Most éjjelilámpaként is praktizál a RuRu!
Nekem minden telet a szobában tölt.
Azt szokták értékelni mikor szelephézagot állitok és van egy kis olajszag.
Azt értékelik még mikor beinditom egy 10-15 percre
Itt vettem a fórumon,bali105 rendezte,szerintem ebayos,nincs rajta márkajelzés,de jó méretpontos,10+ posta volt,keresd ,bali105 vagy itt a mailje: bali105gsxr@gmail.com
Igen-igen, azaz! Azóta sem tudtam meg, hogy jó-e, Hondáék annyit érnek mint a f.szom. Semmi értékelhető, csak néznek, aztán általában megkérdezik, hogy akkor mi lesz, megrendelem...?
A múltkor nem találtam már a vaterán, azt hittem lecsaptak a cuccra. Ellenben a tiéd-féle plekó könnyebben beújítható bármikor, mint az enyém...kb. 2-3 évente van nálam ez a mizéria.
Nem járok én sem arra, de biztos lehetsz benne, hogy valahogy megoldanám a megkaparintását. Posta vagy elzavarom érte az ördögöt is akár vagy amit csak kell.
Honda cbr929rr műszálas fejidom/oldalidomok és egy farokbetétidom.Az eredetivel teljesen megegyező méret és forma egyben 17e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hali. Hallottam van olyan gumo aminek a kozepen vastagabb a futofelulet vagy nehezebben kopik? Tudtok nekem ilyet ajanlani lehetoleg michelint de ha nem jo lessz mas marka is. Nem nagyon szoktam dontogetni a motort es olyan hirtelen kopott el a kozepe hogy egyik naprol a masikra megjelent egy feher csik a kumi kozepen. Koszi a valaszt.
Itt vettem a fórumon,bali105 rendezte,szerintem ebayos,nincs rajta márkajelzés,de jó méretpontos,10+ posta volt,keresd ,bali105 vagy itt a mailje: bali105gsxr@gmail.com
Halli!Ha a vaterán találtad azt a 98-99 eshez valót,akkor az az enyém és nemsokára lejár a hirdetésem!
Fehérvári vagyok,nem járok Bpestre,de ha te jársz errefele,jössz,odaadom,elviszed,megnézed jó e,ha nem visszahozod ha legközelebb erre jársz...
Kis tanácsra lenne szükségem...plexit kell szereznem a kétkörlámpásomhoz, a szatunás vacak 14k.-ba fájna. Ezért a nem kevésért egy törékeny anyagból készült nemistudommineknevezzemet kapok, amihez nem sok kedvem van már/még mindig. Találtam egy 98-99.-es szériához valót, fényképen mindene megegyezik az enyémével (lukszám, kiosztása) szóval erősen emlékeztet. Lehet, hogy csereszabatos?
próbálom, igaz nem tudom mennyi köze van a két típusnak egymáshoz.... most van először ilyen bokorugróm, gondoltam megkérdezem a cbr-es kollégákat, mert nem ritka, hogy a cbr mellett tartanak ilyen jószágot is (hogy ne legyen holt időszak )
na sikerült leengednem a vizet leszedtem a bilincset es a legalso csövön de a masik kerdes mennyit kell kevernem bele es hol toltsem fel a hűtőnél? eleg sok melle folyt igy nem tudom a mennyiseget
Nekem emelt fényerejü izzóm van,és be is van kötve mind a két tompitott,csak egy vezetéket kell átvinni+ egy saru és kész.
Most már jól látok a tompival is
Nekem minden telet a szobában tölt.
Azt szokták értékelni mikor szelephézagot állitok és van egy kis olajszag.
Azt értékelik még mikor beinditom egy 10-15 percre