Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a gyári dobokat 3 csavar fogja a leömlőhöz,a tied az nem csavaros ha jól látom
jah hát E betű az biztos nincs rajta:D nem is azé montam... csak sportkipuffról volt szó vmi skorkió pufiról h 62k ,cak ara irtam h 25ér meg van ez a bendorf.. gyári dob meg van olcson az aprókba, az tuti jó rá üszakira, halk,E betüs
Gondolom tele van E betűvel, merthogy azért kellene... :o)
nekem ien noname kipuffom van:D de vmi sport rendszer me a leömlők se gyáriak,meg vmi karbon dob..de szépen szól nagyon,én mgvok elégedve vele
hát jó leeht ,de sztem nemrosz dobokat csinál,és elég olcso is ,25ért nem sok
Ismerem a Bendorfot.Havernak is az 1000-es Sv-én az van.Tényleg szépen szólnak.De mondjuk egy V2-őn negyon nehéz elbaszni a hangot.Vagyis szerintem.
kipufogó ügybe ,nálunk most itt 2 sv 650re ,emg 1 cbr 125 re is csinált 1 szolnoki srác kipuffot, de marhajól szólnak vele a gépek.. és 25k ért csinálja annyiért nem sok.. bendorf racing az a márka, de nem kókány gagyi cucc.
persze h számit ,én nem azt montam h nem számit, leeht rosszul fejeztem ki magam:D
ara akartam célozni,hogy attól hogyha ott az E betű de üvölt a motor mint a sakál, me monyuk kiherélte vmi ügyes szaki,akkor azon leeht akárhány E betű ak se megy át én erre gondoltam
Ja okés. Köszi a számot.majd felhívom,ha nem jön össze az a leo amit kinéztem.
20-544-4503 62e ft,de ez nyitott volt,ilyet is szerettem volna mert volt gyári dobom.A kép fölötti írást nem neked küldtem
Ez nekem is tetszik!
Tudom,hogy számít Ezért akarok....Szép kipuff.Ez kivehető tompítós volt?Ha nem vok túl tolakodó mennyibe fájt egy ilyen?Küld el a számát,hátha tudok valamit vele kezdeni.
Ja itt az emailcímem,ha nem akarod közzétenni:ducktoy@freemail.hu
Hidd el számit az "E" betü a vizsgán.
Szia,ha gondolod elküldöm a srácnak a számát akitöl anno (tavaly április) vettem a scorpion dobot az expengémre,biztos tud segíteni
hát sztem nem csak az sázmit,h e betűs..mer pl az leo dobokba is ha benne van az E ,de kivették a fojtást ak az hangos,és az a léyneg h halk legyen... nekem is full nyitott rendszer van rajta,nekem is kell első forg ba helyesésre vinni,szval dobcsere lesz nállam is... láttam 900rr re való gyári dobot neten 10környékén.. monnyuk én nem vezsek mert van pár nagymotoros ismerős,és kölcsönkérek 1 gyári dobot ,felrakom azt és azal levizsgáztatom
JA és nincs meg a gyárim
az addig okés....Csak most kellene vennem valami "E" betűs dobot,mert jövőre viszem műszakira a gépet és olyat halottam,hogy harapnak már arra is.Pl haveromnak zajszintet néztek a TDM-én .Ez aggódásra ad okot,mivel az enyém eléggé hangos.Ahogy nézegettem a netet talán még a LEO a legolcsóbb "E"-s.
Amelyikbe bele van ütve az "E" az biztos az....
Valaki megtudná nekem mondani,hogy az összes Leo Vince dob "E" szabványos?
Helló
Ha gondolod hívj fel(szám adat lapomon) és elmondok mindent Vannak idomjaim is fejidom is van csak van rajta kis sérülés(ezért gondoltam a telefonos egyeztetésre)
nekem vhogy nem jön be ez a fejidom sokan istenitik h mien szép,sztem meg csunya
Ja de nekem a legszebb ez http://www.bigbikeshop.hu/term...

Havernak is ilyen van a régi gixerén...Hát szerintem nagyon állat
Nekem van egy pár ötletem
itt egy oldal http://www.motostyling.hu/k157...
itt még 1 http://www.streetfighter-fejid...
PajprGábor:
helló, milyen fejidom van a gépeden? Én tavasszal vettem, de jövőre cserélni kellene vmi normálisabra, ami nem túl drága /most polisport van. Még egy évig tuti úgy járok vele mint Te.
esetleg másnak valami ötlet, egy pofás fejidomra? A motorom megnézhető az adatlapomon
köszi
hát nekem asufniból max simson alkatrész ugrik elő,meg aprilia alkatrész, pár dolog, cbr alkatrészek nincsennek monnyuk nem is kell hozzá semmi