Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kelemen73@freemail.hu
(Azt hittem látszik az adatlapomon.)
mért,nem tuttok japánul? am magyar
Hétfó=Hétfő!
jah lehet jókat röhögni rajta,me irnak benne vicceseket... pl hogy ha tul gyorsan mész akkor meghalhatsz,vagy a km óra a pillanatnyi sebességet mutatja,meg ilyenek de vannak hasznos dolgok is benne,monyuk igy ien wold formátumba sztem nem oan jól áttekinthető,jobb lenne kinyomtatva
Csá akkor kell a cucc Banditól? Keress meg!.............Hétfóig!
Ha eredeti japán nyelvű akkor besz..tad!
Köszi, megérkezett! - lesz mit olvasgatni a hosszú téli estéken!
Nekem eltudnád küldeni a 929-es manualt? a címem:ducktoy@freemail.hu.Köszi
jaj azt nem neked akartam irni,hogy elküldtem,hanem cs.dzsordzso nak
mer ő irta le a mail cimét..
neked az ment h áruld el a mail címed és ak küldöm neked is
elkültem
Köszönöm szépen!
ezért jó a manuális szivató én felhúzom a szivatót, önindoto megnyomom,és inuld is egyből
az az RST meg mien már? elmész motorzni vele, elindulsz 8fokba, este lesz,megálsz vele és lehül a levegő 2fokra, akkor onnantól csak tolhatod haza? vagy mi?
elkültem
Ha engem kérdeztél Majors,akkor az automata szivatóra gondoltam.Hallom,hogy felpörögne,csak hirtelen lekapcsol
de milyen címre azt azér áruld el
oks akkor elküldöm
ne is mond,h motoroztál mer irigyek leszünk
Szívató a tiéden?
Nekem nem indul egyből:(
1.indítás csak pörget
2.indítás szivató bekapcsol leál
3. indítás le se lehet lőni
Nekem mindíg így indult a masina.Haverom 1000-es repsolja még nehezebben indul.Unokatesóm 600 Gsx-re beindul egyből,de le is állna mivel a szivató egyből visszahúz.Ezért ott kell állni a gáz felett.Sőt mondok mégjobbat. A szerelőmnek van egy Aprilia RST 1000-es FUTURA-ja az meg be se indul 5 fok alatt mert villog neki a műszerfalon,hogy hideg van
Ismerős szitu! Mikor megvettem az én mocim , én sem bírtam megállni, hogy ne kerüljek vele! A dátum:
2007.12.22. Pöttyet hideg volt, ja és HÓÓÓÓ! Most muszály vagyok kibírni, mivel az aksi bent van és amúgy sem akarom a telószimeringeket gyötörni, mikor meg vannak dermedve . - tudom csak kifogás, de én élek vele.

Fireball küld már el nekem is a manuals-t ide: CS.DZSORDZSO@CITROMAIL.HU. Köszke!
Megköszönném!
Most jöttem be én is beindítottam a drágaszágom.
Én viszont nem bírtam megállni, hogy ne kerüljek vele egyet, amiből egy óra motorozás lett.
Nagyon tetszik, csak a szomszédok néztek rám rossz szemmel :).
enyém is indult pöccre 3 hét állás után a hidegben... hát igen,azért ezek csak hondák
Na beindítottam egy pár percre a motort, kicsit jó volt hallani a hangját. Délelőtt még elég hideg volt, nem fűtött helyen van, olyan 5-6 fok körül lehetett a hőmérséklet, egyből indult. De nagyon szívesen kerültem volna vele egy kört!
majors
ugynézki jól irtam a cimemet,mert ma meghozta a bukót a postásbácsi nagyon fain,teccik
nekem van 919 hez, elküldjem a mailodra?
Van valakinek a motoromhoz való 'motorcycle manuals'?
Sikerült letöltenem a 929-es (2000) és a 954-es (2002) manuals-t, de a 919-est nem találom sehol :(.