ELADÓ! CBR900RR 1997-es alkatrészek: hibátlan hátsó lámpa 5eft; gyári undertail idom 5eft; karbon aksitartós 6eft; hátsó kerék nagyon jó D209GP 190/55-ös gumival jó lánckerékkel 18ezer ft 5.5collos; javított első sárvédő mindennel 4ezer ft; GSX-R K4 első sárvédő csont új 6eft; Yoshimura kipufogó bilincs 9ezer ft, Együléses farokidom mindegyik évjáratú RR-re jó de a formavilága a 98-99-esre utal 6eft.
Hétközben csak du 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423
Az nagyon jó ár! A gyertyát én is kicseréltem de nem arra amit a gyár ír hanem szintén iridiumos cr9 ehvx 9 -.re mert olcsóbb és annyi a különbség a imr- hez képest , h ez végig menetes. hibátlanul mükődik vele.
Nagyon rendben van szerencsère ez is.Ha elviszi valaki biztos,hogy nagyon hiányozni fog a 29-es!Már volt is egy komolynak tűnő vevőjelölt aki hétvégén lejőnne.Végül is ennyiért amiért feltettem nem csoda.Kösz szépen ha te is ajánlod!
Érthető az idnok, az meg h 42 000 van benne mi tudjuk a legjobban, hogy ezeknek semmi. Hallottam pár 929-esnek a blokkját, e a kalappal a széria előtt, nekem a 954 van de kéne a 929nek a blokkhangja abból egyszerüen semmi nem hallatszik, gyönyörű tiszta.
Ajánlani fogom a mocidat.
Helló!
Élőben is legalább ilyen szép a motor :) Ha jól emlékszem 42 ezer km van benne. Hibátlanul működik és nem zsákbamacska illetve NEM töltéshibás mint sok 929/54 re írták a fórumban,hogy generátor bajok voltak.Ez teljesen rendben van. Az ára is úgy lett kitalálva,hogy remélhetőleg ne maradjon évekre fent az oldalon. Egyre roszabb a helyzet itt az országban,egyre több adó+szemétség ami terheli a dolgozó átlagembereket és kellene a moci ára későbbi Németországi induláshoz.Ha meg kimegyünk nem fogom látni sem és nem lesz értelme abszolult fentartani ezt a szépséget. Mindenesetre ha valakinek tetszik és érdekelné komolyan a motor az nyugodtan hívjon vagy írjon nekem.
Sziasztok! Nem adás vétel topikban vagyok de azért hátha tudtok valakit vagy annak az ismerősének az ismerősét aki pont ilyet keres mint az én SC 44 em. :)
Röviden:http://www.kepesmotor.hu/honda...
720.000 pénz
Hali!
48-ért gyári hozzá való szettet adna ő [steelhorsemotor . hu] 6500Ft/db ért vettem nála japán NGK gyertyákat is ( amivel a gyárból kijött azt kapott újat a vas ) átpörgött 50 000-en. Szűkség nem biztos h volt rá mert 100 000-et is átforgott itt egy 954-es gyári gyertyákkal és az enyémmel sem volt gond. Max a tudat jó h szervizelve lett.
Valakinek nincs szüksége 1997-es CBR919RR-hez gyári kipufogó rendszerre dobbal mindennel, komplett hátsó kerékre, Gyári HONDA víztiszta plexitre? Találtam még egy javított első sárvédőt komplettet, hátsólámpát és van egy üvegszálas együléses farokidomom 98-99-es modellre...
Ja igen , s még 1 kérdés , telószimeringet cseréltem , nem vettem ujat mivel hevert pár , annó vettem párat olcsón, mielött betetem van benne az a kis rugó , abból kivágtam picit hogy szorosabb legyen és visszacsavartam , betettem visszaszereltem mindent , most meg rugozásnál , avagy mikor lenyomom az elejét és jön vissza van 1 kis nyikorgás szerü hang , a túl szoros szimering okozhatja ezt a hangot ? eddig nem volt...
Na Hali!
A funkciója az, h 3000-nél 4-1 rendszerbe állítja a kiput előtte 4-2-1 használ. A probléma az volt vele, h van benne egy potméter ami megszorult és emiatt az elektronika felmelegedett és folyton hibajelet generált (égett az fi lámpa) emiatt sokat is evett. A baj csak az volt, h nem ezt jelezte hanem a tp szenzort de nagy nehezen rájöttem, kicseréltem és azóta megy mint az állat!
Jólenne betartalékolni de épp láncszettre kell gyűjtenem.
A Székesfehérvári Honda centeresekkel vagyok kapcsolatban azt mondja "nagyon kevesen járkálnak 954-el"
Amugy meg érzem is. Van egy csomó cuccom hozzá ( szép piros első sárvádő, fekete tank, jobb piros oldalidom, piros faridom, K&N légszűrő, gyári indexek ) senki nem viszi el tőlem, eddig csak egy vki vitt el bal oldali idomot kecskemétre 5 rugóért, még csak drágán se adom...
Helló!
A vízpumpától 3 cső megy. A vastag a hűtőradiátorhoz, a közepes vastag a hengerfej felé, a legvékonyabb (gondolom erre gondoltál) az olajszűrő házba megy. Természetesen mindháromban hűtővíz van!
Remélem tudtam segíteni!
Hétközben csak du 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423