Le lehet stipistopizni...? :) Amúgy már kaptam egy fórumtagtól egy jót, de csak vizsgára...Ezúton is köszi neki, kihúzott a szarból.
Ha aug. 5.-e után jó neked, vevő lennék, erre a hónapra túlköltekezés van.
Eladom a motorom, képeim között látható.
Leszervizelve, új olaj (10-50), új láncszett, színes fém fékcső (5.1 olaj), mini indexek, ledes hátsó lámpa, sportdob, bukógomba, új hátsó gumi (SC2) két gyári kulcs, manual, minden gyári cucc megvan. Friss képek:
Jajjjj! Bocs! De hirdetek egy nyeregtáskát is, és azt hittem arra kérdeztél rá . Ahogy néztem van az alsó részén 4 db kicsi lapos fül. Szóval szerintem leveszed a hátsó ülést, és hátulról előre felé rátolod az üléstakarót, és aztán visszateszed a helyére, és kész.
Ha gyilkolod, vagy ha sokat mész dugóban\nagy melegben, akkor érdemes a a 10W-50. Egyébként elég a 10W-40 is. Ami fontos, hogy legyen meg a kellő minősítése. API legyen SG vagy jobb (általában már mind SJ felett teljesítenek), illetve a legfontosabb, legyen JASO minősítése MA vagy jobb.
3,7 liter de mindig az olaj szintet nezzuk. Soha nem a mennyiseget amit a konyv ir. Az csak egy utmutao mennyi olajat vegyel a boltba. Olajcsere utan beinditod majd par perc jaratas utan leallitod varsz 2 percet egyenesbe allitod a motort es az olajszintnek a felso max jelnel kell lennie.
Az tény hogy a 929 kanyarba sokkal jobb mint az r1 , sokkal könnyebben kezelhetőő...ha nem sikerül eladnom a 929et azon az áron amire számitok akkor megtartom.
Jobbra fent a MZ hátulját.... ?
Hello!
Le lehet stipistopizni...? :) Amúgy már kaptam egy fórumtagtól egy jót, de csak vizsgára...Ezúton is köszi neki, kihúzott a szarból.
Ha aug. 5.-e után jó neked, vevő lennék, erre a hónapra túlköltekezés van.
jó állapotban Ha kell küldök képet!
Eladom a motorom, képeim között látható.
Leszervizelve, új olaj (10-50), új láncszett, színes fém fékcső (5.1 olaj), mini indexek, ledes hátsó lámpa, sportdob, bukógomba, új hátsó gumi (SC2) két gyári kulcs, manual, minden gyári cucc megvan. Friss képek:
Bala
Köszönöm
Van egy üléstakaróm ha valakit érdekel !
CBR900RR '2000-'2001 es modellekhez jó
Kemény 5 pénz az ára :)
jedis@freemail.hu