Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó, de Nálad más a helyzet, mert Te vagy a sofőr

Ha lenne saját motorom, én sem hátul ülnék..De a bizalom az nagyon fontos, azért szőke nem vagyok, ahogy az a képemből is látszik, tehát nyilván meg kellene ismernem valamennyire az illetőt mielőtt azt mondom, h ok- menjünk...
Felelőtlen sem vagyok..na de túltárgyaltuk ezt a témát..
Ez így van, én pl. SENKI mögé nem ülök fel. Egyszer felültem haverom mögé és a lekére kötöttem, hogyha gyorsabban mer menni 50-nél kibelezem, ha leszállunk...

Én fosok más mögött, jobban szeretem magam uralni a gépet, mert akkor tudom, hogy ami csinálok, az jó vagy sem, illetve ha hibázok, akkor csakis magamat okolhatom.

Természetesen utast én is szoktam vinni, de hát kinek milyen az ingerküszöbe. Van aki előbb kezdi el csapkodni a mellkasom, hogy ugyan lassítsak már, pedig csak 90-110-el mentem. Van aki meg 160-180 körül se fosik.
Ebben teljesen igazad van! De ha lesz olyan vállalkozó szellem, aki hajlandó arra, hogy elvigyen, akkor úgy is előtte fogunk beszélni mert számomra is fontos a bizalom...

De már kezd elmenni a kedvem az egésztől....tényleg hülye ötlet volt.
hogy mersz felülni vadidegen ember mögé? szerintem ehhez kellene valmi bizalom féle...az meg így elsőre nem alakul ki...
Sok motoros barátom van, de szerintem összesen kettő mögé mernék felmászni az tuti....
nem sértődtem meg, ne viccelj. Igazatok van h fénykép nélkül ilyet kérni...én sem biztos h bevállalnám ...
Hello

Sajnos tévedsz. Mert én nem Ő vagyok És Ő sem én :)
Szóval két külön csajról van szó. Az egy dolog,hogy nincs fent kép rólam, meg van az oka. Egyet találtam amin "gyönyörű" piros a szemem..Lol- azt talán kihagynám.

De ha kíváncsi vagy bármire, kérdezz nyugodtan.
Azért ha ismernél, tudnád, hogy NEM azért regisztráltam, h pasit keressek magamnak! De persze mi másra is gondolnának az emberek a mai világban....
Nem kell megsértődni, nem szedte még le senki a fejed. Az ötlettel nincs gond, a kivitelezésen kell egy kicsit csiszolni... Most. hogy látom, hogy BP-en, vagy annak vonzáskörzetében laksz, bizton állíthatom, hogy nem én leszek az embered (220 km). Viszont hátha akad közelebb is 1-2 vállalkozó kedvű moccos, ha jól emlékszem van is itt fórumon olyan tag, aki Pösti.
Szia

Igazad lehet. De pótolni fogom az adatlapom kitöltését, csak munkahelyen vagyok és így nem egyszerű.
De már látom, h hülye 5let volt...
Nem, ez nem kamu. Legalábbis én nem. Én teljesen komolyan gondoltam az egészet. De már másik fórumban kifejtettem a véleményem erről az egészről....

U.i.:Ide a pisztolyt!
Reggel 6:15 11kerületből 7:00 3.kerületbe
Délután 15:30 3. kerületből 16:30 11 kerbe megy rendszeres járat minden esőmentes napon.
A menetidő azért szégyen volna ha ennyi lenne nehogy félrevezessen. Duna mindkét oldala belefér.
Üdv
szerintem kamú a 2 csaj , 1ikről 1 fotó sem , adatlap kitöltetlen....sőt ugyanaz a személy mind2 irástipusról megitélve , ha tévedek lőjetek fejbe :D
Jó estét!Le akarom cserélni az első gumit,tudtok valami helyet ahol éppen akció van? Hátulra Conti-Attack került és eddig ezt a típust találtam előre is olcsóbban!(27-28eFt)
...ha nem sokat mocorogsz, izegsz-mozogsz, én viszlek egy karikát!
Köszike a bíztatást!
Mondjuk...én szerintem lennék olyan vagány csaj, hogy azt mondjam, hogy akkor találkozzunk fél úton és arra megyünk a mocival, amerre Ő szeretne. Nekem megérne ennyit. Kocsival vagy busszal vagy vonattal leugrani. Egész napos kirándulás. De akár egy filmet is megnézhetünk....moziban. Ennyi.
Szia!

sb656 kollégának igaza van.

Nincs lakóhely megjelölve. Így eléggé nehéz lesz reagálni valamire is. Mondjuk Te Debreceni vagy, aki meg felajánlaná az meg Sopronban lakik. Nemigen vezetne le addig

Mindenesetre én is sok sikert kívánok a jogsihoz!
Köszike! Remélem, jól fog menni.
Ha ezt elolvasod akkor megérted mire gondolok... http://www.sportmotor.hu/motor...
Azért először nézd meg hogy nem e csak a feszítőd adta meg magát mert az cbr betegség...
Ennek egy nagyon egyszerű magyarázata van...nem ismerjük az illetőt(ket). Ha most azt mondanám, hogy olyan jó lenne veled(tek) elmenni hozzátok filmet nézni, gondolom te sem invitálnál két kézzel. Persze van akinek egyszerűen nincs ideje, vagy éppen nem esel útba... adatlapon még a megye sincs kitöltve, honnan tudjuk ki hová valósi. Egy ilyen egyszerű kommenttel, hogy mennék motorozni sajnos semmi sincs elintézve. Bár biztosan van olyan akiket ez a dolog nem zavar.

Minden esetre dícséretre méltó, hogy próbálkoztok, azt meg, hogy a jogsiba is belekezdtek külön kiemelendő .

Sok sikert!
Szia,

Igazad van. És előbb-utóbb azt fogom tenni én is. Csak mire leteszem a jogsimat itt a tél :)
És sajnos van egy rossz tulajdonságom: türelmetlen vagyok és egy próbát megér...
Ja...a motoros lányok sem.
Szió!

Én is próbálkoztam ezzel, de sajnos semmi. Nem nagyon bátorkodnak ezek a motoros fiúk. Nyílván, megvan mindenkinek az oka rá. Épp ezért el is kezdtem a motoros jogsit. Szerintem, Te is tedd azt, ha valóban motorozni vágysz!
Szia :)

A félreértések elkerülése végett NEM pasit keresek..köszönöm, arra van a legkevésbé szükségem jelenleg..
Hanem csak egy normális embert, akinek nem gond, ha van egy utasa.
a régi felnin , kopottabb volt picit a lánckerék....és leirtam régebbi komentjeimbe , hogy motorozni imádok szeretek , de olaj , gyertya , csere , karbipucolás , és ilyen apróságokon kivül máshoz még nem nagyon értek :Dgondoltam nem annyira kopott s jobb lesz , az előző láncom is DID volt a mostani is ,