Én forróvizes mosónál mosom ha városban mosom az egyáltalán nem gáz, ha langyos a víz azzal kéne várni ha nem akarsz szerencsét próbálni (én nem türelmetlenkednék)
Hideg vízzel meg mosni sem kéne de semmiféleképpen ne kísérletezz csak hideg blokk esetén.
Semmi másra nem kényesek ennyire csak a hőmérsékletre, szépen bemelegíteni, türelmesen hülni hagyni, a hála nem marad el, sokáig jó vas lesz.
Sziasztok!
954-hez kaptam árajánlatot gyári, hozzá való lánc szettre 48e. jó ár vagy keresgéljek még?
Más téma: 52 000km van a motorban de 7 000-nél új blokkot kapott garisan tehát 45 000 van a blokkban, amikor már bemelegedett hallani a (szerintem) vezérműlánc csörög kicsit, nem pályázik a gép mennyire szűkséges kicserélni, hagyjam még? 45e. az alkatrész én csak azon vagyok kiakadva, hogy lehet szét kell bombázni hozzá kicsikét.
Azt mondta valaki a 954 csörög de semmi baja, ilyen szempontból pont nem jó nekem mert én meg folyamat aggódok érte. jóljönne pár tanács
Ujabb kérdés : motor mosásnál 50 60 fokig elég hülni hagyni a motort...mert igyis 1 órát vártam amig lement eddig , nem volt több türelmem várni :D semmi sem folyik belőle , szóval nem kurták el a mosóba sztem :D csak kiváncsi vagyok...mert ezt nem tudom
Volt már baja vkinek a kipufogó szervo motorral 954-nél?