Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Hát nem sajna!Szerettem nagyon de gyenge volt már.Úgy gondoltam kipróbálom a hondát is.Miért kérdezted?
De azt egykerón vered végig remélem!
én is motorozok midnen nap a suliba,meg barátnőmhöz,simsonnal
Persze, jó-jó...vettem a lapot már akkor...
Én most is mocival járok...de azért persze nagyobb feeling lenne nem is huszon-, hanem harmincegynéhány fokban nyomulni...
Már így is jó, hogy mindjárt karácsony és eddig kitoltam a szezont...
OK rendben.
Januárban, ha még meg lesz, akkor meglátogatlak egy próba erejéig.
Ha jó a méret akkor érdekel.
nah itt van pár kép a bukóról,meg csináltam 1-2 t a mociról is, kitoltam,jó volt ráülni,már oan rég ültem rajta
Bő 100
Jól látom az adatlapodon az "így lettem motoros" címszónál, hogy a SRAD-os rész már nem aktuális?
Hány kg voltál akkor?
Eladó egy cbr 900 rr 3 csavaros gyári dob 10.000ft -ért
én meg kiesnék belőle a 173cm magasságommal és 70kilómmal
Hát a fene tudja. Nekem kicsit szűk volt a nyáron.
Nincsen még ruhám, csak most el vagyok bizonytalanodva.
Én 'csak' 90 kg vagyok és félek, hogy bő lesz a ruha rám.
A magasságom 186 cm.
Érdekel még? Ruha
hú akkor még én is vihetek magammal 30kiló cuccot,mer én pont 70vok,barátnőm meg 50 nah ak pakolhatunk
Az nagyon jó sisak...Megnéztem annak is 5 csillagos az értékelése.Haveromnak is ilyen sisakja van és meg van vele elégedve.
Nekem egy Caberg Zonda sisakom van, arról mi a véleményed(tek)?
Akcióba van még mindíg,meg sok jó sisak van még ott.ez special 29.000 Ft.Ja és azt ne felejtsd el,hogy a SHARP tesztje szerint 5-ből 5 csillagos
Mit kérnek érte?
Jó 300-ig én is el tudok számolni.
Itt nem erről van szó. Fékezéskor kitolódik a súlypont sokkal előrébb, ezáltal sokkal több súly kerül az első kerékre, de tök mindegy, nem fog 2 személynél sem eldurranni az első kerék, inkább csak szúrkálódás kedvéért irtam, és mert kezdi nagyon enni az oldalam a penész.
Nagyon-nagyon sokára lesz huszonegynéhányfok....:! ÁÁÁáááá
Természetesen nagyon sok esik, de az még plusz rá van számolva a 236 kg-ra, csak nem kötik az orrára senkinek, nincs is értelme...akármennyi is lehet.
A 236 kg-al gondolom a 2 személyre, (azt hiszem valahogy 75 kg-al számolnak egy szabványembert :D) menetkész motorral, tehát full üzemanyag meg minden és a motortípustól függő poggyászsúly, amit fene tudja szoktak-e nézni. Olyan átlag 40 kg-al szoktak számolni egy endurónál. Sportnál...passz.
De benne van a forgalmiban a megengedett össztömeg, abból lehet osztani mindent.
Az enyémet nézve 355 kg megengedett legnagyobb össztömeg, ebből 205 a motor ahogy van, marad 150, vagyis 2 személy...és már egy Ice-teát nem vihetek magammal ha haveromat viszem, sőt! :D
Én vagyok mondjuk 70, akkor plusz egy csaj esetében számolva 50kg (nyamiiii, csinos ;) és még mindig vihetek 20 liter sört, 5 liter Finnlandiát és 5 kg óvszert, tűsarkút, szögeskorbácsot meg kinek szája íze szerint mit...:D

Na megyek dolgozni...
Hú ez nagyon szép!
Nekem most egy csimmára fáj nagyon a fogam, a bukócserét mindenképp el kell toljam tavaszig.
nindzsá
Na megrendeltem én is a sityakomat.Nagyon tetszik a Marushin sisakok kidolgozása.Mellékelek egy képet,hogy milyen lesz.Szerintem gyönyörű