Egy kis segítség kellene!
Le akartam ma cserélni a fékfolyadékot, de nem jött össze és szerintem jól belevegősödött az egész, mert beesik a fékkar és hiába pumpálom, egy minimálisat sem keményedik be!
Kérdésem az lenne, ha már így elbasztam (pedig a leírtak alapján csináltam) hogyan lehet légteleníteni?
A bekarikázott csavar a légtelenítő és ennek a végére kell rárakni a csövet, amin keresztül leengedem a régi folyadékot?!
De amikor megnyitottam ezt a csavart, nem a végéből jött a folyadék, hanem a csavar tövében.....
Nézd át megint az elektromos rendszert. De így leírás alapján én lehet termosztátra gondolnék. Tessék kivenni, és megnézni, hogy nyit-zár-e rendesen. Ha van hőmérőd ami mér 90-95°C-ig akkor azt is meg tudod nézni, hogy hány fokon nyit.
am mi az oka annak hogy legelső felhevülésnél baszik bekapcsolni a ventillátor....azt felmeegy 120ig 122ig , olyankor mindig berezelek :) , megállitom , majd ujrainditáskor ha fölmegy 105 108ra akkor már tök normálisan kapcsol
inkább égjünk le,mint szarráázzunk szerintem most azt monnya az előrejelzés,hogy 28fok lesz,napsütés,az a baj ebbe,h nehézkes a ruhaválasztás, mert egésznap bőrruhábna császkálni jó lesz közel 30fokba
Benzinkúton dolgozom. Ma eladtam volna legalább 12 eü dobozt... de mindenki panaszkodik hogy már sehol sincs!
Meg most ellenőrzik és már ezért is bűntetnek. Egész nap ezt hallgatom a sok "rutinos" sofőrtől... Mondom nekik is hogy amióta megkapta a jogsit azóta kérhetik! Amióta megvan a kocsija, sőt még eztán is büntetni fognak nem csak most. Én vettem a motorhoz mert lejárt a régi .2000Ft és ?
mivan te köcsög..nekem te ne mutogass mert megbaszlak úgy ahogy vagy bazdmeg..netgeci..gyere és kartávolságon belül mutogass,köcsög nem vagyunk barátok de még haverok se
am mi ay oka annak hogy legelső felhevülésnél baszik bekapcsolni a ventillátor....azt felmeegy 120ig 122ig , olyankor mindig berezelek :) , megállitom , majd ujrainditáskor ha fölmegy 105 108ra akkor már tök normálisan kapcsol
most vettem a motorhoz újat( egész Miskolcon szinte lehetetlen kapni,a kawából hoztam el az utolsót) a kocsihoz meg sehol nem kaptam, a létező összes nagy áruházat bejártam és ki van fosztva
Igen lejár a szavatossága Erre oda kell figyelni ha a rend őrei ezzel akarják a fizetésüket gyarapítani. A gyógyszertárban kicserélik sőt egy pecsétet is nyomnak rá ( bár az én cipzáras A-s EÜ csomagomra nem tudom hová tenné) így olcsóbb is. Szóval a hir igaz csak (Moszkvában a boltokban nem osztogatnak hanem fosztogatnak) Hofi után szabadon
Nincs eldugulva a légtelenítőd?
Egy kis segítség kellene!
Le akartam ma cserélni a fékfolyadékot, de nem jött össze és szerintem jól belevegősödött az egész, mert beesik a fékkar és hiába pumpálom, egy minimálisat sem keményedik be!
Kérdésem az lenne, ha már így elbasztam (pedig a leírtak alapján csináltam) hogyan lehet légteleníteni?
A bekarikázott csavar a légtelenítő és ennek a végére kell rárakni a csövet, amin keresztül leengedem a régi folyadékot?!
De amikor megnyitottam ezt a csavart, nem a végéből jött a folyadék, hanem a csavar tövében.....
előrefelé kell berúgni....
dobsz nekem pár képet róla , ha ráérsz...(aya@index.hu)
alkatrész ellátása milyen?
nem sok jót hallottam róla ...
a többi vagy a mentőt hívja , vagy elájul a vértől ...
vagy meg sem áll ....
ha meg saját magam kötöm be , akkor akár lehet molyos is a kötszer .....sokat úgysem ront ....
Általában úgy szokott lenni, hogy vagy leégek vagy sz*rrá ázok Kunmadáron 1-én.
Meg most ellenőrzik és már ezért is bűntetnek. Egész nap ezt hallgatom a sok "rutinos" sofőrtől... Mondom nekik is hogy amióta megkapta a jogsit azóta kérhetik! Amióta megvan a kocsija, sőt még eztán is büntetni fognak nem csak most. Én vettem a motorhoz mert lejárt a régi .2000Ft és ?