Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyié?
elado első gumi.
Szép lángok! - nem félted azt a fasza kis szekrényt, hogy kigyullad?
Hy, dobtam fel egy rövid kis videót!
nah megvolt nagyon durva volt,jól be is rugtunk utána
Gratula! Bár szerintem a neheze még hátra van! De egy nyélgáz és túl is leszel rajta!
köszike... hnap sztem csunya berugás lesz
Sok sikert hozzá és gratulálok előre is
holnap 17órától szallagavatóm van srácok
michael jacksontól fogjuk tolni a thrillert vágjátok meik az? a zombitánc.. nagyon álllat lesz
Hát igazán nincs mit, de aki előbb jön az viszi.
OK. Hívlak, ha tudok menni.

Előre is köszi.
Gondolom eljössz, megnézed, felpróbálod. Sajnos én nem járok Szolnok felé.
Hol és mikor próbálhatom fel?
30K ért viheted!
Hali!
Mi az utolsó ára a ruhának?

kelemen73@freemail.hu
Hali!

Ezt a bukót találtam:Sisak.
Van valakinek véleménye róla.

Üdv.
én is pont ilyet néztem ki magamnak karira
OFF

Ha esetleg valakit érdekelne...
Shox ManxII ruha occsóé

ON
Én ezt ajánlanám óccsóért!
de ültem rajta, és rángattam a gázt de nem mentem vele 1 métert se nekem jó az akksim,monyuk én msot benn tartom a szobába,cak ha beinditom ak viszem ki motorba,me a garázsba nincs főtés,és külön van a háztől,tehát elég hideg van szegényre:( de ahoz képest, h 3ete ott fagyoskodik ugy indult,mintha 10perc e állítottam volna le
Ok.Köcce!p.gabor1983@citromail.hu
Ide küldhted
Helló
Szerintem gyűjts össze annyi pénzt, hogy pl. meg tudd venni a két oldal idomot 1szerre mert úgy akkor tudok engedni az árából Minél többet veszel 1szerre annál többet engedek az árából Mert így éri meg neked is nekem is Annak az idomnak úgy egyedül 10Eft Mail címed van? Köldök azokról árat amiket írtál és tudsz számolgatni
és nem ültél rá?
én 5 km-re lakok a motortól és hetente csak 1szer látom ráadásul szar az aksim és be sem tudom indítani de most hétvégén kiveszem majd az autóból és beindítom .
tegnap meló közben eszembe jutott a vas és összeugrott a gyomrom
olyan szivesen mentem volna 1 kört
pedig még nagyon messze a tél vége
ja amugy ma rápróbáltam a mocira a kormánytelót,fain
meg be is indítottam, má 3 hete nem is ment szegény.. kitoltam ,akksi beledob, szivató önidito és egyből indult pöccre pöfögött egy 10percet, elkönyveltem ,h még minidg szép hangja van,maj leállitottam és visszacsomagoltam a garázsba
jobb ha ugy veszel bukót,hogy felpróbálod elötte és nem postán.. én monyuk eleht rendelni fogom de én tom h nekem s es kell, az oan ami rászorul a fejedre.. te is ha próbálod oat nézz ami jól rászorula fejedre,nembaj ha kicsit szorit,majd az enged 1 picit a fjedhez fog idomulni,és semmiképp se mozogjon,mert 200nál az elég vicce ha öszevisza kóvájog a bukó a fejeden(tapasztalat) tehát ik szoruljon a fejedre