Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Üdv Mindenkinek! Új 954 tulaj vagyok és szeretnék érdeklődni, hogy Ti milyen gyertyát használtok hozzá. Néztem amit a könyve ír... ezzel csak a baj, hogy méregdrága. Tudnátok valami alternatívát, vagy vegyem meg amit előírnak? Előre is köszi a választ!
Pirelli Diablo Supercorsa
Metzeler Racetec
Dunlop GP 211

ilyenek...
a gumi szerintem nagyban tempofuggo is.
en anno a 929-el jopar eringet letoltam sima utcai gummakkal.
bridgestone battlax, michelin pilot power es pirelli diablo corsa... ezekkel gurulgattam anno eringen es csak nagyon melegben celegyenesre vezeto balosban kigyorsitason maszott el neha a segge, de teljesen kontrollalhato volt.
a labtarto meg ezekkel a gumikkal is karcolt nemelyik kanyarban.
szoval szeritnem nem kell nagyon tulmisztifikalni a gumikerdest. a lenyeg, hogy ne ilyen kemeny turaszar legyen, hanem valami lagyabb kevereku (pl. a fentebb nevezettek... nekem a pirelli jott be a legjobban).
az eringezes amugy engem is erdekelne
A nagyvasnál van 4.290,- ért
http://www.nagyvas.hu/motoralk...
Te milyen gumával tolod?
Én az esti motorozásokra szoktam menni, de most még azt nem ajánlom, majd májustól. Az két óra, bőven sok.

Hogy mit ajánlok? Jó kondit, mert másnap beszarsz. Jó gumit, hogy ne ess arcra. A többi adja magát.
Milyen sűrűn szoktál járni? Csak mert szeretném én is elkezdeni ezt a fajta motorozást és érdekelnének tanácsok,tippek,teknikák :)
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó kevés pénzért rendszámtábla tartó konzolja, univerzális, amire fel lehet rakni az indexet is?

Üdv
Én euroringezni szoktam - sokan nem szeretik, én elvagyok vele, bár már fikáztam ott.
Ám ahogy nézem, az SC33 villahídja maximálisan alkalmas az átalakításra. Csupán két kormánytartót kell venni kb. 6.000 ft, egy egyenes kormányt kb. 7.000 ft, talán hosszabb fékcső és/vagy gázbowden 6.000 ft oszt sanyi.
Ha nagyon alapos akarsz lenni, gépműhelyben a két lyukat pontosan tükrözve belafuratod a hídba, és akkor még egyenes is lesz. Ha nem akarod a gyári villahidat kifuratni, veszel egyet pluszba - 36 euro e-bay-en - és akkor van ilyened is, meg olyanod is.
Sziasztok,
Vki szokott járni vmerre pályázgatni?
E-bay-en rendszeresen látok a tiédhez való villahidat, hol kormánnyal, hol anélkül, általában Lucas gyártmányút - 60 - 250 euróig általában.

Úgy keress, hogy SC33 a tartozékok között, és hamar találsz szerintem.
Szia!Nekem van!Kormánnyal,kormányvégsúllyal és hozzá való hosszúságú fém fékcsővel!Kis horzsolással,a fényképen látszik!
93 as cbr fighteren volt,elvileg 98-ig jó!Kis szépítgetés ráfér,de nincs csavarodva,motoreladás miatt lett leszerelve!Mennyit adnál érte?

czako20@freemail.hu vagy 70 5761477
Sziasztok!
'96-os SC33-ra szeretnék kormánymagasítást. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Mibe fáj egy ilyen mutatvány? Láttam 60-70.000.- forintos történeteket a neten, de ha lehet, olcsóbban szeretném kihozni, mindezt annak tudatában, hogy mégiscsak kormányról beszélünk, tehát szart sem szeretnék.
Előre is Köszi!
Hát hasonló évjáratút keress. A nem V-TEC VFR 800-é szerintem jó lesz vagy a VFR 750-é.
Kössz a tippet! Pontosan melyik évjárat, amire gondolsz?
Sziasztok!A barátom ma letette a motorját és egy váltó felőli lábtartóra lenne szükségünk sc33 hoz.Ha esetleg valakinek van eladó kérem jelezze.Üdv
Amennyire tudom VFR-é jó bele.
Hello mindenki van egy 99-es 900rr-em a gumit szeretnék az elejére de 16"osba em tudom milyet érdemes venni ha 17"ost akarok belerakni mit tudnék átalakítás nélkül beszerelni?
Az akksi 929 vagy 954-be jó. 2012-es, kicseréltem a saját Yuasa akksimra, ez nem kell, csak tönkre fog menni a polcon. Teljesen jól műkszik. 4.000 ft-ot csak megér valakinek.....
Az úgy jó lesz ha új!