Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello RR-esek!
Volt már baja vkinek a kipufogó szervo motorral 954-nél?
Akkor vedd meg tartalékba a tekercset úgy is fogyó eszköz ezeknél a gépeknél ha a héten elviszed 10.000 ft az ára Tel:0620 3498275
Én forróvizes mosónál mosom ha városban mosom az egyáltalán nem gáz, ha langyos a víz azzal kéne várni ha nem akarsz szerencsét próbálni (én nem türelmetlenkednék)
Hideg vízzel meg mosni sem kéne de semmiféleképpen ne kísérletezz csak hideg blokk esetén.
Semmi másra nem kényesek ennyire csak a hőmérsékletre, szépen bemelegíteni, türelmesen hülni hagyni, a hála nem marad el, sokáig jó vas lesz.
A felfogatás szinte biztos hogy eltér mert más az alakja, és még akkor lehet aggódni hogy a csatlakozó stimmel e. ó
BAHH... 35ért vettem télen
Sziasztok!
954-hez kaptam árajánlatot gyári, hozzá való lánc szettre 48e. jó ár vagy keresgéljek még?
Más téma: 52 000km van a motorban de 7 000-nél új blokkot kapott garisan tehát 45 000 van a blokkban, amikor már bemelegedett hallani a (szerintem) vezérműlánc csörög kicsit, nem pályázik a gép mennyire szűkséges kicserélni, hagyjam még? 45e. az alkatrész én csak azon vagyok kiakadva, hogy lehet szét kell bombázni hozzá kicsikét.
Azt mondta valaki a 954 csörög de semmi baja, ilyen szempontból pont nem jó nekem mert én meg folyamat aggódok érte. jóljönne pár tanács
922rr-hez duplabubis enyhén füst színü plexi 8e ft-ért Érd:zoli_motor@freemail.hu
Eladó cbr 954rr generátor tekercs és szabadonfutó.Ár 15.000 ft 0620 3498275
Ujabb kérdés : motor mosásnál 50 60 fokig elég hülni hagyni a motort...mert igyis 1 órát vártam amig lement eddig , nem volt több türelmem várni :D semmi sem folyik belőle , szóval nem kurták el a mosóba sztem :D csak kiváncsi vagyok...mert ezt nem tudom
Sziasztok! 919hez nincs valakinek egy hűtője? Vagy van valami ötlet, hogy honnan tudnék szerezni? már minden bontót végighívtam, de sehol semmi
Sziasztok!99-es 900-hoz keresek műszerfal tartó konzolt ha valaki tud kérem jellezze ha lehet ármegjelöléssel.Segitségeteket előre is köszönön.Üdv
Hali , kérdés : 929re 954es müszerfal passzol ?
Stunt gépnek hibátlan, talán annál is több.
Időt, pénzt nemkímélve összeraktad, és most eladod ?! Megértem amúgy, ilyen az élet fintora.
középső...
de sikerült találni műanyagost aki nem kéri el félhavi fizetésem szóval egyenlőre nem kell.
Azért köszönöm a segítséget.
Nem gyenge ízlésficam....
Alsó vagy középső oldalidom?

Alsóból van jobbos-balos is,fekete-szürke színben.
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
De akkor megnézném, amit te tudsz;)
Bár lehet már találtunk 6-ért :)
45 e egy akksi? Wow. 60 dollar a normal es 150 dollarert mar lithium iron akksit kapsz ami ketszer olyan eros es ketszer addig birja. Nem semmi.
hallo!
Valakinek van eladó sc28 oldalidom a jobb oldalra?
Üdv! Van valakinek 1999-es 900RR-hez bal első lábtartója?
Eladó fightergép. Még sosem volt fighterkedésre használva, mert még jelenleg is épül. Akit érdekel keresse a tulajt bizalommal.
Link a mocihoz
Amcsi 929-be akkumulátort valaki?( ha lehet ne 45e.-ért :) )