helo.nem tudja valaki, milyen szivacs van a hátsó ülés alatt az sc28-as cbr-nél?kb.20x10mm-es öntapadós fekete szivacs volt,de sehol sem találok még csak hasonlót se .köszönöm.
Egyébként nekem se jött be a castrol,idén repsol 10w50-et raktam bele.mintha halkabb lenne a motor.üdv
Sziasztok!
SC33ba 1000km-el ezelőtt ( kb másfél hete ) öntöttem Castrol 10-40es félszintetikus olajat, és mondhatni nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Ezért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye, mi a jó neki!?
Kösz a megoldást.
Megnéztem tegnap a kipufogó szelep állító motorját, háát le van darálva az egyik fogaskerék, elkopott. Abba megy 3bowden, az 1ik a levegőszűrőházba megy(nekem mindig fekszik az a lapát benne) a másik 2 pedig a kipufogó szelepet állítja,. nah most nem tudom hogy melyik állásba húzzam kézzel, illetve hogy marad úgy. Kell nekem a szervó motor rá? szerelőhöz elviszem mert, a műszerfalon pirosan felvilágít a lámpa, majd elkezd villogni mint a morze jel. Gyertyát találtam Championt 1400Ft ért gyári minőséget ír (UNIX)
A legutóbbi cserét nem tudom mikor volt mert így vettem.
leírtad a megoldást,pont erre gondoltunk mi is a sok szenvedés után...olaj csere 6-8 ezerenként esedékes akkor rá lehet húzni a láncra is ha bántja a fület...és szükséges...talán az íbéjen is láttam kézzel állítható patront..de nem biztos hogy ott...
Szia
Az injektornál a bal felén van egy nyomásszabályzó egy kis henger valószínű a membrán van elszakadva benne így az 1-es hengerbe ömlik a benzin és ezért köpte be a gyertyát meg a 17l fogysztás azt a nyomásszabályzót kell kicserélni és már muzsikál is a gép!
Az fasza...akkor mi a büdös francot csináljak vele?Gondoltam már arra is hogy átmenő csavarral meg egy kontraanyával lehuzom,és szevasz!Ha kezd zörögni akkor kézzel fogom utánállítani....Hondáék meg kenjék a hajukra az automata feszítőpatronjukat...
Megjöttem 3napos túráról. 950km. 3hengerrel ! 2személlyel.
Beköpte a gyertyát. fogyasztása 17liter volt. Kipufogóban a szelep motorját hogy kell kiiktatni? Az is baszakszik.
Egyébként haza hozott minket.
kösz szépen . és kérdezz rá arra a bizonyos tengelyre mert nincs a foton , irtam pár órája választ de most látom nem jelent meg , és hátha adja külön azt a tengelyt , próbálj alkudni :) , a helyzet hogy csütörtökön megy innen erdélyből 1 haverom debrecenbe , vasárnapig , elküldeném vele a pénzt , összefutnának valahol , és olcsóbb is nekem meg gyorsabb is mint a posta
Ez az egykerekezős téma nekem tabu. Egyesbe 5ezer körüli erőnél jönne fel ott meg már 80-90 a tempó párszor próbáltam szerintem pár centire emelte el max 20 de nekem a világot jelentette elkönyveltem h nem az én világom ez a dolog :D Én fosós vagyok :D
Egyébként nekem se jött be a castrol,idén repsol 10w50-et raktam bele.mintha halkabb lenne a motor.üdv
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
SC33ba 1000km-el ezelőtt ( kb másfél hete ) öntöttem Castrol 10-40es félszintetikus olajat, és mondhatni nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Ezért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye, mi a jó neki!?
http://www.olajshop.hu/motorke...
ezt az olajat használta már valaki? van otthon 4 literem (kaptam, leesett a kamionról), de beleönteni nem merem...
Üdv, és köszönöm!
Viktor
Megnéztem tegnap a kipufogó szelep állító motorját, háát le van darálva az egyik fogaskerék, elkopott. Abba megy 3bowden, az 1ik a levegőszűrőházba megy(nekem mindig fekszik az a lapát benne) a másik 2 pedig a kipufogó szelepet állítja,. nah most nem tudom hogy melyik állásba húzzam kézzel, illetve hogy marad úgy. Kell nekem a szervó motor rá? szerelőhöz elviszem mert, a műszerfalon pirosan felvilágít a lámpa, majd elkezd villogni mint a morze jel. Gyertyát találtam Championt 1400Ft ért gyári minőséget ír (UNIX)
A legutóbbi cserét nem tudom mikor volt mert így vettem.
Azért az a rakétamotor ott volt
http://www.youtube.com/watch?v...
Bala
2 pakolàs között felhìvtam a tagot, csak egyben adja el és csaj 45.000-be, mert ő is vette, nem pedig bontotta. A telefonszàna 06 30 364 4880
Ha gondolod, hìvd fel. Vagy esetleg bontóban kell megkérdezni, hogy van-e nekik csak váltódob, vagy màsnèven kukactengely.
Bala
Az injektornál a bal felén van egy nyomásszabályzó egy kis henger valószínű a membrán van elszakadva benne így az 1-es hengerbe ömlik a benzin és ezért köpte be a gyertyát meg a 17l fogysztás azt a nyomásszabályzót kell kicserélni és már muzsikál is a gép!
ha kifogod a patront jobb lehet de csak jobb...jó nem..
amúgy 20 a hondánál
Beköpte a gyertyát. fogyasztása 17liter volt. Kipufogóban a szelep motorját hogy kell kiiktatni? Az is baszakszik.
Egyébként haza hozott minket.
Én Debrecenből tartottam Sámson felé,te meg jöttél szembe még köszöntünk is egymásnak.
Egyébként nem voltatok madarason?