Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néztem ugyis
jó gazdag jézuska jár felétek
Na megjött a Karácsonyi ajándékom! link jobb oldalt alsó sor első, ( Zöld mellett )
Próbáld meg úgyis, hogy nem oldalsztenderen áll a motor!
hé srácok
nektek ott oldalt a kuplungnál látszik azon a kémlelőnyilásonaz olaj? SC 33 as block.. mert nekem nem.. és néztem bikepicsen, és a legtöbb 900rr nek nem láccik .. ak mindbe kevés olaj van? monuyk éán most fogom cserélni télen...
jah,232 lesz de nyáára tuti lesz megin vagy 500000000000000000000000000 ft 1 liter...
Oké főni
Ezentúl csak is Te olvashatsz be híreket!
Szerdától megint esik a benzin és a gázolaj ára
Őt már felhívta haver.Már alig van valami a mociból Na mind1.Hátha valaki még tud.Azért köszi
Tényleg nincs már fent a hirdetés. :(
1-2 hete még biztos hogy láttam, én is meg akartam venni korábban, csak most másra fáj a fogam, erről majd bővebben holnap. De ennek a srácnak volt az tuti, kérdezzétek meg hátha megvan még, bár elég régóta hirdette és nem akart az árból engedni, de nem kizárt hogy elvitték.. Mindegy 1 telefont megérhet azért.
Hol?Mert én tényleg nem találtam
Pedig én láttam 40 ért LSL 7 fokozatban állíthatósat az aprók között direkt 929-re.
Sajna nincs fent semmi. Néztem már én is.
nincs 1 se a használt között,ami 929 re való konzollal van?
én is ép most vettem ,nekem monnyuk 919 van,de én találtam 1et neten igy konzollal, 7 fokozatú LSL márkájú.. 28 volt
Hali!
Haverom kérdezte tőlem,hogy akar a 929-hez kormánylengéscsillapítót.Azzal nincs is baj mert van fönt sok,de konzol az nincs.Az új meg sokba kerül.Tud valaki olyat aki csak konzolt árul?Vagy aki 29-re komplett lengéscsillapítót árul?Meg jó lenne kép,hogy hova lehet fogatni.Meg,hogy kb mennyibe kerül.Na remélem érthetően írtam Előre is köszi a választ
hát leeht h zavarta a hangos motorok zaja, de azért ez akkoris nagy geciség.. ilyet csinálni... ment volna arra az ő fia,kocsival monnyuk,és csúszott volna ki a kanyarba az olajon,és halt volna meg.. lehet meggondolná utána h mit öntöget ki
Ja-ja!
Örüljön hogy nem derült fény a kilétére mert biztos páran elbeszélgettek volna vele.
Nem értek vele egyet , de gondolom zavarta a nyitott dobos éjjel-nappali versenyzés...
És ha jól emlékszem a siroki találkozó környékére időzítette!
Mivan tényleg valaki avval szórakozik hogy olajat locsol az útra Remélem meglessz és sittre vágják!
Értem.
Köszi.
Elcsendesedett az ügy.
Nem nagyon foglalkoztak vele szerintem...
Aki csinálta, ott rohadjon meg ahol van!
Most látom, hogy siroki vagy.
Végül is megtalálták a kanyarba olajat locsoló emberkét?
Vagy megúszta?
sziasztok!Nem tudjátok véletlen hogy cbr 900 rr hez 99-es hez lehet e kapni pályaidomot.Segítségeteket előre is köszi.
üdv: