Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ!
Az én esetemben +1..kg
200-ról satufékezésnél mennyi súly esik az első kerékre..?
Köszi! Majd felhívom, bár nem tudom fékpedált eladja-e róla külön... Nekem csak az kell.
Hali!

Nekem régebbi van, de annyit mondhatok, hogy az egész mocid nincs olyan súlyú menetkészen...akkor még hozzávesszük a mondjuk 80 kilódat (ahogy nézem...:P) és elosztjuk 2 vel (mivel 2 kereke van a gépnek) hát bőven belül vagy! :D Nem? Remélem nem írtam hülyeséget...csak így lenne logikus.
Meg aztán egy elég komoly gumit írtál, úgyhogy nincs min aggódnod, az 100...
Egy elég modern gumiról van szó, ami eléggé élvonal!
Ja és nagyon ász a géped, nagyon tetszik, CBR a legjobb!
Vagyis nem most,hanem délután
Srácok 1 fontos kérdés!
Elöl milyen gumitok van 929-en?Milyen adat van nektek feltüntetve,hogy hány kg-ig terhelhető?Nekem pirelli diablo corsam van zr17-es (58W)és az van ráírva,hogy max 236 kg.Az nagy baj?Vagy ez általános.Most tűnt fel nekem, ahogy kicsomagoltam a mocit.
hali
fényképező híjján képet most nemtok mutatni,de maj barátnőm kölcsönadja ak lefotózom
amugy szorit mindenhol faszán, pont jó a méret... hát, barátnőmnek is S es bukója van,és az is jól szorit, meg van ien méret táblázat,ami azt irja,hogy S es bukó 55-56cm es belső átmérőjű,én lemértem és nekem 57cm.. és igy ezek adatok birtokábam bátorkottam megrendelni igy
Hali Ha keresel még fékpedált az alkatrész apróban most hirdetnek 929 alkatrészt és ez is van
Sisak a fejre, jöhet a kép! Mindenhol jól szorít? Találomra írtad a méretet , vagy már valahol próbáltál ilyen kupakot?
van miről beszélni
Két kép és visszatért az élet a topicba!
hát jah 1 speed gépből minek kell ien agyoncsicsázott choopert csinálni? sztem még bután is néz ki h ien shooper jellege van,és ak sor4 hang... meg nem 2 forint volt igy átépiteni,de ők tudják
Jaja. Szép, de marha szarul néz ki.
Detto!
úgy mint alkotás ugy szép,de nekem nem jön be annyira ez a speed motor chooperesítése,ien libaterelgetős kormány,meg csili vili króm mindenhol,meg kicsicsázva midnenhol.. sztem gyárilag sokkal szebb
JÁJJJDÁCÍP"............volt az a k.madarasi nap! Akkor kell a cucc Banditól? HÍJJÁL"!
Mindenki punnyad? Akkor két kis fotó:
nah látom megoldottátok a szervizkönyv témát
Köszönöm a linket, már le is töltöttem.
Csőváz innen is tudtok letölteni www.blackbears.ru
Előre is köszönöm.

Nézitek az esti El Classico-t?
Barcelona - Real Madrid
Aha. Értem. Azt hittem ez valami ámerikás újjítás a tiéden(kézi szívatóra gondoltam)
Szeva Kelemen73! Ha minden igaz továbbküldtem neked a manuals-t, amit Fireball küldött nekem!

Ja és B. Gábor: nem japán nyelvű! ...hanem URDU!
nem láccott:D
most nem vok otthon ,barátnémnél vok de hnap átküldöm a szajrét