Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szerintetek:
Oxford Barrier lánc lakattal
hossza: 180 cm
ára 13990.-Ft
Érdemes ilyennel védeni a vasat?
Valamit valamiért....
De jól néz ki!
Ezt nem 6 Forintból raktál össze.
Kell az a fejidom nem elég egy lámpa?
1perce tél van srácok
nem, ezek kopásállóak
AZISIGEN! Nem félsz, hogy a szezonra elkopnak az ujjaid?
enyém is pihen de azé pihenés közbe én tom pötyögtetni a gombokat
Moci pihen, apa is pihen!
mi ez a punny srácok?
hát sztem erre va ez... mert nincs smemi sufnizásnak vagy házilag átheggesztgetésnek nyoma... de a szerepét elvégzi tökéletesen,szép hangja van nagyon,szval leeht akármiről is rátéve,jó
Igen néztem,toszottsok darabból ál a rendszered.Ez eredetileg milyen mocié volt?
nézted a gyönyürű illusztrálását a dolgoknak,amit csináltam?
tudom, én elis raktam már télre a motort,levan téliesitve..csak megvettem rá a kormáyntelót,hogy mglegyen, meg sztem jó áron is volt. ne tavasszal kelljen kapkodni vele...
eláll ez itt tavaszig a szobámba,nem fog megromlani
Az időjárás előrejelzést elnézve nem lesz rá szükséged egy darabig...
megjött a kormánytelóm
hali!Küldhetsz képet az oldalidomról meg a csutkáról(jobbos oldalidom alsó része)
köszi!
Üdv:Gabesz
Az rossz én is voltam a nyáron 1 hétig Motoros ziccer miatt vagy ben Na figyu ezek irány árak a csutkák párba 13Eft oldal idom 10eft(Van műszer falam is és sok más 900rr-hez, blokk alkatrészek is ) de ha több dolgot veszel akkor engedek természetesen, képeket küldjek
Ok felhívlak majd!De mondjuk leírhattad volna a csutkák árát Meg a joboldali alsó idom árát fontos lenne.Ritkán vagyok telefonom meg nincs itt nálam mert korházban vagyok.
nah jelmagyarázat a képekhez
kék karikák: ott van rugóvalvöszefogatva a kipuff 1-1 része
piros karika: ott fogom szétszedni és rárakni a busa gyári dobját
lila karika : 1 indiai motoros tag
hát kb 5ezerből am télleg ,rohattsok kis darabból van öszerakva mindenhol rugó huzza öösze
várjatok minnyá vizualizálom a dolgokat
Miért a rendszered hány részböl áll
jó hát én se azt montam,h 1 yoshimura rednszer.. de most ha csak 1 jó hangot akarsz neki , és nem szarod a pénzt,ak sztem nemros z1 oan dob se
igen,de nem ugy cserélem,hogy onnan 3 csavarral lekapom rögtön ,hanem 1 darab leömlőcsővel 1ütt,ahol má a gyári kipuffba is toldás van.. am egy busa dob lesz rajta
Én azért akarok inkább olyan kipuffot venni amiben kivehető a hangtompító.Nem akarok 2 kipufogót a háznál .Mondjuk,ha megveszek egyet,akkor is megmarad a mostani és azt majd elkellene passzolnom valakinek.Igaz,hogy a Bendorf megvan 25-ből,de nemhiába kerül annyiba.Azért a nagyobb gyártók mögött van egy ici pici labor amiben tesztelik a gázáramlást vagy miket...Azért annyi az áruk.