Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda cbr 929rr Hány literes a tankja ? + tartalék ?
Ha volt már olasz motorod akkor dumálj, addig húzzál bőrt a fogadra
Szerviz és karbantartás, rendes gazda akkor megeszi az összes Japánt, már csak alkatrész összeállításban is.
Milyen az a super moto?
A prox az szerintem nem a legalja. Az ambika meg ilyenek a legeslegalja. Látszik h nem vagy hülye annyiért akarsz vásárolni amennyiért a hülyének is megéri, ez nem vitatott, de azért külföldön is ami rendben van annak megvan az ára. Oké h itt kevesebb pénzösszeggel rendelkeznek az emberek ezt alá is írom, de pl amikor nézegetem h pudvás szar cagiva mitokért elkérnek 97-es évjáratban közel 400-akat meg van aki fölötte akkor nehogy ne érjen már egy százhuszonpár lovas 900RR 600környékén... Én azért nem is kritizállak mert írtad a törött stb is érdekel, csak a véleményem osztom meg.
Mert a legalja prox dugó az nem kopik el igaz?
Imádom ha valaki a sajátját agyon dicséri, másét látatlanba lehúzza.
Lehet fikázni az igényeit, hidd el fogok neki találni költségmentes motort max. 400-ért. Lehet tartogatni a 15 éves motorokat, nem fognak többet érni.
Elviheted az én supermotómat is is 300-ért, van rajta 1 milla extra (Öhlins futómű, Behringer fék, excel felnik, stb.). Futott max. 2000 km-t, azt is utcán.
biztos megromlik benne a kötszer.... , egyébként is hol áll már le akárki is kötözgetni, rögtön hívja a mentőt és addig meg vár, szerintem a laikus elsősegélynyújtás, csak papíron létezik...egy igen jó ürügy a büntetésre..... ennél már csak az a jobb, amikor a tartalékszemüveget kérik (attól aki szemüveges)
Azért egy olasz motor bármikor beszarhat, ez nem az ő hibájuk.
hagyd ezért nem árulom és nem is adom el az enyémet.A paraszt vesz 1 szarpumpát "olcsón" majd rákölt még egyszer annyit és akkor sem lesz olyan állapotban mint a tiéd vagy a sajátom..de ezeknek a vevőknek nincs is igényük a szépre......egy a lényeg olcsó legyen.
a krossz motoromon 400 ezer extra van én a felét kérem és még így is jó az ár..nem veszi meg mert 150 ezerrel van olcsóbban..aminek csak egy blokk felújítás bő 100 ezer ha beszarik..és beszarik
Most cáfolták a hírt, nem de meg kell lenni és a szabályoknak megfelelőnek kell lenni. Elvileg csak figyelmeztetnek nem büntetnek. De amilyen fa -ek biztos büntetnek itt borsodban legalább is. Tegnap hallottam egy motoros rendőr szájából "engem úgy neveltek hogy be kell tartani minden szabályt ezért nem tudom elnézni...." ba-----meg a nevelőddel együtt bocsi.
Tudom hogy sok az ár, ezért nem is írtam komolyan a dolgot! De ebbe az évjáratba, nem nagyon van ilyen szép ! A lánc csere meg a legkevesebb, 25eft ból megvan szereléssel ! 400-ért szerintem elég pukkantak vannak !
Üdv!

Tudtok arról valamit, hogy a rend-őrei megint baszakodnak az eü csomag érvényességi idejével?
Grandemotor nem jó választás . Csúszott kuplungos gépet vettem, külföldi papirosat, kiderült egy Magyar srác harcolta le évekkel azelőtt, kormánycsapágy gondot azt elmondták hogy van, de sokat kellett költeni a gépre, és mindig jöttek a gondok. Km óra meg rég nem annyit mutatott. végére mire mindent lecseréltem, leszervizeltem de annyira melegedet (sl 1000 falco) hogy szelepszár szimeringes lett... ami oda kerül motor az azt már csak a bontó választ el, és ezt tudják ők is.
az már gáz ha lövi ki a vizet. Zárt rendszerű, így vízsapka nélkül nem faja... cseréld le a hűtővizet, fagyálló folyadékra ! Milyen gyorsan melegszik fel?
télen a motomarketnél volt egy sérült 1000rr 550be talán,azt még te is meg akartad nézni,nem? bár most nemnagyon találsz már ilyesmit,majd télen .
fasza időt mondanak május 1.re ,még a végén le fogunk égni a tűző napon XD
Hát RRamm, irigykedve olvastam a Korzikai nyaralásotokról az élménybeszámolót,biztos hihetetlen jó volt idén én is elakarok jutni külföldre Idén ha mentek valamerre,gondolom a bömbivel mész
Isten éltessen!
Megnézném én azt az ezredest 700-ba.
Ok!
szombat vagy vasárnap lesz szétdobva , akkor megmondom mire van szükségem ,és ha adja darabonként akkor jóbb lenne , ha meg nem kénytelen leszek megvenni az egészet..
az ideiglenes renszámot igy adják a barom románok...tehát autóra illőt....és egszerüen a dob miatt nem birom egyenesen hagyni , s ha már a másik fele olyan legyen ezis ( aerodinamika ) , de amugy igen belekötnek , csak ők követelik a gyári dobot ( muszakizás elött áll a motor azért van a gyári dob ) akkor én fellebezhetek hogy adjanak kis rendszámot , ami nekik nincs
Most mentem egy Gixer 1000 K6-tal, hát félelmetes ahogy megindul....
azta... az a rendszám
Hú, és így nem szólnak a rendszámért? Ott nincsen négyzetes alakú "kocka" rendszám?
Azt nem tudom, meg kell kérdezni...bár gyanítom, hogy nem.