Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerda! Ha az időjárás is úgy akarja.
Biztos azt gondolták ha ilyen drága akkor biztos jó!
Jah, ez az ár irreális már szerintem. 1.150.000 még csak-csak. Majd ősszel újra leviszi. 1.5-ért már sokkal fiatalabbakat lehet kapni. Nézd meg a másikat, az inkább tűnik reálisnak, azt meg csak árulgassa az ember.

Mondjuk erről eszembe jut egy történet, ami velem történt hat éve. Egy BMW-t árultam, és autókereskedő barátomhoz bettetük a telepre. Kérdezte, hogy mennyiért írja ki - mire mondtam, hogy 1.050.000-re, az ötven azért, hogy legyen mit lealkudni, hogy mindenki jól érezze magát.
Aztán eltelt két hét, nem is néztem az autót, egyszer csak hív, hogy menjek, mert eladta az autót. Megyek, ott az adás-vételi, számolja a pénzt: egymill, egyegy, egykettő..... mondom Te, összekeversz valakivel. Azt mondja nem, a segéderő autómosó kibeálló fiú rosszul töltötte ki az adatlapot, és 1.500.000 lett kilógatva az ablakba, és ebből alkudtak egy ötvenest... Az autó meg ért piaci értéken akkor max max max 1.2-t. Ki érti ezt....?
Hogy a másik oldalt is megvilágítsam (a.k.a. "ördög ügyvédje") mondjuk ettől sem esik be a hó. Szóval ha nyúzott egy másik blokkot, ez meg bejáratva pihent, akkor no para.

Olyan ez, mint az érthetetlen rinya ha dőlt, csúszott egy motor. Ha ki van javítva, egyenes, minden OK, akkor a használati értékét semmiben nem befyolásolja (nem gatyára tört mociról beszélek persze).

De említhetnénk a hobby pályázásra is használt speed motorokat. "Pályán soha nem volt" HOva szarjak? Jobb esetben csak a mi univerzumunk semmisül meg, ha egy supersport motor a pálya 5m közelébe kerül.
Nem verseny szintű használatról beszélek, hanem hobby körözgetésről. Ha ott megkapja a sűrű olajcserét, meg azt a törődést, amit jellemzően megad az ember, mert drága a nyílt nap ahhoz, hogy ott legyen gebasz, akár jobb is lehet az a motor, mint olcsó sört böfögő, ipari zörgést zeneként harákóló, ún. "motoros találkozókon" részegen hidegen tiltáson hebegtették a gépet, ami persze valóban "pályán soha sem volt".
De ezt már sokszor sok helyen leírtam.

(Mikor kezded az idei ringezést?)
Valszeg ez a második blokk benne. Gondolom gyorsulásra használta. Ott van aki vesz még egy blokkot a motorjához. Azt szétreszelik az eredetit meg félreteszi.
Hat igen ez nagyon sok erte!
Itt csak én látok ellentmondásokat?

"vez. tengely fokolt, Végh János által összerakott. ""Blokja még sosem volt bontva." - akkor mit rakott össze Jana?

"173/150 lóerős! ""most 165 LE"

"nem pályázott, nem versenyzett " - mindig elcsodálkozok azokon, akik verseny szintű tuningot (itt: "Több mint egy millióért van rajta extra") eszközölnek az amúgy kizárólag-túrázásra-használt motorjukra. (160 LE nem elég a csak vasárnap napsütésben a svájci pap telekre járós motorba?)
Persze nem kizárt ez sem, és gondolom, a Jana nem végez szar munkát, csak nem értem az egészet.
Hát ha a pénz nem számít akkor vedd meg de 10 éves motorét 1,5 millió Ft? A második legöregebb is egy 2004-es Ducati 999, de kapsz 2007-es CBR1000RR-t is ennyiért. Szóval én ezt átgondolnám.
A kék Honda ára eléggé felment tegnap óta1,190-röl 1,450-re:)
Áhh 2 éve is ennyiért árulták kb és nem vitték el,ez azért kicsit sok érte!
Hat igen nehez eldonteni ha tenyleg ilyenek ahogy leirtak...
Ez kétségtelenül makulátlannak tűnik. n - ha ilyet szeretnék, és lenne rá keretem - megnézném. De a másik sem tűnik rossz vételnek, ha ár- érték arányát tekintem, talán jobb vételnek is tűnik.
20 ezer Ft! A hozzá tartozó hosszabb, fém fékcsővel!

92-99-es RR-ekre jó!

czako20@freemail.hu vagy 70 5761477
Hát városba gyorsan megtud hülni, de országúton egész jól lehet melengetni. Pályán gondolom még jobban
Sziasztok! SC33-as cbr 900rr -re keresek kuplung kosarat. Ha valakinek volna esetleg egy jó, kérem ne fogja vissza magát!
Hogy őszinte legyek megfordult a fejemben hogy lefúrom a szegecseket, kicserélem a rugókat, és visszaszegecselem, de inkább szakemberre bíznám, de senki nem meri megpróbálni:(
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_sc52-6609997

Ez a masik amire gondoltam!
Szerintetek?
Sziasztok!
A segitsegeteket kernem!
Szeretnek magamnak venni egy serulesmentes megkimelt 954 RR-t es ezeket a mocikat neztem ki!Ismeri valaki?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr_954_rr
-6731404
Mert nem dolgoznak nagy haszonkulccsal.... de ez úgy nagyjából mindennel így van.

Ma találtam az úton egy pár Guide motoroskesztyűt. Piros - kék, tök jó, és pont a méretem. Pár percet álldogáltam, hátha valaki jön visszafele keresve, de mivel senki, hát magamévá tettem őket. Pont most van úton e-bay-ről az új pár hasonló kesztyűm...... mindegy, fogyóeszköz.
az ilyen tobbkomponensu cuccokban nem nagyon biztam sosem. a pilot power 2ct sem tetszett pont ilyenert. nyulosnak ereztem a hatuljat es nekem esoben is csuszott.
diablobol a legelso sima verziot sikerult hasznaltan (matricak meg rajta, full szoros az egesz) vennem nagyon jo aron (30 volt az elso + hatso egyben) es azzal semmi baj nem volt - az emlitett celrara seggkitolason kivul de az meg szerintem nem a gumi hibaja, hogy 35 fokban eltekeri a racsapott gazra :)
4 db NGK... atszamolva 11,598.40 HUF
link

itthon az irridiumos gyertya darabjat 8,000 HUF korul toljak...
link
Ennyi....
Nekem vadi új Pirelli Diablo III. volt fent, háromkompos, a szélei über lágyak. Negyedik kör után úgy melegedett el, ahogy elő van írva, és egyszerűen mintha kirántották volna alólam a motort a ráfordító előtti balost megelőző jobbosban. Tuki barátom ugyanígy járt három körrel később, ugyanevvel a gumival - együtt vettük.
Hozzáértők szerint nem a keverékkel van a gond, hanem a hőelvezető képessége korlátozott, hogy utcai tempó mellett is megőrizze az optimális hőmérsékletét, ami forszírozott pályahasználattal túlterhelhető. Túlterheltem.
anno en is nezelodtem es tenyleg horror aron lehet itthon kapni a denso irridiumos gyertyakat.
aztan megneztem ebay-en es ott sokkal olcsobban tudsz venni pl 8 db-ot, aztan a maradek 4-et meg elpasszolod valakinek
Mennyi van a gyertyában?
Alternatíva az van. Meg kell venni a belevalót - sajnos.
Amúgy 40.000-et simán ki kell bírnia.
Jójaz, csak melegedjen be.
Hát nekem jelenleg vágott slik van fenn :D