Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni egy 954-essel kapcsolatban.Olyan a motor mintha meg lenne kopva nincs benne erő az én 919-em megeszi kétszer mi lehet a baj érdekesen szól a block melegen csak gázra indul van benne egy torpanás is alul teljesen gyenge de ha leforgatom akkor is mint egy 100 lóerős motor lenne nagyon nem megy és ha vissza engedi az ember a gázt van egy ciripeléshez hasonló hang.Ha esetleg valakinek van ötlete kérem írja le.Elöre is köszönöm!
Ki milyen teleszkóp olajat használ ? Hol érdemes beszerezni ?
Köszi
NGK IMR9C-9H gyertya vagy hasonló nem érdekel valakit?

6250Ft/db

szállítás 5-10munkanap
Gondoltam rá és néztem is az adatlapját,hogy beazonosítsam a típust ,de már leszedte a képeit! :)
Ezeket max. Rammstein kollegánkat fogja érdekelni, nekije vagyon GS, de azt hiszem más évjárat, talán még az 1100-as....tudja fene.
Sziasztok!

Van pár eladó cuccom,igaz nem cbr,de hátha valakit érdekel!

Csere is érdekelhet,igazából bármire,megegyezés kérdése!

2004-2011-ig Bmw R 1200 Gs-hez 2 pár kézvédő,zsír újak,féláron:14000 /pár

ülés alatti idom,szintén féláron: 9000Ft/pár

és lámpa védő rács,ez 1150 Gs-hez,ez is új,de festék pár helyen

lepattogva,de nem vészes! 12000 Ft

Gyári cuccok! 0670 576 1477
Nézd meg a fotógalériákban RR nálam ott látszik,kettő csavar fogja a tank felső csavarjainál,egy a kormánynál.
Meg egy ooolyan oldalt ahol tudnek venni minerl olcsobban !
Hello valaki tudna felrakni egy kepet ahol latszik a kormánystabilizátor? 929-rol lenne szo! koszi
Ha valakit érdekel! 98-99-es 900 rr hez jó!Képeken látható állapotban!

http://auto-motor.vatera.hu/al...

06705761477 vagy czako20@freemail.hu
Ha tudsz 94-97-ig gyártott 900RR-re plexit, az engem is érdekelne!
Szia!

A tiédre másik kell!94-97-ig gyártották a te motorod.Tudok arra is írj mailt privátban.
Biztos,hogy 97-98 évjáratra való,mert pont 98-ba váltották az idomozást,vagyis 94-95-96-97 ment ugyanazzal a kinézettel(1kép)
98-99 meg megintcsak egyforma volt idom terén(2kép)
Bocs az okoskodás miatt de érdekelne a plexi,ha tudnánk tisztázni,hogy melyik évjáratokra jó,mert ha jó a 97-esre ahogy írtad akkor jó az én 95ös RuRu-mra is,kicsit hosszúra sikerült.,
Sziasztok!

