Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem lehet lesz egy kormánystabim, de még nem biztos, vasárnap dől el ! Lehet cserélem a vasat egy szuperlotyóra !
junius elején inkább gyere a háringre.idén először és utójára
Halli!
Polcon maradt a lelkesedés,egy csőtörés és egy gyorshajtás miatt....pííínz
Jövő hónap projektje lesz, akkorra tervezem a gyertya cserét,akkor megy a karbi szinkron is....gondoltam,hogy berakom és megyek egy próbakört csak úgy,mindezek nélkül,de nem akarom,hogy csalódjak!

Bár ha találok rá kormánystabit kedvező áron,lehet csúsztatom,mert hétvégén becsapkodott majdnem az árokba Arany Szíve!

Megírom majd ,nálam hogy viselkedik tőle,még görbét is rajzolok :) !

júniusban "elejin" csapok egy hányós fosóst itten a szigetemen időben szólok előtte lakókocsiban lehet szovelni és bármi
hülye vagy Te nem bátor.
mivanmá?mikor?
hogy üzemel a paripa..a káennel
bevallom őszintén eddig ,gyenge,csoffatt,izomsorvadásos fiatalokat fenyegettem meg akik rettenetesen fétek tüllem
de most hogy te is félsz és azé nem vagy egy egyszálbellű gyerek...úgyérzem BÁTOR vagyok
rá fogok csapni a kezedre..nem arra ..a másikra
Bevallom egy kicsit azért igen.
De száradjon le a kezem ha nem véletlenül ütöttem le a klaviatúrán.

és nem fél
remélem.
Kérdezzük Misit adjam a számát

ezen a Misikés sztorin 1 napja röhögök qurva jó
Tyííí ha,zajlik itt az élet márkatársak... :) Oldom egy kicsit a feszültséget..... :)
nem félek tülle

csak ő meg én lejáccuk lebombázom a vidékivárosi tekintetét
Inkább mondja meg valaki lécci, mi a kormánycsapágy mérete vagy száma 929-hez?
Nemá... még félreérti.
ha még 1 betűt leücc szécsapom a szájadat
hátkivagyte
Mondd meg nekeik a magadét. Nehogy már basztassák itt a haverodat faszika. Én a helyedben bekeményítenék. Mindennek van határa.
Szerintem ő a Misi
Aha......

..."de korántsem olyan bunkó, mint a tied."...
Kedves n-k-e. Édesanyáddal beszélj így, meg a homár barátaiddal. Velem majd akkor, ha én így beszéltem veled.
Sedunak furcsa stílusa van, de korántsem olyan bunkó, mint a tied. Veled ellentétben személyesen ismerem (mindig van 2-3 sportmotorja). Tavaly nyáron vettem tőle egy 2005-ös CBR600RR-t. Előtte megnéztem az egyik fórumtag 900-asát, amit nagyon dicsért. Váltó ki volt kopva, teleszkópból ömlött az olaj füstölt a motor, gumik kockára kopva, lánc hangja is volt. Kb. 95-ös gép volt a Sedu 2005-ösét olcsóbban vettem meg patika állapotban, igaz lámpa nélkül. Elmondta, hogy törött volt, de minden sérült elem ki volt cserélve rajta. Most adtam el 185,000Ft haszonnal.
Sziasztok. 1998-as modellhez keresek fekete fejidomot, jobb oldalidomot és jobb tükröt. Van valakinek ilyen motyója?
ez így kerek
cbr 929 váltót veszek sürgösen , létfontosságu alkatrész a kukactengely , többi lehet hibás is benne