennyivel kissebb a 16os felni, annyival magasabb gumi megy rá, nem?
Motul olajválasztó
Én ezt raktam ma az enyébe!Castrol 10W-50
Kicsit túltöltöttem,vagyis az ellenörző ablak tetejénél van a szint,a max szint felett pár milivel!Leszívjam belőle vagy nem lesz ebből probléma?