Gyári áttétel 42/16 engem érdekelne nagyon.
DID 530 VM lánchoz ez jó ugye?
Most vettem a motort nemrégen meg még nem vagyok otthon ezekben a dolgokba.
De ha szerinted is jó nekem akkor el is kelt! :-D
Köszi szépen.
helló srácok!
Hátha valaki akar a télen láncot cserélni, van egy lánckerékszettem (JT), gyári áttétel 42/16 régi 900RR-re (SC28) de sztem későbbiekre is biztos jó. kb 1000km van bennük, szinte újak, ott porosodnak a garázsban. 5000Ft-ér odaadnám a kettő kerekekt annak, akinek kéne. Ill van egy 39 fogsázmú is hátra áttétel növeléshez, esetleg ha valaki a túrázást választja, fogyasztáscsökkentésnek jó választás. ez új, 4000Ft, egybe az egész 8000.
Üdv
Nekem 95-ös a gép azon még rendes benzincsap van,,az első inditásnál kinyitom a csapot,várok míg megfolynak a karbik ez pár másodperc,a szívatót kihúzom csecsig és megtekertetem,egy párat teker és szépen indul megy minden henger.
Legalább az olaj is megérkezik mindenhová,amig teker.
Írtam ma a Honda Dream-nek,de 25-re mondták a két párt,úgyhogy marad az AP,hacsak addig nem találok valami akciót.
Még egy kérdés:Télire le szoktátok engedni a kariból a benzint?
Eddig sosem foglalkoztam vele,nem is volt még belőle problémám,de annyifelé lehet ezt olvasni.
Én ősszel tele tankolom, havonta max 1x beindítom és üzemmelegre járatom.
Ha leereszteném a benzint,mindig tekertethetném egy ideig,mire újra megtelnek az úszók,mivel a benzincsapon nincs PRI állás.
Hali
A betétet a Hondánál is megkérdezheted,ilyenkor 30-40% akció van fékbetétre azt kérdezd meg valamelyik kereskedésbe,ha még így is drága akkor az AP-t javaslom,a Brembo nekem hátul lófaszt nem ért,csak a tárcsát ette,most rendeltem hátra gyári Nissint akciósn 7500 pénzért
Sziasztok Gyerekik!
Nem motoros, de megosztom.
A következő a sztori:
Valamelyik nap mentünk - Debrecen - a klinikára - dolgozni - és a gyalogos átkelőhelyen átlibegett előttünk 1 nő a bodzaszedők közül, igen rövid miniben, a csecsei 3/4 részben kivigyorogtak a cuccból. Mondtam is a kollégámnak, hogy ez is 1 a szociális otthon melletti szolgáltatók közül. Ott van a felállítási helyük ugyanis.
Nem is foglalkoztunk tovább a dologgal, bementünk a klinikára, kicuccoltunk, utána viszont az autóval ki kellett állni, mert 1/2 óra után fizetős, lehúzós jelleggel. Ki is hajtottam a géppel, és a szocotthon mellett meg is álltam, mert csak ott nem fizetős még. Utána ballagok vissza gyalogosan a szocotthon mellett, az út szélén meg ballag a csaj a felállítási helye felé, az út mellett meg jön a "munkaadója" (futtatója). A kettőjük IQ-ja együttesen nem hiszem, hogy meghaladta volna az ötös szintet.
A következő, magas röptű társalgás zajlott le köztük:
Futtató:
- Hééééj, f@sszopó! ! ! Ott sétálgassál fel,le...... hallod f@sszopó...... ott sétálgassál fel, le! ! !
F@sszopó - akarom mondani alkalmazott - :
- Ne ugassál már majom, köcsög! !
xr6 volt akkor is,csak aztán eladtam,és beszámoltam egy xl 6 ot,úgy került hozzám egy xl is pár hónapra,majd azon is továbbadtam.
nem volt velük gond,csak a motorok árára volt szükségem akkor,eladtam a cbr 9 et is meg az endurokat, egyberaktam a pénzt és megvettem az 1000rr -t :)
Gyári áttétel 42/16 engem érdekelne nagyon.
DID 530 VM lánchoz ez jó ugye?
Most vettem a motort nemrégen meg még nem vagyok otthon ezekben a dolgokba.
De ha szerinted is jó nekem akkor el is kelt! :-D
Köszi szépen.