jah hát E betű az biztos nincs rajta:D nem is azé montam... csak sportkipuffról volt szó vmi skorkió pufiról h 62k ,cak ara irtam h 25ér meg van ez a bendorf.. gyári dob meg van olcson az aprókba, az tuti jó rá üszakira, halk,E betüs
kipufogó ügybe ,nálunk most itt 2 sv 650re ,emg 1 cbr 125 re is csinált 1 szolnoki srác kipuffot, de marhajól szólnak vele a gépek.. és 25k ért csinálja annyiért nem sok.. bendorf racing az a márka, de nem kókány gagyi cucc.
persze h számit ,én nem azt montam h nem számit, leeht rosszul fejeztem ki magam:D
ara akartam célozni,hogy attól hogyha ott az E betű de üvölt a motor mint a sakál, me monyuk kiherélte vmi ügyes szaki,akkor azon leeht akárhány E betű ak se megy át én erre gondoltam
Tudom,hogy számít Ezért akarok....Szép kipuff.Ez kivehető tompítós volt?Ha nem vok túl tolakodó mennyibe fájt egy ilyen?Küld el a számát,hátha tudok valamit vele kezdeni.
Ja itt az emailcímem,ha nem akarod közzétenni:ducktoy@freemail.hu
hát sztem nem csak az sázmit,h e betűs..mer pl az leo dobokba is ha benne van az E ,de kivették a fojtást ak az hangos,és az a léyneg h halk legyen... nekem is full nyitott rendszer van rajta,nekem is kell első forg ba helyesésre vinni,szval dobcsere lesz nállam is... láttam 900rr re való gyári dobot neten 10környékén.. monnyuk én nem vezsek mert van pár nagymotoros ismerős,és kölcsönkérek 1 gyári dobot ,felrakom azt és azal levizsgáztatom
az addig okés....Csak most kellene vennem valami "E" betűs dobot,mert jövőre viszem műszakira a gépet és olyat halottam,hogy harapnak már arra is.Pl haveromnak zajszintet néztek a TDM-én .Ez aggódásra ad okot,mivel az enyém eléggé hangos.Ahogy nézegettem a netet talán még a LEO a legolcsóbb "E"-s.
Helló
Ha gondolod hívj fel(szám adat lapomon) és elmondok mindent Vannak idomjaim is fejidom is van csak van rajta kis sérülés(ezért gondoltam a telefonos egyeztetésre)
PajprGábor:
helló, milyen fejidom van a gépeden? Én tavasszal vettem, de jövőre cserélni kellene vmi normálisabra, ami nem túl drága /most polisport van. Még egy évig tuti úgy járok vele mint Te.
esetleg másnak valami ötlet, egy pofás fejidomra? A motorom megnézhető az adatlapomon
köszi
ara akartam célozni,hogy attól hogyha ott az E betű de üvölt a motor mint a sakál, me monyuk kiherélte vmi ügyes szaki,akkor azon leeht akárhány E betű ak se megy át én erre gondoltam
Ja itt az emailcímem,ha nem akarod közzétenni:ducktoy@freemail.hu
Ha gondolod hívj fel(szám adat lapomon) és elmondok mindent Vannak idomjaim is fejidom is van csak van rajta kis sérülés(ezért gondoltam a telefonos egyeztetésre)
Havernak is ilyen van a régi gixerén...Hát szerintem nagyon állat
itt egy oldal http://www.motostyling.hu/k157...
itt még 1 http://www.streetfighter-fejid...
helló, milyen fejidom van a gépeden? Én tavasszal vettem, de jövőre cserélni kellene vmi normálisabra, ami nem túl drága /most polisport van. Még egy évig tuti úgy járok vele mint Te.
esetleg másnak valami ötlet, egy pofás fejidomra? A motorom megnézhető az adatlapomon
köszi