Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No felpakoltam ameddig jutottam
Folyt. köv. ahogy a munkám és erőm engedi, de ez alapján is már mindenki meg fogja tudni csinálni a dolgokat. És elnézést, hogy bénáztam a fotóval és a szereléssel nektek remélem azután jobban sikerül... érdemes a fotók szövegeit végigolvasni, mert tanulságos!
album:
CBR900RR SC33 vezlánc, szelephézag
http://www.sportmotor.hu/motor...
A Hondánál van mindenh
Fogaskerékpárcsere és léptetővillacsere és biztos jó lesz,meg vagy 100ezer Ft+munkadíj ha nem te csinálod
Ne léptető villát vegyél, mert kidobott pénz, hanem fogaskereket..
Hali. Valaki tudna segíteni? A kettest kidobálja az SC28 1995 mocim. Honnan lehet beszerezni léptető villákat ?
Ötlet esetleg?
Ok,már,alig várom a galériát
Annyira nevettem mikor olvastam az írásod hogy átkopogott a szomszéd :-)
Örülök hogy jó a telód!
Vezláncsere és a hézagmérésről ma este rakok fel képeket, de az az igazság, hogy elakadtam. Mostanra fejtettem meg, hogyan is kell mérni a hétagot. Közben a héten sok volt a mnkám is és elcsúszott a projekt. Szombaton már szétszedtem azóta nem haladtam. Nyitok neki egy új galériát és ott javaslom vitassuk ki mit hogyan merre....
Hogy állsz a vezérlés cserével?
Én ma cseréltem olajat az első telómban
Motul ForkOil 10w ment bele
megnéztem ,hogy lóg-e a csúszóperselyem ahogy javasoltad,és szinte észrevehetetlen a lógása kimostam benzinnel és utána néztem,mikor meg megkapta az új oilt akkor meg semmi lógás
Nekem Olszból van a moci,és úgylátom,hogy ott szokás volt cserélni az olajat,mert nemsokkal koszosabb jött ki mint az új olaj
De mértem a rugómat és elvileg 243.8mm a beépítési méret erre én találtam benne egy 268mm rugót de nem baj ha meghizok akkor se fog leütni ,biztos valami dagadt olaszé volt,aki nem sajnálta a pínzt a rugóra
Sziasztok!

Eladó CBR 929-954-hez gyári kipufogórendszer(dobbal együtt) működő szervómotorral!
Szép állapotban! Ár 70.000 Ft
Sziasztok!
CBR954-re keresek kormánylengés-csillapítót, de sajnos a hirdetők vagy tartó konzol nélkül, vagy más motorhoz való konzollal hirdetnek. Ez nekem nem lenne olyan nagy probléma, mert szerencsére vannak szakember ismerősök akik, ha lennének méretek simán legyártanák. Tehát akinek van a motorján és tud/akar nekem a méretekben segíteni és egy fényképpel illusztrálni, annak hálás lennék. Előre is köszönöm.
*OFF
Sziasztok!
Régebben SC33 hoz vettem, de arra tutira nem jó a kapaszkodó.
Ha valaki ráismerne, milyen típushoz passzol és érdekli akkor eladó!
irányára: 10e
Érdeklődni: benzinszag@freemail.hu
Üdv!
Mindenkinek hasznos lehet a CBR szelephézag értékei:
Intake: 0.13--0.19 mm (szívó gyári 0,16)
mindegyiknél
Exhaust: (kipuff)
93-97 0.19--0.25 mm (gyári 0,22)
98-99 0.22--0.28 mm (gyári 0,25)
Nekiálltam a szerelésnek, de még lassan haladok ha megvan, jönnek a képek szép sorba...
cs cs
Hello.

Igen az volt a gond.
Ismerősnek volt otthon egy uj még régebben vette amikor meg volt a CBR-je csak nem került bele,mert eladta.Kicseréltem meg a gyertyákat is és jó lett.De most már ezt is tudom..:-D

Köszönöm szépen!
Koszos légszűrőtől simán füstölhet, ha nem kap elég levegőt...
Sziasztok!
Valakit esetleg 1 hondás póló L-es méretben nem érdekel?
Az hirdetéseim között megtalálható...
1-be elvitt mindent a fórumról 1 srác.
Sziasztok !
Bocs a zavarásért !Füst ,új plexi vkinek 929-re ?
Hìrdetés adatlapon.
Köszi a helyet
Hali. Ammennyiben a hátsó lámpád és burkolata megvan akkor vevő lennék rá.
Köszi.
Ja és köszönöm!
Hello.

A Karbit ki tisztítottam,meg valószínű a benzin folyásnak valami hasonló lehetett az ok,de az meg is szűnt.Az idegesít hogy ha rajta van a levegő szűrő miért kezd el füstölni a motor.Meg rángat hülye hangja lesz..stb.Ha viszont leveszem mintha elvágták volna..Veszek bele majd egy légszűrőt lehet az a hiba,de ilyenről még nem is hallottam.Remélem nem valami nagyobb baj lesz.Sose volt vele ilyen.Olyan szép a blokkjának a hangja is...De ha valaki tud valami okosságot akkor azt meg köszönöm!

Üdv: Peti
Szia!
Így nem ugrik be nekem mi lehet az a légtelenítő cső( valósz túlfolyó az), de nekem a yamahámon előfordult az a jelenség, hogy ömlött a benzin, ha beindítottam a motort. (túlfolyókon és a légszűrőn)
Az ok az volt, hogy lent ragadt az egyik úszó és túlfolyt a karburátor. Persze csak akkor ömlött amikor járt a motor mert ezeken ahogy a hondán is már membrános a benzincsap, hiába van ON-ra tekerve csak akkor folyik át rajta benzin, ha vákumot kap a vékonyabbik rámenő csövén.
Egyszerű próba gurítsd le a járdáról had zöttyennyen, és egyenes állapotban indítsd ne sztenderen, ha meggyógyul akkor karbitisztítás javasolt :-) Remélem megoldódik.
Sziasztok.

Érdekes hiba jelenséget tapasztaltam ma a Cbr-em nél.
Történet röviden:
Be indítottam hogy megyek vele egy próba kört.Havi 1x mindig beindítottam.Karbi sor tetején van a légtelenítő cső.Abból dőlt a benzin és füstölt a motor elég rendesen.Leszedtem a légszűrő házat látom hogy az egyik henger karburátorában áll a benzin.Leszedtem a tetejét megnéztem a membránt de semmi baja.Légszűrő ház meg minden nélkül nem füstöl nem folyik a benzin.Mondjuk a benzin folyás meg is szűnt.Vissza teszek mindent és füstöl meg igen szarul jár.Levesz minden,megszűnik.Valaki találkozott már ilyennel?93' SC28.Köszi szépen előre is a segítségeteket.Ja légszűrőt még nem cseréltem de az okozhat ilyet?

Üdv: Peti
Szia!

750.000 Ft
Nem rakta fel. Bocs !
Ez egy próba kilehet e nyitni.