nagyon diplomatikus voltam, szépen fogalmaztam,és nyelvtanilag is helyes volt,szval aggodalomra semmi ok srácok
jah amugy elég jónak tünik ez a bukó,jókat irtak róla a tesztekben is, holnap várom a postásbácsit
Kelemen73: Üdv az RR tulajok között! Kép alapján tényleg egyben van a motorod!
Olaj+szűrők,gyertya csere véleményem dettó a többiekkel! Iridiumos gyertya nem hiszem,
hogy kellene bele (mivel ha jól tudom gyárilag a 929-től kezdték szereli) pláne ha kevés a zsé!
Azért a TÚL OLCSÓ dolgoktól érdemes tartani. Itt is egy példa az NGK hamisításokra,
de ez előfordulhat minden mással is...: http://www.kovacsauto.hu /hasznosinfo.php /Az eredeti NGK és a hamisított „NGK” gyújtógyertya megkülönböztetése.
Bogya Gábor: A képet megnézve nekem is ez jutott az eszembe.
Fireball:Szerintem jó választás ez a bukó És remélem nem 'Fireball-stílusban' írtad a címed, mert akkor csak
a következő motorosszezonra talál oda a kupak!
Iridiumos gyertyát nem érdemes boltból venni, azt találsz 2500-3000 Ft-ért, ha mégsem akkor én tudok neked segíteni esetleg, legalábbis korábban egyik ismerősöm foglakozott vele, meg egy másik fórumon egy srác is. 2500-3000 Ft-ért biztos lehet találni.
Köszönöm SteveG!
Máris újabb kérdések merültek fel a gyertya választással kapcsolatban!
Érdemes többet áldozni az Iridiumos gyertyára?
Ezt miért és hol nézzem meg: 'Ja azt nézd meg,hogy nem-e K&N levegőszűrőd van.'
Szeva! Épp ezt az oldalt akartam ajánlani én is , ahogy Te is nekem ,de gyorsabb voltál .
Érdemes iridiumos gyertyában gondolkodni? Úgy tom, hogy az verseny körülmények között ajánlott és kissebb az élettartama is.
Én innen ajánlok neked is mindent!http://www.olajshop.hu/
Én innen rendelek.
Szerintem ezeket vedd meg.
Gyertya:
NGK IX iridium száma:CR9EHIX-9 5570FT/db
Vagy
NGK nem iridiumos száma:CR9EH-9 3390FT/db
olajszűrő:
Hiflofiltro száma: HF303 1990 Ft/db
levegőszűrő:
Hiflofiltro száma:HFA1901 7090 Ft/db
Remélem tudtam segíteni.
Ja azt nézd meg,hogy nem-e K&N levegőszűrőd van.
Köszi a választ.
A gyertya és az olaj milyen típusú legyen? Mit javasoltok?
Ez tényleg ennyire jó motor? A fórumon sokat olvastam róla, de nem sok rosszat írtak összességében.
Szia gratula a mocidhoz Olaj+szűrők,gyertya csere szerintem mindenképpen,csatlakozva az elöttem szólóhoz,bármit mondott az előző tulaj.Ha nem elötted cserélték le ezeket,akkor Szóval az a biztos ha ezeket cseréled.Ha van egy kis műszaki érzéked ezeket othon meg lehet oldani elkerülve a borsos szervíz rezsióradíjat.Ennek a tipusnak a feszültségszabályzó a gyengéje.A netröl tudsz olcsón rendelni hozzá szűröt,gyertyát,betéteket,láncot stb.Szóval mindent amire szügség lehet.Ha bármiben tudok segiteni írj nyugodtan
Köszönöm!
Tényleg jó állapotban van, de még csak most kezdem tanulni a gép használatát.
Tudtok jó szervizt Szolnok környékén, vagy van aki már csinált ilyet a közelemben.
Szívesen kérném a segítségét az első nagy szerviz során.
Szia, úgy látom egy 98-99-es aminek nem sok hibája lehet!
A legfontosabb hogy cseréld le az olajat, olajszűrőt, nézd meg a légszűrőjét akármit is mondott az előző tulaj.....
Röviden ennyi.
Szép motor.
Szeretnék egy kis információt kapni. Most hoztam haza a CBR900RR-emet, mit kell átnézni rajta, mire kell figyelni nála?
Légyetek szívesek segítsetek már az első ismerkedő lépések megtételében.
nagyon diplomatikus voltam, szépen fogalmaztam,és nyelvtanilag is helyes volt,szval aggodalomra semmi ok srácok
jah amugy elég jónak tünik ez a bukó,jókat irtak róla a tesztekben is, holnap várom a postásbácsit