Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb. 1 hónapja vettem én is a cbr mellé kizárólag terepre...
Eddig számomra csakis a speeed kategória létezett, de amióta megvan a bokorugró, már a terepmotorozás is nagyon megtetszett.... sőt ezekután már a chopperekket sem utasítom el, tuti abban is van valami élvezet (még nem próbáltam )
Sziasztok!
Láncvezető gumi kellene a ciberéhez ( ami a kisfogas után van a hátsó lengőkaron alul-felül ) Már próbáltam minden felé de nem találok!
Nem tud valaki "véletlen" beszerzési forrást? Előre is köszi!
hát kb :)
te mikor vettél XT -t ? mióta nincs meg a cbr9 em nemsokat járok erre nemvagyok nagyon képbe kivel mi történik :D
én is vettem most egy xr 6ot a cbr mellé,télre jó lesz bohóckodni :)
ja + még tele is tankolom a gépet
annyiért komplett karbit is vehetsz
nekem egy súbertű kellene az elsődleges karbiba... 13eFt lenne egy tű inkább berakok vmi zsákvarrótűt
jaja veszélyes árak,én ált ebay en nézegem a dolgokat,sokszor lehet találni olcsóbban cuccot
én még nem vettem semmit tőlük, amíg nem muszáj és pontosan a horror árak miatt.... úszóház tömítést akartam az XT-hez, 4500Ft egy darab gumiért
de ahogy nézem az árak még mindig brutálisak, rohadt drága bolt,de legalább minden van,én max apróságokat vettem innen régen,ha kellett valami mütyür amit máshonnan csak nehézkes lenne előásni.. de pl cbr kuplunf felújító szett 60ezerért, meg fesszab 58 ezerért stb stb..
nem tudom..... eddig nem ismertem ezt a boltot, csak most, hogy az XT-hez kerestem 1-2 dolgot, akkor ajánlották!
jéé ez újra van ez a bolt? egy idő megszünt,vagy csak én nem találtam az oldalt?:D
Köszönöm, köszönöm ! ! ! !
Majdnem megelőztél.
aztaqrva..... ennyire egyszerre
Itt pl ?
Üdv kolléga,itt van tömités:

http://www.biker-world.hu/kate...(SC28)&hivo_cat_id=27&h_hivoszint_id=3
&h_cat_id=27&path_marka=Honda&path_tipus=CBR%20900RR%20FireBlade&path_e
vjarat=1993%20(SC28)

Vagy valamejik Honda kereskedésbe.
Hali !

Valaki nemtudja, hogy hol tudok szelepfedéltömitést venni ?
Sziasztok!
Én szeretnék beszélni olyan emberrel aki rendelkezik vagy rendelkezett 954-es CBR-rel, mert szeretném jövőre lecserélni a jelenlegi motorom egy 954-re és szívesen vennék pár hasznos infót róla
Én itt csináltattam eddig semmi gubanc.Az öreg azt is mondta,hogy az RÖRÖk é nem bírják a mex kiképzést és a huzamosabb gyorshajtást .Kb 2-3000 km mentem és nincs para.EBAY-en lehet rendelni valami könnyített generátort 40 papír körül ami bírja a kiképzést ,csak a pontos méretek kellenek .Ha lemérnéd írd meg ,mert én elfelejtettem .
Persze ráér,
Sajnos már pihen a gép
ilyenkor még a gumi se fogy
Szerelőnél van most a cucc, tőlem 50km-re és majd jövőhét végén tudok érte menni. Ha addig ráér, akkor küldök ha elhozom
Köszi a jó tanácsot odafigyelek majd :))
Nagyon jó lett, de vigyázz az ilyen felvételekkel mert pár éve már hurcoltak meg valakit ilyenért.
Sziasztok!
Eladó cbr 954 es generátor tekercs.Irány ár:15.000ft
és szabadon futó:5000 ft
06 20 3498275
ELSŐ GOPRO-s FELVÉTELEM :) REMÉLEM TETSZIK NÉZZÉTEK MEG :)

http://youtu.be/6WNBC0jpRKo