Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon diplomatikus voltam, szépen fogalmaztam,és nyelvtanilag is helyes volt,szval aggodalomra semmi ok srácok
jah amugy elég jónak tünik ez a bukó,jókat irtak róla a tesztekben is, holnap várom a postásbácsit
Kelemen73: Üdv az RR tulajok között! Kép alapján tényleg egyben van a motorod!
Olaj+szűrők,gyertya csere véleményem dettó a többiekkel! Iridiumos gyertya nem hiszem,
hogy kellene bele (mivel ha jól tudom gyárilag a 929-től kezdték szereli) pláne ha kevés a zsé!
Azért a TÚL OLCSÓ dolgoktól érdemes tartani. Itt is egy példa az NGK hamisításokra,
de ez előfordulhat minden mással is...: http://www.kovacsauto.hu /hasznosinfo.php /Az eredeti NGK és a hamisított „NGK” gyújtógyertya megkülönböztetése.

Bogya Gábor: A képet megnézve nekem is ez jutott az eszembe.

Fireball:Szerintem jó választás ez a bukó És remélem nem 'Fireball-stílusban' írtad a címed, mert akkor csak
a következő motorosszezonra talál oda a kupak!
Ha tőlem kérdezted, akkor igen.
postán van a bukóm
Megoldjuk!Neked kell?
Megnéznéd (megkérdeznéd) mennyiért lehetne szerezni gyertyát?
Van valakinek eladó olcsó, de jó olaja?
Vizet meg majd szerzel a munkahelyedről!
Tök király az a háttér! Meg kéne így csinálni az udvart!Jössz? ................Szerzek pár követ!
Bocsi az első jelet elütöttem
Kár,hogy akkor amikor én vettem a gyertyákat,nem voltunk fórumtagok Jól jött volna nekem is
Iridiumos gyertyát nem érdemes boltból venni, azt találsz 2500-3000 Ft-ért, ha mégsem akkor én tudok neked segíteni esetleg, legalábbis korábban egyik ismerősöm foglakozott vele, meg egy másik fórumon egy srác is. 2500-3000 Ft-ért biztos lehet találni.
Nézz körül itt www.nagyvas.hu
Pontosítok:
4 db NGK CR9EHIX-9 (1 db)
1 db Hiflofiltro HFA 1901 (db)
1 db Hiflofiltro HF303 motorkerékpár szűrő (db)
1 db Repsol MOTO SINTETICO 4T 10W40 (4 l)
Összesen 4 termék: 40 350 Ft

Ez reális ár, vagy meglehet olcsóbban is úszni a dolgot?
hát igen...ez a motorozás.Áldozatokkal jár
Ha jól számoltam, akkor kb. 50 ezer forint olajjal együtt?
Ez szép kis summa, (a kocsim nem kerül ennyibe).
Köszönöm SteveG!
Máris újabb kérdések merültek fel a gyertya választással kapcsolatban!
Érdemes többet áldozni az Iridiumos gyertyára?
Ezt miért és hol nézzem meg: 'Ja azt nézd meg,hogy nem-e K&N levegőszűrőd van.'

Kezd már tisztulni a kép.
MR RF! Ezt nézd meg!
Én pont fordítva tudom . Az Iridiumosnak hosszabb az élettartama.Vagyis én azt tudom.Ha rosszul tudom javítsatok ki .
Szeva! Épp ezt az oldalt akartam ajánlani én is , ahogy Te is nekem ,de gyorsabb voltál .
Érdemes iridiumos gyertyában gondolkodni? Úgy tom, hogy az verseny körülmények között ajánlott és kissebb az élettartama is.
Én innen ajánlok neked is mindent!http://www.olajshop.hu/
Én innen rendelek.
Szerintem ezeket vedd meg.
Gyertya:
NGK IX iridium száma:CR9EHIX-9 5570FT/db
Vagy
NGK nem iridiumos száma:CR9EH-9 3390FT/db

olajszűrő:
Hiflofiltro száma: HF303 1990 Ft/db

levegőszűrő:
Hiflofiltro száma:HFA1901 7090 Ft/db

Remélem tudtam segíteni.
Ja azt nézd meg,hogy nem-e K&N levegőszűrőd van.
Köszi a választ.
A gyertya és az olaj milyen típusú legyen? Mit javasoltok?
Ez tényleg ennyire jó motor? A fórumon sokat olvastam róla, de nem sok rosszat írtak összességében.
Szia gratula a mocidhoz Olaj+szűrők,gyertya csere szerintem mindenképpen,csatlakozva az elöttem szólóhoz,bármit mondott az előző tulaj.Ha nem elötted cserélték le ezeket,akkor Szóval az a biztos ha ezeket cseréled.Ha van egy kis műszaki érzéked ezeket othon meg lehet oldani elkerülve a borsos szervíz rezsióradíjat.Ennek a tipusnak a feszültségszabályzó a gyengéje.A netröl tudsz olcsón rendelni hozzá szűröt,gyertyát,betéteket,láncot stb.Szóval mindent amire szügség lehet.Ha bármiben tudok segiteni írj nyugodtan
Köszönöm!
Tényleg jó állapotban van, de még csak most kezdem tanulni a gép használatát.
Tudtok jó szervizt Szolnok környékén, vagy van aki már csinált ilyet a közelemben.
Szívesen kérném a segítségét az első nagy szerviz során.

THX
Szia, úgy látom egy 98-99-es aminek nem sok hibája lehet!
A legfontosabb hogy cseréld le az olajat, olajszűrőt, nézd meg a légszűrőjét akármit is mondott az előző tulaj.....
Röviden ennyi.
Szép motor.
Sziasztok!

Szeretnék egy kis információt kapni. Most hoztam haza a CBR900RR-emet, mit kell átnézni rajta, mire kell figyelni nála?
Légyetek szívesek segítsetek már az első ismerkedő lépések megtételében.

THX