Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van most is Hondám 148ccm a füvet nyírom vele
Kár vele foglalkozni, nem vagyunk egy szinten...legalábbis nem velem.
Adj meg annyi tiszteletet úgy, hogy legalább nagy betűvel írod ki a márka nevét !

Faszpörgentyű !
Milyen Suzuki, és milyen honda?
Karmantyú. Ha szerencséd van valamelyik robogóé jó lesz bele. XT600 ugyanezt csinálta, aerox-é 600-Ft-ért megoldotta a problémát.
Köszi,bár nem veszett el,mert dalszövegeket írok bőven.A zenekar miatt nem árt,ha keresem az elveszett költőt Volt egy csomó Suzukim,Kawám,Yamaha is,de egyik sem adott annyi és olyan élményt,mint a Blade.A Suzukis csörömpölés,hááááááááát igen.A Suzukisok azt mondják"Az erő hangja"Nekem ez a villanymotoros "zaj"jobban bejön.Kezelhetőbb is és megbízhatóbb is.Mielőtt az összes Suzukis nekem ront,szerettem a Suzukikat,de ........
Üdv!

Valamiért egy idő után "felpuhul" a fékem (ha nem használom), pedig le lett légtelenítve, de olyan mintha belevegősödne, de nem tudom mitől és hol.... ha lenne valakinek ötlete a problémára, kérem ossza meg velem!
Kössz!
Benned egy költő veszett el.... Enyém is szépen szól a verseny rendszerrel...
Üdv!

Én most Motul 7100-t tettem bele, ez sem olcsó, de jó!
Nekem mániám a blokkot hallgatni és mindig azt hiszem hogy hangos az enyém és valamelyik nap mentem egy K6 GSX-R100-rel... na az hangos és nem azért mert szét van, minden OK a motorral!
Nincs az a motorhang,ami veri.Alapjáraton szelíden dübörög,kis földremegés mellett.Becsületes fordulaton,mint egy hangszer és 8fölött baljós hang lesz belőle,mint a Messerschmitt orgonasípja a has alatt
Próba szerencse!
Valami azt súgja nekem is,hogy nem a TESCO-s olaj az igazi
nekem is az van benne ....
Nem olcsó olaj de szerintem megéri....sokkal szebben jár a blokk mióta az van benne...
Ismerős a hangzás..... Nekem is nyitott rendszer van rajta...
Csövi!Lehet,hogy rákóstolok én is.A blokk szerencsére és a Suzukis cimborák nagy bánatára villanymotorként muzsikál A kéménynek van hangja(nem az van rajta a képen)Yoshimura szól nem szerényen a népnek.
Én most 10w-40 5100 Motult raktam bele...imádja...sosem ment még ilyen csendesen a blokkja!
99'-es RR-be milyen olajat érdemes löttyinteni ?Nem kopott a vas,de azért csak nem tegnapi csirke:-)Szépen kergeti a mai csirkéket,sőőőőőőőt... Se füst,se csörgés de nem árt az óvatosság,nem?
Valaki írja már meg, hol tudom a fényszóró magasságot állítani?
Egyáltalán lehet? Melyik csavar? Japán értelem...
Ez kurva nagy! ...én meg pumpáltam vagy fél napig.
Szeretem az ötletes emberek kreativitását!
oké
Ez mind olyan hiba amiről nem az Olaszok tehetnek hanem TE