Van egy eladó CBR900RR,919RR sötét bubis plexim ha valakit érdekel.97-98 évjáratra való.
A plexi új.Ára 8000Ft.
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
Itt a románoknál az csak ugy jön nekem össze hogy eljárást inditók a rendör ellen aki vezetett , és birói határozattal kérhetem a tárgyalásra a kamerafelvételeket.De nem hiszem hogy lett volna valami baja....45 fokig még félre dölt a lábam is ott volt....utána ugrottam ki alóla mert láttam hogynem fogom tudni megtartani...Furát nem érzek.....késő éhjszaka kimentem 1 ipari park fele , 290et megint belevertem , semmi rendellenesség nem érzik....mielött átvettem a motort volt még csuszva vele másik gomba félig levan kopva...az pedig nem ekkora döléstől van , s fotokon is látszik a tankon van 1 kis horzsolás , akkor sem lett semmi baja , tehát remélem semmi nem lett vele ennyitől.Köszi a választ
eleg massziv gepek ezek ahhoz, hogy egy szimpla dolestol - ha gomba is van rajta - akkor barmi baja legyen. en anno - mielott teljesen osszetortek - kb 25 km/h-val estem el, mert egy artatlannak hitt kanyarban kiment az eleje. elmentem utana atnezetni, mert nekicsuszott a padkanak is, de Takiba'ek a Takoberben az atnezes utan nem talaltak semmi hibat. azt mondtak, hogy anno ilyen gepet is csinaltak meg versenymotornak, utottek-vagtak, alaztak-gyalaztak, ahogy csak lehetett, de elpusztithatatlan volt
hogyha te nem erzel semmi furcsat rajta, akkor valoszinuleg nem tortent semmi baja.
egyebkent meg a kamera felvetelt kikernem a kozutkezelotol, vagy az akarkitol, mert ha megis volna valami baj a motorral, akkor a rendort csak megbaszatnam, amiert kocsog volt...
Motoros barátok....vigyázzunk az autósokra elmesélem ma 2 óra leforgás alatti történteket.Körforgalomba vagyok a motorral , jobbról érkezik 1 rendör autó , pont mikor a kör szivébe vagyok rágázol ( vagy basztatás képpen , vagy nem tudom ) rhuztam hogy nehogy belémjöjjön.Néztem hogy mit csinál , mire előre fordulok 1 mre tőlem állt 1 auto....első hátso fék tövig....a hideg időnek köszönhetően az eleje elcsuszott balra....s a motor ki alolam...én leugrottam róla....Majd félórányi veszekedés a rendörrel....engem hibáztatott és mikor mondtam hogy a körforgalomnál a villanyoszlopon kamera van menjünk és nézzük meg , lelépett....Rá 1 2 órára , megyek 50el lakottterületem , szembőljövö sávon 1 autó jelez balra , udvarra vagy hova akart térni , meglát megáll , mikor 5 méterre vagyok tőle akkor elémfordul....3 centinyire álltam meg tőle....vele is 1 veszekedés...( motoros volt ő is mint utobb kiderült ) aztán jöttem haza dolgomra.A lényeg ha a rendörök sem figyelnek már ránk akkor ki ? 1 kérdés....bukógombák vannak a mocin állo helyzetvől dölt lényegébe oldalra , sérülhet ilyenkor valami ? esztétikailag csak a gomba karcolodótt , de akár váz stb stb sérülhet e ? amit én nem látok ?
Végre kikiabálhatja magát az én RuRu-m is!:-D
Tegnap jött meg a dob!:-o
Hali! Honda CBR 900 RR fireblade-et szeretnék venni 1997 es évjáratot vételkor mire kellene odafigyelni ami szokványos hibának mondható vagy nem szokványos de érdemes odafigyelni rá és, hogy érdemes-e ilyet venni egyáltalán? Köszönöm a segítséget.
Köszönöm...igyekszem....most jönne az hogy átváltsam 3ba....de azt még nem merem.....meg nem is vagyok oda a kuplung nélküli kapcsolásért látva az előző 929em kukactengelyét.....és parázok a sok "eleje odacsapástól" félek a villa meg a felniért....elmagyarázták már ezerszer hogy nem sérülhet semmi.kerék , kormánycsapágy meg szimeringek , másnak kizárt dolog hogy baja essen....de ugyis parázok:D a hangja elég ütős lett tényleg....a titánt karbonra cseréltem a kis leovincen...és tökéletes lett
Hali CBR929RR műszálas fej és oldalidomok és egy farokbetétidom egyben 15e ft-ért eladó.Lámpa és a rögzítések helyei kialakítva.Méretek és formavilág a gyárival egyező.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok!
A fotógalériámban látható egyik Pannónia eladó áron alul. Restaurálva: 240000Ft (ez nagyon alkalmi ár).
Érdeklődj: 06209308413
Ügyes vagy és jó a hangja a moccnak. Gratula!
FAZER...igy megy most....közuton...szóval,,ez csak szezonzáró video kedvééért....sőtt 1 idióta kutya elém vágodott 1x , hátsó fék , ugyodabactam az elejét hogy a villa majdem öszeért....2 centinyi kellet hogy ne üssön http://youtu.be/f6UG5SaO5Dc
Hali!
A leömlő 5000ft,javitva lett de teljesen jó,nem fúj ki sehol,ha érdekel hivj:30 259-05-47