Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítségeteket, már nyomon vagyok.
Remélem nem fürdök be egy rossz vásárral.
A méretben tévedtem nem XL hanem csak L- es méretűre van szükségem.

THX mindenkinek
én a kelomotor.hu -n néztem hjc bukókat, sztem azok jók és ien 30ezer körül már vannak kelvár bukók, szézajmentes meg minden,sztem azok nemroszak
Szia,itt találsz jó akciókat www.kelomotor.hu én is itt vettem az enyém hjc fg14 56ról 26ra volt leárazva.Elégedett vagyok bár egy sötét plexin gondolkodom .
Ha kicsi pénzből akarsz jó sisakot venni a HJC-t ajánlom.
Itt vannak tulajoktól vélemények is.
Nekem egy ARAI az álmom...
Köszi a választ, de akkor abban tudnátok segíteni, hogy mire érdemes odafigyelni a vásárlás során?
Milyen típust (márkát) érdemes keresni?

THX
nekem van 1 agyonélt grex bukóm
am sztem ink nézz szét vannak most nagy akciók mindenfele,ink vegyél 1 jó kis uj sisakot... én hjc ket néztem, egész olcsón vannak már ien üvegszálasak ,egész komolyak a testekben is csak jókat irnak róluk
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó XL-es 'sapkája', keresek valami jó minőségű használt bukót.
Aki tud valamit az adjon hírt róla.

Köszi.
Jó estét mindenkinek.
Szia!Igen csak az alsó fele érdekelne egyenlőre.Őszinte leszek.Nekem minden kéne csak nincs annyi lóvém egyszerre.egy komplett idom kéne ,fejidomtartó konzol tükrök km-óra tükörtartó konzól,lámpa.Tehát lessz nekünk még üzletünk úgy érzem.
Ha eladod az alsó idomot az mennyibe kerűl.Az nem gyári ugye?
hát jah adják inkább ingyen
Helló íme a képek Az idom üveg szálas(az igazat +valva egybe szeretném eladni felsőt alsóval vagy csak az alsó érdekel )és a két kormány csutka még valami Van minden
Pont ezt beszéltem a 7végén a haverommal, hogy ha találkozik szép tiszta edényekkel, hordókkal gondoljon rám, mert egy kisebb mennyiséggel én is készülnék a szezonra, nem ám nyáron 320 ért tankolni, mikor most 250 -ért is adnak. Jan-februárban meg még várható lesz szerintem némi csökkenés. Mondjuk nemzeti ünnepünkön jó lenne kétszázé tankolni..
állítólag januárig még csökkenni fog mégjobban,tehát addig várj a felvásárlással... jah és a garázsomban van hely benzines hordók tárolására,tehát nyugodtan szóljál ha biztonságos helyen szeretnéd tárolni a benzines hordóid,én vigyázok rájuk jövő szezoba meg mehetünk mocizni ha 1000liter benzined lesz még az én cbr em be jut beleőle
Szerintem ilyen rövid idő alatt nem pusztul meg.Tankolj fel bátran
Ha válaszaitok alapján a nafta nafta marad, akkor igen! 1000 liternél már akár egy új lánc-szett ára visszajön!
Akkor most jönnek a hordók?
Azon már túl vagyok.
Én veszek de csak annyit hogy tele legyen a mocik tankja
Szerintetek, most, hogy lejjebb megy a benzin ára, nem érné meg venni egy pár littyót a jövő évi szezonra? Esetleg pár hónap alatt kipárolog belőle a lényeg?
Az embert meg megüti a guta! Ilyenkor miért nem lehet önbíráskodni? Sisak a fejen, protektoros kesztyű a kézen és gyerünk....!
Nem tologatják manapság...
A nyáron az egyik ismerősömnek vitték el a KTM-ét.
Utánfutó, ketten felrakták, go...
szerencsétlen gyerek még látta is az éjszaka hogy viszik, de eszébe se jutott hogy az övé lehet.
Itt legfeljebb ha lebetonozod
Áramtalanító kapcsoló, valahol ahol csak Te tudod! - bár akkor is el tudják tolni.
oksza!köcce
Oldal idomról lácc képet az adatlapomon az első képen amelyiken én is rajta vagyok ma megpróbálok konkrét képeket felrakni csak a bloototh szarakodik ezért csak adat kábellel tudnám felrakni az +nincs
Sziasztok!Oldalidomot keresek cbr 900 hoz(jó 94-99-ig mindegyik érdekel)
Üdv::
Mindennel érdemes, de ha el akarják vinni, úgyis megtalálják rá a módját.
Én tavasszal egy riasztót tervezek. Bár ez sem valami hűde nagy valami, csak mégis becsapom vele magam, hogy megtettem a védelem érdekében...