Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia itt mindent megtalálsz http://www.motorbonto.hu/bonto...
Nem fogja!
az olajat azért ne engedje ki ...
Nem veszek mert 30 fontot kérnek érte...megoldom én itthon házilag...az ingyen van!
Erre gondoltam én is.....kibelezem a patront és nyomok bele egy átmenő csavart,kontraanyával,azt szevasz...
Sajnos igazat kell adnom nem kedvelt motorostársunknak... én is ezt a fajtát használom már 3. éve és meg vagyok vele elégedve.
helo.nem tudja valaki, milyen szivacs van a hátsó ülés alatt az sc28-as cbr-nél?kb.20x10mm-es öntapadós fekete szivacs volt,de sehol sem találok még csak hasonlót se .köszönöm.
Egyébként nekem se jött be a castrol,idén repsol 10w50-et raktam bele.mintha halkabb lenne a motor.üdv
repsol moto syntetico 10w40. Mindenbe ezt öntöm. Castrol max láncot kenni biciklin...
Suzukinál is van extra megoldás rá, ez alapján meg lehet csinálni:
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Sziasztok!
SC33ba 1000km-el ezelőtt ( kb másfél hete ) öntöttem Castrol 10-40es félszintetikus olajat, és mondhatni nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Ezért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye, mi a jó neki!?

http://www.olajshop.hu/motorke...

ezt az olajat használta már valaki? van otthon 4 literem (kaptam, leesett a kamionról), de beleönteni nem merem...

Üdv, és köszönöm!

Viktor
Hol kapok én olyan nyomásszabályzót ?
Kösz a megoldást.
Megnéztem tegnap a kipufogó szelep állító motorját, háát le van darálva az egyik fogaskerék, elkopott. Abba megy 3bowden, az 1ik a levegőszűrőházba megy(nekem mindig fekszik az a lapát benne) a másik 2 pedig a kipufogó szelepet állítja,. nah most nem tudom hogy melyik állásba húzzam kézzel, illetve hogy marad úgy. Kell nekem a szervó motor rá? szerelőhöz elviszem mert, a műszerfalon pirosan felvilágít a lámpa, majd elkezd villogni mint a morze jel. Gyertyát találtam Championt 1400Ft ért gyári minőséget ír (UNIX)
A legutóbbi cserét nem tudom mikor volt mert így vettem.
Én is voltam,Madarason!
Azért az a rakétamotor ott volt
Voltunk Madarason, ez lett belőle:

http://www.youtube.com/watch?v...

Bala
köszi szépen
leírtad a megoldást,pont erre gondoltunk mi is a sok szenvedés után...olaj csere 6-8 ezerenként esedékes akkor rá lehet húzni a láncra is ha bántja a fület...és szükséges...talán az íbéjen is láttam kézzel állítható patront..de nem biztos hogy ott...
Szia!

2 pakolàs között felhìvtam a tagot, csak egyben adja el és csaj 45.000-be, mert ő is vette, nem pedig bontotta. A telefonszàna 06 30 364 4880

Ha gondolod, hìvd fel. Vagy esetleg bontóban kell megkérdezni, hogy van-e nekik csak váltódob, vagy màsnèven kukactengely.

Bala
Szia
Az injektornál a bal felén van egy nyomásszabályzó egy kis henger valószínű a membrán van elszakadva benne így az 1-es hengerbe ömlik a benzin és ezért köpte be a gyertyát meg a 17l fogysztás azt a nyomásszabályzót kell kicserélni és már muzsikál is a gép!
Az fasza...akkor mi a büdös francot csináljak vele?Gondoltam már arra is hogy átmenő csavarral meg egy kontraanyával lehuzom,és szevasz!Ha kezd zörögni akkor kézzel fogom utánállítani....Hondáék meg kenjék a hajukra az automata feszítőpatronjukat...
Hondáék raktára tele van ROSSZ feszítő patronnal....rendeltem anno de a második lett "jó ?" Leo a dreamban ránézett,hallgatózott,majd azt mondta jó ez

ha kifogod a patront jobb lehet de csak jobb...jó nem..

amúgy 20 a hondánál
Megjöttem 3napos túráról. 950km. 3hengerrel ! 2személlyel.
Beköpte a gyertyát. fogyasztása 17liter volt. Kipufogóban a szelep motorját hogy kell kiiktatni? Az is baszakszik.
Egyébként haza hozott minket.
bocs ha ismétlem magam , 2 napja nem aludtam :)
kösz szépen . és kérdezz rá arra a bizonyos tengelyre mert nincs a foton , irtam pár órája választ de most látom nem jelent meg , és hátha adja külön azt a tengelyt , próbálj alkudni :) , a helyzet hogy csütörtökön megy innen erdélyből 1 haverom debrecenbe , vasárnapig , elküldeném vele a pénzt , összefutnának valahol , és olcsóbb is nekem meg gyorsabb is mint a posta
Üdv,nem te jöttél ma velem szembe?
Én Debrecenből tartottam Sámson felé,te meg jöttél szembe még köszöntünk is egymásnak.

Egyébként nem voltatok madarason?
Ez az egykerekezős téma nekem tabu. Egyesbe 5ezer körüli erőnél jönne fel ott meg már 80-90 a tempó párszor próbáltam szerintem pár centire emelte el max 20 de nekem a világot jelentette elkönyveltem h nem az én világom ez a dolog :D Én fosós vagyok :D