Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elöl egyel kisebb áttételmódosításban megfelel hátul 2-3 foggal nagyobbnak. Azaz áttételben mindkét esetben kb. ugyanott vagy.

Különbség leginkább abban van, hogy ha elöl csökkentesz egyet, akkor hátrébb jön a hátsó tengelyed (azonos lánchossz és láncfeszesség mellett), ha meg hátra raksz nagyobbat, előrébb jön a h.tengely (csökken a tengelytáv).
Előbbi növeli a stabilitást, utóbbi csökkenti (egyenesfutás, kigyorsításon rövidebb/hosszabb erőkaron "teszed" le az erőt, egykerekezési hajlam).

http://gearingcommander.com - itt lehet számolgatni
Egy cbr929rr-ről cserélném le a szettet.
Sziasztok !
Lánc szett csere előtt állok és az a kérdésem , hogy előre rakjak 1 foggal kisebb lánckereket vagy hátra 1-2 foggal nagyobbat .Azt tudom ,hogy elől cserélem akkor jobban gyorsul,hátul nagyobb végsebesség nől . Menyiben változik az üzemanyag fogyasztás ? Segítsetek e roppant komoly döntésben .
akkor te se unatkozol télen
aha árulom
Ja kicsit szét
Kap csapágysort,vez.láncot,generátort fesz.szabit,szelephézag állítás,hátsó fékbetét,meg ha jut rá elsőtelóba olajcsere+csúszógyűrűk
Röviden ennyi és mehet megint vagy 50000 ezret
Hallom árulod az XRt?
jól szétborítottad a gépet
Koszom :-) dekni lett, csak jobb labtarto kene komplett ha lenne vkinek :)
Itt van háromcsavaros dekni:http://www.batszimotor.hu/inde... Talán ezt keresed.
Halihóóóó Valakinek lenne esetleg 919 hez jobb oldali labtartó? esetleg kompletten? És jobb oldali kuplung dekni amit a 3 imbusz csavar fog? Köszi előre is :))
Sziasztok!

Megmaradt egy 2000es évjáratú cbr929rr váltóház, ha érdekel esetleg vkit, az jelezze. Egy-két hetet még pihentetem otthon, aztán megy a levesbe. Használható belőle még: a tengelyek, az olajszivattyú, meg pár fogaskerék. Ja meg persze maga a ház. A képeken látod milyenek nagyjából.
sziasztok! Nem tud valaki 919re pálya farokidomot? Vagy ha lenne egy csupasz segédváz, az is jó lehetne...
Persze, nemárt átnézni, ilyenkor van rá idő bőven.
Szeretem nagyon ,és ez nem nagy dolog
Gondoltam belenézek így 63000 km es korában(óra szerint)
És nem vészes a csapágyak állapota,de úgy rakom össze nyugodt szívvel ha kap újat
Ősszel mértem teszterrel olajnyomást és a gyári értéktől 1 bár-ral többet mértem úgyhogy azzal nem lehet gond.
Kap egy új vezérműláncot,ránézek a szelephézagokra és kész
Az szép! Sejtettem hogy fogom még így látni tavaszig. :)
Így all most a RuRu
Kap egy csapágysort ,mert még egy pár évig tervezek vele
Valakinek nincs véletlenül pár darab eladó csavar idomfelfogatáshoz 99-es cbr 900rr-hez?
Eladó egy CBR900RR (2000-04) alapozott hátsó ülésburkolat.. Ki mennyit ad érte..? E-mail: lucifer0820@freemail.hu
Keresek 929 hez generátor oldali deknit.
15 ért odaadom a 2db tárcsát, a bal üt egy kicsit, a jobb az zsír.
MRA, 2éves, "karcmentes", bubis, sötétített, új ára 23e, de 12 ért odaadom. A másik egy F.fabbri, használtabb állapotban, és a jobb oldali sarkából egy pici levan törve, az 6 ezer!

20/4235003
Én inkább odakint motoroztam, szépen sütött a nap.
Nekem is hiányzik a motorozás de azért ez durva! http://www.youtube.com/watch?f...
Mennyibe kerülnek a tárcsák? Milyen állapotúak?
Illetve a plexit mennyiért adod?
Sajnos nekem még a kereklámpáshoz van :(
99-es és ha rajta ülsz akkor a bal oldalra eső kellene!
Milyen évjárathoz és melyik oldali?