Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.

Gyári áttétel 42/16 engem érdekelne nagyon.
DID 530 VM lánchoz ez jó ugye?
Most vettem a motort nemrégen meg még nem vagyok otthon ezekben a dolgokba.
De ha szerinted is jó nekem akkor el is kelt! :-D
Köszi szépen.
helló srácok!
Hátha valaki akar a télen láncot cserélni, van egy lánckerékszettem (JT), gyári áttétel 42/16 régi 900RR-re (SC28) de sztem későbbiekre is biztos jó. kb 1000km van bennük, szinte újak, ott porosodnak a garázsban. 5000Ft-ér odaadnám a kettő kerekekt annak, akinek kéne. Ill van egy 39 fogsázmú is hátra áttétel növeléshez, esetleg ha valaki a túrázást választja, fogyasztáscsökkentésnek jó választás. ez új, 4000Ft, egybe az egész 8000.
Üdv
A gumiról a képet tedd már fel.
Hello.

Sc 28 első féktárcsád van eladó?
Ha igen milyen állapotban van?Ára?
Válaszod előre is köszi!

Üdv: Peti
Nekem 95-ös a gép azon még rendes benzincsap van,,az első inditásnál kinyitom a csapot,várok míg megfolynak a karbik ez pár másodperc,a szívatót kihúzom csecsig és megtekertetem,egy párat teker és szépen indul megy minden henger.
Legalább az olaj is megérkezik mindenhová,amig teker.
És tavasszal nem szokott gond lenni az első indításnál?
Heló,én leengeddem a karbikból a benzint,de én nem is inditgatom a motort.
Köszönöm!

Írtam ma a Honda Dream-nek,de 25-re mondták a két párt,úgyhogy marad az AP,hacsak addig nem találok valami akciót.

Még egy kérdés:Télire le szoktátok engedni a kariból a benzint?

Eddig sosem foglalkoztam vele,nem is volt még belőle problémám,de annyifelé lehet ezt olvasni.

Én ősszel tele tankolom, havonta max 1x beindítom és üzemmelegre járatom.
Ha leereszteném a benzint,mindig tekertethetném egy ideig,mire újra megtelnek az úszók,mivel a benzincsapon nincs PRI állás.
Honda blokk eladó váltó henger dugó hajtókarok
EBC betétben tudok segiteni!
Hali
A betétet a Hondánál is megkérdezheted,ilyenkor 30-40% akció van fékbetétre azt kérdezd meg valamelyik kereskedésbe,ha még így is drága akkor az AP-t javaslom,a Brembo nekem hátul lófaszt nem ért,csak a tárcsát ette,most rendeltem hátra gyári Nissint akciósn 7500 pénzért
nekem Hiflo van, teljesen megfelelő!
Fékbetétben nem tudok segíteni, de majd jön vki!
Sziasztok!

Ti milyen fékbetétet használtok?

Nálam most esedékes a csere és az AP racingre vagy a Brembo utcai betétjére gondoltam.

Gyárival azonos minőségű betétet szeretnék,nem kell semmiféle versenycucc.

Valakinek tapasztalat?

Olajszűrőből pedig van értelme megvenni a kétszer annyiba kerülő gyárit, a Hiflo helyett?
Ez de faszául néz ki!
Jah, és front hajtású is lehetne akár
meg még jól is nézne ki
Egy Hondába biztos, annak úgy is mindegy hol a 3.5-ös vagy 6 colos
az bemegy előre?
954 hátsó az van nekem újszerű allapotban
sziasztok

929,vagy 954 első felni valakinek nincs eladó véletlenül?kicsi hiba belefér
Sziasztok Gyerekik!
Nem motoros, de megosztom.
A következő a sztori:
Valamelyik nap mentünk - Debrecen - a klinikára - dolgozni - és a gyalogos átkelőhelyen átlibegett előttünk 1 nő a bodzaszedők közül, igen rövid miniben, a csecsei 3/4 részben kivigyorogtak a cuccból. Mondtam is a kollégámnak, hogy ez is 1 a szociális otthon melletti szolgáltatók közül. Ott van a felállítási helyük ugyanis.
Nem is foglalkoztunk tovább a dologgal, bementünk a klinikára, kicuccoltunk, utána viszont az autóval ki kellett állni, mert 1/2 óra után fizetős, lehúzós jelleggel. Ki is hajtottam a géppel, és a szocotthon mellett meg is álltam, mert csak ott nem fizetős még. Utána ballagok vissza gyalogosan a szocotthon mellett, az út szélén meg ballag a csaj a felállítási helye felé, az út mellett meg jön a "munkaadója" (futtatója). A kettőjük IQ-ja együttesen nem hiszem, hogy meghaladta volna az ötös szintet.
A következő, magas röptű társalgás zajlott le köztük:
Futtató:
- Hééééj, f@sszopó! ! ! Ott sétálgassál fel,le...... hallod f@sszopó...... ott sétálgassál fel, le! ! !
F@sszopó - akarom mondani alkalmazott - :
- Ne ugassál már majom, köcsög! !
xr6 volt akkor is,csak aztán eladtam,és beszámoltam egy xl 6 ot,úgy került hozzám egy xl is pár hónapra,majd azon is továbbadtam.
nem volt velük gond,csak a motorok árára volt szükségem akkor,eladtam a cbr 9 et is meg az endurokat, egyberaktam a pénzt és megvettem az 1000rr -t :)
még amikor a 900-as volt neked, akkor XL-ed volt nem? Nem jött be, hogy lecserélted?
Bemész egy Honda kereskedésbe és rendelnek neked,ami elmegy megint vagy 50000km-ert
nekem is csak terepre van az xr, teljesen más világ mint a speed,de én szeretem azt is nagyon