Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi pénzért....
Nem tudom? A használatija szerint mehet bele csak -5˘C alatt ne használjam...
Én is azt rakok az első telókba most :) remélem nem lesz túl kemény...
15W nem tul suru/"vastag"?
Valaki használta már 929-nél(normális utcai használat mellett) ezt az olajat?
Lenne egy ilyenem. Beletöltsem? Vélemények?
Mivv souno
Köszönöm!
SC33-on én 97cm-t mértem a felső híd tetejéig.
amugy a mostanid az milyen markaju kipuff? nem latom rendesen a kepeken... csak azt, hogy nagyon csecse
szerintem passzolna az enyemre is
Sziasztok! van-e valaki aki akar Endurót venni sport gépe mellé? (vagy csak ugy) csak mert eladó az én Xr400-asom.
Nagyobbat akarok venni és aszfaltra vissza menni.
Ha érdekel valakit, itt irjon aztan tovább beszéljük a dolgot.
ismerosom Agoektol rendelte.
az ove 150K volt tokkal-vonoval.
http://www.agomotors.hu/websho...
Szépen szól az egyzser tuti :) nem tudsz vmi oldalt ahol találok bódis dobokat vagy árakat esetleg vagy hol lehet csináltatni?
biztos magasabb a 17-collal.... csak érdekelne, hogy gyárilag milyen magas az eleje az RR-nek, mert nekem már nem gyári....
ha valakinek 17"-os kereke van, akkor ott lesz nemi elteres nem?
csak kivancsisagbol, ez az adat mihez kell?
van a profilom alatt 1 db video. ott a wilkerben vittem el kiprobalni egy 2008-as repsol 1000RR-t. azon is bodis dob volt. brutal jol szolt.
a srac aki videozta, 600RR-t hajtott (amit azota lecserelt egy ducati monsterre) es azon is bodis volt. melyebb hangja volt az egysegnek, mint egy 1000-esnek
Üdv!

Akinek sc33 vagy sc28 van, meg tudná mérni hány cm a távolság a földtől(ahol a gumi érintkezik a talajjal) a felső villabefogóig?
Csak mert azon agyalok h lecserélem az én dobom egy bódisra :D
meg nem. de a bodis nem szarral gurit.
ahany motoron eddig hallottam, az mind brutalisan jol szolt
egymillionegyotven?
ha tavaly ennyi penzem lett volna, akkor kerek kolcson valakitol 400-at es 2008-as 1000RR-t veszek... ennyi penzert nem fogja eladni, extrak ide, Veghjana oda.

a piros viszont megerne egy telefont
Vki hallgatott már cbr954et bódis dobbal?
Srácok köszönöm szépen a tanácsokat,ez tényleg horror ár ennyit nem ér,pedig mentem már 954-el és az egyik legjobb gép!
Nézelődünk,várunk tovább...
Igyekszem. Köszi!
az masszívan a törzsidőben van :(

Vigyázz magadra, és hajrá! ;)
Első menetem 11:05, az utolsó 14:15-kor kezdődik.
Irigykedem. Nekem meló váltás miatt most jó 3 hónapig nincs szabadnap. :(

Mikor leszel kint? Inkább korábban vagy később? Esetleg próbálom úgy időzíteni az aznapi irodában tartózkodást, hogy előtte vagy utána egy kicsit ki tudjak menni fájdítani a szívemet.