Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gurcsiról tudsz képet küldeni,mennyi még a profilmélység ?
Mennyi pengőért adod?
kaoszxr6@freemail.hu
Kihalt a topic

Van egy pár potyóm eladó körlámpáshoz ! 2 db plexi (mra, f.fabbri) Komplett első futómű, ahogy levált a vázról, fékkel mindennel.
5000 km-es '16 os metzeler sportec m3 gumi, sérülésmentes. Fejidomtartókonzol, müszerfal, elsőlámpa, idomok. Külön is eladó minden ! Pitipénz...
Mi ez a csend napok óta?
Nemtán mopedeztek?
Igazán nincs mit,szívesen máskor is
köszi
Látod, fellendítettem a bizniszed! Jutalékot fogok kérni, vagy kedvezményt az én sárvédőmből és undertailemből!
Az ára 10e + posta
Engem is érdekelne az sc33-as hátsó sárvédő. Tudnál róla
képet feltenni? Ára?
igy akartam:
aki tudja ne tartsa magában:-)
SRÁCOK AZ 1995ös SC28 és az 1996os SC33 LENGŐVILLÁJA EGYFORMA?,a kasztni ugyanaz csak a motor más szerintem.
aki turha az ne tartsa magában.

arról van képed?
mi pénz,lenne?
Tee Coyot azt az árat nem neked írtam.
Csak sc33 ra van. A tiéd még SC28. Nem tudom miben különbözik a két lengővilla.
Heló 95ös. RR re nincs ilyen sárvédőd ?
oké,oké,csak az árról érdeklődtem...majd később kell....köszike!
Szia.
Egy tizes az ára +posta 1800. Jövő hét hétfőn tudom küldeni. Címet a basi2(kukac)citromail.hu -ra írj.
Itt próbáld meg:
http://www.biker-world.hu/kate...(SC28)&hivo_cat_id=516&h_hivoszint_id=
3&h_cat_id=516&path_marka=Honda&path_tipus=CBR%20900RR%20FireBlade&path
_evjarat=1995%20(SC28)

Vagy valamelyik Honda kereskedésbe próbáld meg.
Igen! Ez eladó? Vagy honnan és mennyiért szerezted?
Köszi!
Basika!A CR9EK gyertya mennyi most?postával mennyi lenne a 4 db?
Köszi
Ilyen?
Sziasztok. Kérdésem lenne felétek. 95 cbr 900rr sc28 hoz kellene első fékhez fékkarmantyúk. Hol lehet ilyet venni? Előre is köszönöm.
Sziasztok!

929-emhez keresek hátsó sárvédőt! Érdekes lehet a bontott vagy enyhén sérült is. Újat nem szeretnék venni aranyárban...
Tudtok ilyet?
értem, akkor ezt veszem meg..... amúgy fűtött pincében állnak a motorok nekem, szóval azzal nincs gond!
Ja igen,kérdésedre válaszolva,simma ásványi olaj van nekik előírva,de maximum félszintetikust érdemes beletenni.
A fulszint.olaj felesleges!
Amit írtál az jó olaj,ha a hőmérséklet 0celsius alatt van akkor a 20w-s olaj nehezen szivattyúzható,ezér hidegben télen ha kint tárolod a motort és lehűl mondjuk -5;-10 celsiusra és beinditod ,akkor akár több perc is lehet mire mindenhová eljut az olaj.