Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jófej és hoz nekem 1 kupakot
Hát becsüld meg a Jézuskádat!
hát én ezt karira kapom a jézuska hozza
Vagány!
Én is nézegetem őket, de sajna csak nézegetem ! Előbb a mocc!
2 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
épp ma rendeltem meg a kelomotortól 26k +posta
ezt irják róla,sztem nem rossz:
*
versenyzés orientált héjszerkezeti fejlesztés
*
szélzajmentes kialakítás
*
a CAMOVE-nál matt fényezés
*
SUPERVENT szellőzőrendszer
*
Nylex kivehető és mosható antiallergén belsőrész
*
dupla plexizárral rendelkező párásodásgátló plexi, UV védelemmel
*
dupla D-gyűrűs sisakcsat
*
kivehető orrmaszk, bogárháló
*
sisakzsák
*
méret: XS-től-XXL-ig
Van már bukód? Ha igen, milyen?
persze hogy lehet,biztos van is annyi,én se montam hogy nem
Az alsó és felső határ között simán lehet 1 dl külömbség!
Bár itt a topicban vannak nálam sokkal okosabb és tapasztaltabbak is.
és ki monta h hasadra ütöttél? tudom hogy annyi kell bele én a gyári szerzivkönyvbe azt láttam h 3.7 meg azt is monták.. most 3.6 -3,7 hát majd látom ugyis a azon kis ablakon,hogy mennyi van benne
jólvan már,nem kell beszólni,én így írok
Nekem is kell egy pár dolog. Pl:gumik,olaj.Olajszűrőt vettem már(K&N), levegőszűrőm szintén K&N van és azt ugyebár csak ki kell mosnom.Ja és veszek még egy "E" szabványos kipufogót is.Nekem is vinnem kell műszakira
Tetszik bennük, hogy egy helyen minden van, amire most szükségem lenne. Utánna járok, hogy milyen gyertya kell a mocba /919/ és mehet a rendelés!
Olaj, olajszűrő, légszűrő és gyertya, ja meg a műszaki. Elég jó kis beruházás , de utánna tavasszal....
Nincs mit! Én mindíg onnan rendeltem az olajat.Ja meg a gyertyát és az olajszűrőket is.Szerintem elégé korrektek az árai és 3 napon belül mindíg nálam volt a cucc.
Köszi a segítséget!
Írod,hogy Te a REPSOL olajat használod, meg is néztem ott, ahol a CASTROL-t is írtad. Elég jó az ára. Lehet, hogy az lesz belőle!
Igen általában azért csinálnak kémlelő nyílást a motorokra, hogy ne lehessen benne látni az olajat , bocs de, hogy tudsz ilyen hülyeséget kérdezni?
A másik meg tényleg alig lehet kihámozni amit írsz, ez nem MSN, hogy sietni kell mért nem olvasod át amit írsz?
Akkor vagy szedd le a kuplungdeknit és pucold meg,hogy lásd az olajszintet vagy tegyél bele megfelelő mennyiségü olajat.A 3,6l pedig nem hasrautésböl irtam hanem azért mert ennyi kell bele.
j aés ah ejesíír ásra
Hát hogy őszinték legyünk, elég nehéz értelmezni néha amit írsz, tök jó hogy különös figyelmet szentelsz az írásjelekre, meg a szöveg tagolásra!
vááá de nbem értitek mit írok:D tehát kevesebb van mint kéne,mert azon az ellenőrző ablakon benézve nem látom,de fenntről a kuplunghoz belehet látni,és ott látom az olajat
Akkor a kis ablakra van rárakódva a dzsuva.
de a kis ablakon nem látom van az az olajbetöltő luk,na ott látom ha benézek
Egyszer azt írod, hogy nem látod, egyszer meg azt hogy látod, de kicsit lejjebb...
Egyenesbe állítatod a motort valakivel, leguggolsz mellé és a kisablakon/mellett lévő
két jelzés között kell lennie az olajszintnek. Ha nem ott van és ennek ellenére
így használod járatod az nem túl egészséges a motorodnak...