Sziasztok cbr tulajok korábbi cbr929rr-ből megmaradt farokbetétidom jelképes 1000ft-ért eladó.Pályafarokidom volt a motoron gyári vissza alakításnál maradt meg,anyaga műszál.Érd:zoli_motor@freemail.hu
HIHI nekem XJ550 után maradt :-) Videóhoz írtam néhány érdekes adatot. Az olaj gépkönyv szerint 10W, a mennyiség rugó nélkül 114mm + /-4mm. Ez olyan 560-570ml lett nekem...
Nekem is 10w-s Motul van megmaradva az XR600 után,de vegyek akkor inkább 15w-s?
Ahogy láttam neked is nagyon jól csillapított a 10w-el elég volt széthúzni
Igen végül 10W lett, mert ez volt kéznél itthon kidobni meg már nem akartam, de ha feszesebb telót akarsz nyugodtan mehet bele 20Wig is telóolaj. A gyári ajánlás is valahol itt van amúgy 10w és 15w környékén.
Felraktam a telóösszerakásról egy kis videót is.
Onnan kezdődik, hogy 4 * 5 ször átmostam benzinnel, azaz a régi olaj helyére benzint öntök összerakom és hagyom állni majd kiöntöm...
Kedves KáoszXR6 amikor még csak felülről van szétszedve a teló azaz a rugót kiszedi az ember (nem feszül, tart a teló), akkor Te is tudnád ellenőrizni, hogy kotyog-e a telószár. Ha nem kotyog felesleges jobban szétbombázni.... Szerencsére nekem nagyon pindurka a mocorgás. Pici mindig lesz...
Szerintem - hangsúlyozom szerintem - a 94, 95 se jó a tiedhez. Mivel egyezik a 96-al, szerintem - megint - így nem. Mert ha lámpa ugyanaz, akkor a fejidom is ugyanaz. Szerintem.
feltéve, hogy érthetően fogalmaztam.
Szóval, ha a 94-95-nek ugyanaz a fejidom és a lámpa a 96-al, ugyanazokkal a felfogatásokkal, stb., gondolom logikusan a plexije is ugyanaz. Azt tudjuk, hogy a 92-93 meg a plexijében ugyanaz a 94-95-el, csak fényszóróban különböznek. De közben meg mindenki azt mondja, hogy a 96 plexije nem jó nekem, össze is lett hasonlítva.
Csak azért agonizálok, mert kibővülne a keresésem is, ha nem kéne ennyire ragaszkodnom az évjárathoz.
Aha!
Akkor ha a fejidom és a lámpa ugyanaz a 94-95-96-nál, akkor a plekó miért nem ugyanaz a 92-93 és a 96-nál, ha a 92-93-nak meg ugyanaz a plekója a 94-95-el?
Előre is köszi!