Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Én nem vagyok villanyos, de ha minden igaz, akkor a főágon bárhol mérve az aktuális feszültséget méred. + - bekötés után mennie kellene. De hátha jobban tudja itt valaki.

Bala
helo.meg tudná valaki mondani hogyan kell töltésjelzö visszajelzöt bekötni?
köszönöm
Lol..lassan már én érzem magam kellemetlenül..
mindenki másra gondol...de hát pasiból vannak
De mindenképp beszámolok ha ezek után lesz valaki aki felfogja, hogy mit akarok..
Már kezdtem csodálkozni, hol marad a beszólásod...
Az nem kell, csak lesz rajtad cipő! Arra meg térdelhet...
igen ez kimaradt
térd protektor a legfontosabb...erdőben, ill betonon is komoly sérüléseket okozhat már 10 perces térdelés
Sziasztok, amirol meg nem esett szo az a felszereles , h van-e? Mert ugye a picsa gatya jol nezki a piros lampanal trikoval de aztan ha baj van lesz am siras rivas .Szoval csajok van felszereles a TE fejedre valo buko ! ruha, csizma (nem 8cm sarok es terdig er,mert az nem jatszik az majd megint maskor ) hat protector,kesztyu...
rendicsek Alig várom. Dobok Rád egy PM-et.
...mindent csak egyszer szoktam kimondani, most kivételt teszek: Még egyszer mondom, szívesen viszlek egy karikát, mindenféle "ellenszolgáltatás" nélkül... Ne kelljen már könyörögni...
Ez nagyon igaz! Én pld magam mögé fel mernék ülni. Ami azért lássuk be, kicsit nonszensz.
Hozzám Te laksz a legközelebb, de itt másról folyik a csevej, nem a sexről!
Hát mi fogad itt engem... hazaérek a melóból és már dugásról van.
Kölcsönös szimpátia esetén tuti sex,nem kislányok már.....dugjátok már meg Őket,csak van valaki a szomszédos városban! :)
Vigyázz! Szavadon foglak!
lökött....
Lassan olyan ez, mint a Bravo magazin "szex" rovata....
andi22! Drukkolok Neked, hogy összejöjjön a dolog. És ha sikerült motorozni, beszámolódat szívesen elolvassuk!
Aha...ha anorexiás!
Tudom. De a súly is attól függ, hogy ki milyen magas hozzá.
Mert egy 190 cm magas embernél elmegy a 80kg...
utasnak gondoltam a max 80 kg-t.
én felette vagyok egy huszassal...de azért ölelgethető
Ebben egyetértek..Nekem is nehéz bárkit átölelni ha ilyen súlycsoportban van...

amúgy bőven alatta vagyok. 52 kg
nem mondom , hogy hülye ötlet.
én is szoktam utast vinni, de olyanokat akiket már jó pár éve ismerek/ismernek.
nekem mondjuk tök mindegy ki ül fel mögém (1 kikötés:lehetőleg 80 kg alatt legyen), a másik oldal kényesebb. utasként nagyon meggondolnám.
Kedves Elegante,

Csak a Te kedvedért raktam fel képet