Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja egy kérdése.Valakinek volt már Dunlop sportmax qualifier gumija?Ha igen akkor mik a tapasztalatai?Most ilyen gumát akarok venni.
JA vagy van itt is 4 littyó http://kepesmotor.hu/motor_ola...
Az nemtom mit jelent,de a http://www.olajshop.hu/--n most akciós az R4, literje 3190 Ft.Az eléggé jó ár.Vagyis szerintem.Általában ahogy néztem 4000 körül vannak máshol
Sziasztok! Az olajnál az API jelzés az mit jelent? Az tudom hogy SG vagy SJ, de melyik a jobb? A CASTROL 10W50 R4 az szerintem elég jó lehet, mert már írtátok. Esetleg bolt, ahol ez occsó?
Na jó, lebuktam. Én vagyok a Honda és a Repsol promo arca Reklámoznom kell
hát ezt kérdezem tőletek,hogy nektek látszódik e,mert nekem nem
hát a legjobbal kell tesztelni ,ez tény
6ezer volt a 3.7literes flakon olaj? az nemsok
Ja az utca 929-el fejleszti!
Én meg REPSOL MOTO RACING 4T 10W50-et használok. Most van egy hely ahol akcióba 2990 Ft/liter.Szerintem elég jó olaj.Ja és azért a Repsol a Hondával fejleszt
Igen, 1 gallonos kiszerelésben vettem a Takobernél 6-7000Ft-os áron.
Olajszűrővel cseréltem és még maradt egy pici az alján a ballonnak.
"...nektek ott oldalt a kuplungnál látszik azon a kémlelőnyilásonaz olaj? SC 33 as block.. mert nekem nem..."
Most akkor látszódik vagy sem?
jó én azt hallottam h az nem kapható,de akkor lehet hogy mégis.. és mennyibe került? ugy vetted ,h 1 gallonos flakonba volt?
üdv
hát azé van benne olaj,cak kicsit lejjebb va mint kéne néztem ott az olajbetöltő lukon és látom h ott van benne csak kicsit lejjebb van,
"...amit gyárilag is teszne ka hondákba, monyuk igy boltba nem kapható..."
Te vajon miről is beszélsz?
Van olyan márkaszervíz, ahol nem a Honda 'gyári' olaját töltik bele cserénél ez igaz,
de ha a Honda olajat kéred bele tuti meg tudják oldani!
Viszont szinte minden Honda márkaboltban/szervízben kapható eredeti
Honda motor olaj (GN-4) Én idén a gyárit tettem bele. 6000-ként cserélem.
Erre a kevés olajszintre akkor is gondolj, amikor télen havonta pár hetente beindítod...
ti am mien olajat használtok bele? és hány km enként cserélitek?
én vmi oan olajat fogok tenni bele,amit gyárilag is teszne ka hondákba, monyuk igy boltba nem kapható,ccsak a márkaszervizbe ha viszed a motort és cserélik az olajat ak ott lehet tetetni bele,de nekem van 1 haverom ,aki tud iet szerezni nekem, elég jó áron szval én olyat rakok bele
sztem kevés van benne,de jah csere lesz ,szval nem számit,azé megnézem mennyi volt bene amikor leengettem
3.7
ÉÉÉÉrtelek! De érdemes? Vagy jó a picsa ahogy van?
Ja-ja. Kb 3 liter + a szűrő.
Fireball! A motort állítsd egyenesbe és a kis ablaknál látszódjon az olajszint. Most neked annyira nem lényeg, mivel úgy is cseréled, de a szezon folyamán érdemes néha odapillantani.
Nem is motoron ül hanem buzukin!
Helló! Érdemes eltünődni, hogy milyen moccon is ül a kicsike?
Ja és 3,6 liter kell bele
Akkor kevés van benne.