Köszi,bár nem veszett el,mert dalszövegeket írok bőven.A zenekar miatt nem árt,ha keresem az elveszett költőt Volt egy csomó Suzukim,Kawám,Yamaha is,de egyik sem adott annyi és olyan élményt,mint a Blade.A Suzukis csörömpölés,hááááááááát igen.A Suzukisok azt mondják"Az erő hangja"Nekem ez a villanymotoros "zaj"jobban bejön.Kezelhetőbb is és megbízhatóbb is.Mielőtt az összes Suzukis nekem ront,szerettem a Suzukikat,de ........
Valamiért egy idő után "felpuhul" a fékem (ha nem használom), pedig le lett légtelenítve, de olyan mintha belevegősödne, de nem tudom mitől és hol.... ha lenne valakinek ötlete a problémára, kérem ossza meg velem!
Kössz!
Én most Motul 7100-t tettem bele, ez sem olcsó, de jó!
Nekem mániám a blokkot hallgatni és mindig azt hiszem hogy hangos az enyém és valamelyik nap mentem egy K6 GSX-R100-rel... na az hangos és nem azért mert szét van, minden OK a motorral!
Nincs az a motorhang,ami veri.Alapjáraton szelíden dübörög,kis földremegés mellett.Becsületes fordulaton,mint egy hangszer és 8fölött baljós hang lesz belőle,mint a Messerschmitt orgonasípja a has alatt
Csövi!Lehet,hogy rákóstolok én is.A blokk szerencsére és a Suzukis cimborák nagy bánatára villanymotorként muzsikál A kéménynek van hangja(nem az van rajta a képen)Yoshimura szól nem szerényen a népnek.
99'-es RR-be milyen olajat érdemes löttyinteni ?Nem kopott a vas,de azért csak nem tegnapi csirke:-)Szépen kergeti a mai csirkéket,sőőőőőőőt... Se füst,se csörgés de nem árt az óvatosság,nem?
Faszpörgentyű !
Valamiért egy idő után "felpuhul" a fékem (ha nem használom), pedig le lett légtelenítve, de olyan mintha belevegősödne, de nem tudom mitől és hol.... ha lenne valakinek ötlete a problémára, kérem ossza meg velem!
Kössz!
Én most Motul 7100-t tettem bele, ez sem olcsó, de jó!
Nekem mániám a blokkot hallgatni és mindig azt hiszem hogy hangos az enyém és valamelyik nap mentem egy K6 GSX-R100-rel... na az hangos és nem azért mert szét van, minden OK a motorral!
Egyáltalán lehet? Melyik csavar? Japán értelem...
Szeretem az ötletes emberek kreativitását!