Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Paypal az garantálja hogy nem lesz átbaszás...ha mégis akkor megtérítik a pénzed....keress valakit aki regisztrálva vanb és van bankszámlaszáma...azzal leütteted és kifizeted neki a pénzt mikor megjött a cucc....nekem eddig minden egy héten belül megjött amit rendeltem...a postaköltség oda van mindegyik alá írva...van aki ingyen küldi ha oda van írva hogy free post,ha meg nem akkor se olyan horrorisztikus összeg szokott lenni!
Vedd meg az enyémet. Diszkontos áron megteheted. Figy egy kiforrott konstrukcióról amit a streetfigterek is használtak minden átalakítás nélkül mindenre, sok rosszat nem fogsz hallani senkitől, szerintem aki nem eszetlenkedik hidegen nem forgatja szabályzásig az életbe szét nem hajtja, ereje, meg magáért beszél tol a pincéből és lehet vele öregurasan is közlekedni nézegetni a városban a nyári meleg miatt le meztelenedett lányokat. Hogy a saját lovamról is beszéljek az ég világon semmi bajom nem volt vele se olaj se víz nem fogy belőle, unokatesóm 2003-as gsx-r-je ami volt elbújhatott mögötte 15ezer kilóméterrel olyan mint a doxa egy megbecsült RR én motoromon most volt olaj cserélve tényleg csak motorozni kell vele jó gumik jó lánc minden szuper. 600körül ki tudunk egyezni ha lehet érdekes. Hétközben délután 5 után tudunk beszélni telefonon 0630/6963423 adatlapomon megtalálod a hírdetéseim között a motort.
Biztosan tudnak jó ötleteket mondani "elvakultként" is!Egyenlőre csak elképzeléseim vannak a típusokról és örülök a tapasztaltabbak segítségének!
Itt csak elvakult Hondások vannak
Amelyikre vigyáztak az mind jó.
Sziasztok!Egy kis segítséget és egyben tanácsot szeretnék tőletek kérni!Motor vásárlás előtt vagyok "szerencsére" és a kinézett motorok között van pár Honda 900RR is!A baráti körömben van ilyen típus,de ő nagyon elfogult és "Csak a Honda!" örült! Megköszönném ha leírnátok hogy milyen hibákra érdemes odafigyelni ezeknél a típusoknál és hogy esetleg melyik típusokat,évjáratot nézegessem inkább!Maximum 6-700 ezer forintos határokon belül nézegettem a régebbieket és a Honda mellett a Kawasaki ZX9 és Suzuki GSXR-750-eket!Ha esetleg ezekről is lenne véleményetek,azt is köszönöm!
Üdv.
Van 2db eladó kuplungkosaram 929/954-hez. Mind a kettő sértetlen csak kicsit zörögnek.
5000/db.
és mindig ennyire gyors ? :D postaköltséged mennyibe fájt ?: találtam a 929emnek váltót . és hogy vegyem e meg v sem , s hogyan fizetek , paypal ? s mennyire bizthos h az jön meg amit kérek ? :D
Majd értesítelek jövő héten...addig megtudom!
Én csütörtökön ütöttem cuccot az ebayon,kedd reggel hozta a posta!
Jó!
Kíváncsi vagyok,hogy passzol vagy nem
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan kaphatnék a leggyorsabban 99-es CBR 900-hoz benzincsapba új membránt? Ebayen találtam, de mire ideér....
Utána járok és ha egyezik akkor kereslek!
Sajnos ezt nem tudom,valami szaki biztos vágja!
akkor senki nem tudna segiteni?
na ne fáraszd már magad , fölvette a telefont az ürge , nincs meg hozzá a kukactengely , rákérdez ma attól akitől vette....szal fogalmam sincs honnan fogok venni....2 hete szétszedve a motor , s nem birok mit csinálni vele..
ja , rájuk csörögtem én is , nekem 75öt mondtak , de az igen sok akkor is, hát ennek legyen 40 a plafon ára remélem 1 5öst leenged . és még 1 kérdés , erdélyig mennyi idő alatt érne postán ? és kb mennyibe fájna a postaköltség nekem ?
Kösziiiii:) A kuplungkar érzékelő az jo,meg a sztenderé is átengedi az áramot,ugyh már csak ez lehet.immo nemhiszem,mert amugy beindul a motor.csak kb 30s után bevillan a HISS lámpa és leáll
Na pont most nézem hogy te barcikai vagy...akkor nincs is neked messze az ember!
Ha szerinted jó az sc 28 blokkhoz akkor kérem!
Szia!

Sajnos nem értem el, majd holnap megpróbálom megint. Közben írtam nekik, de ott is csak egyben adják és ott 80.000 pénz. Így már nem is drága kompletten. De mondom, majd holnap megpróbálom megint.
hali , sb sikerült beszélni az ürgével ?
Asszem a fejidomban találod a konzolon.
Szép a géped,mármint a képeiden!
Remélem rendben lessz!
Szia!

A jövő héten kiderül, hogy az elektromos szerelő meg tudja javítani az immo jelfogadót vagy nem.