Sziasztok! van-e valaki aki akar Endurót venni sport gépe mellé? (vagy csak ugy) csak mert eladó az én Xr400-asom.
Nagyobbat akarok venni és aszfaltra vissza menni.
Ha érdekel valakit, itt irjon aztan tovább beszéljük a dolgot.
van a profilom alatt 1 db video. ott a wilkerben vittem el kiprobalni egy 2008-as repsol 1000RR-t. azon is bodis dob volt. brutal jol szolt.
a srac aki videozta, 600RR-t hajtott (amit azota lecserelt egy ducati monsterre) es azon is bodis volt. melyebb hangja volt az egysegnek, mint egy 1000-esnek
egymillionegyotven?
ha tavaly ennyi penzem lett volna, akkor kerek kolcson valakitol 400-at es 2008-as 1000RR-t veszek... ennyi penzert nem fogja eladni, extrak ide, Veghjana oda.
Irigykedem. Nekem meló váltás miatt most jó 3 hónapig nincs szabadnap. :(
Mikor leszel kint? Inkább korábban vagy később? Esetleg próbálom úgy időzíteni az aznapi irodában tartózkodást, hogy előtte vagy utána egy kicsit ki tudjak menni fájdítani a szívemet.
Lenne egy ilyenem. Beletöltsem? Vélemények?
szerintem passzolna az enyemre is
Nagyobbat akarok venni és aszfaltra vissza menni.
Ha érdekel valakit, itt irjon aztan tovább beszéljük a dolgot.
az ove 150K volt tokkal-vonoval.
http://www.agomotors.hu/websho...
csak kivancsisagbol, ez az adat mihez kell?
a srac aki videozta, 600RR-t hajtott (amit azota lecserelt egy ducati monsterre) es azon is bodis volt. melyebb hangja volt az egysegnek, mint egy 1000-esnek
Akinek sc33 vagy sc28 van, meg tudná mérni hány cm a távolság a földtől(ahol a gumi érintkezik a talajjal) a felső villabefogóig?
ahany motoron eddig hallottam, az mind brutalisan jol szolt
ha tavaly ennyi penzem lett volna, akkor kerek kolcson valakitol 400-at es 2008-as 1000RR-t veszek... ennyi penzert nem fogja eladni, extrak ide, Veghjana oda.
a piros viszont megerne egy telefont
Nézelődünk,várunk tovább...
Vigyázz magadra, és hajrá! ;)
Mikor leszel kint? Inkább korábban vagy később? Esetleg próbálom úgy időzíteni az aznapi irodában tartózkodást, hogy előtte vagy utána egy kicsit ki tudjak menni fájdítani a szívemet.